Son kez buluşma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insan sevdiğine böyle şeyler der mi ya şimdiden adamın düşündüklerine bak evlenmeden bosuyo hiç kimse bulunmaz değil

Erkek arkadaşımdan ayrılmıstım burada konumda var, neyse dün benimle buluşmak istediğini söyledi buluştuk ki bende emaneti vardı onu da verecektim. Bana dediği kelimeler aynen şunlar : ben seni seviyorum ama babannenin kürt mü gerçekten, sonra işte ilerde ben evladım olunca Türkçü olacak diğer ırklardan nefret edecek eğer sen buna engel olursan boşanırım ilerde senle dedi.benim idolum bu dedi. Babam Türk olmasaydı zaten benle olmazmıştı öyle dedi. Bunun gibi konuştu işte dinledim ayrıldım ama aklıma işte bana hediye alması ince düşünmesi, ne bilim her sorunumda koşa koşa gelmesi bunlar hep aklıma geliyor sonra aynı yerde yaşıyoruz görüyorum hep iyi yönleri aklıma gelince acaba ilerde düzelir miydi diyorum. Aşabilir miydik ki acaba 😌 teşekkür ediyorum 😊
Faşist, kafatasçı, saygisiz, hadsiz, cahilin teki..

dedem Türk , soy babadan geçermiş o öyle dedi.

Öyle şey olur mu, kadın noluyo bu durumda, şan babası mı? Melezler de iki erkeğin birleşmesinden doğmuyor herhalde değil mi? Yahu azcık siz de kafanızı çalıştırın, bi erkek böyle söyleyince "heee" diye onaylamayın Rabbim aşkına yaa, söyleyecek iki kelamınız olsun. Diğer konuda da hani deseydi ki "aramızda kültür farkı var ve sorun olur" eyvallah ama sırf ırk farklılığını sorun edince işler değişir, ee yani siz de bu konuda da ağzının payını vermemişsiniz, hayret bişey! Biri benim Türklüğüme laf edecek, ben ona kapıyı gösteririm, defolsun gitsin.

sevgilin tam geri kafalı üstelik faşistin önde gideni. kurtul ondan.

Erkek arkadaşımdan ayrılmıstım burada konumda var, neyse dün benimle buluşmak istediğini söyledi buluştuk ki bende emaneti vardı onu da verecektim. Bana dediği kelimeler aynen şunlar : ben seni seviyorum ama babannenin kürt mü gerçekten, sonra işte ilerde ben evladım olunca Türkçü olacak diğer ırklardan nefret edecek eğer sen buna engel olursan boşanırım ilerde senle dedi.benim idolum bu dedi. Babam Türk olmasaydı zaten benle olmazmıştı öyle dedi. Bunun gibi konuştu işte dinledim ayrıldım ama aklıma işte bana hediye alması ince düşünmesi, ne bilim her sorunumda koşa koşa gelmesi bunlar hep aklıma geliyor sonra aynı yerde yaşıyoruz görüyorum hep iyi yönleri aklıma gelince acaba ilerde düzelir miydi diyorum. Aşabilir miydik ki acaba 😌 teşekkür ediyorum 😊
canm ne yazikki boyle kafalar degismiyor irk ayrimi nedir ya insan sonucta benim abimde ayni malesef ayar oluyorum asiri ayrim yapio ve anlsmak icin ters bi konu ama belki konusursan degisir

dedem Türk , soy babadan geçermiş o öyle dedi.

gayet de anneden de geçer.
bana şöyle kafayla gelen adam alemicihan olsa ne, olmasa ne. iğrenirdim, tiksinirdim.
benim babam kürt, annem 7 göbek istanbul'lu. çocukken adımız kürtün kızıydı. ayrımcılığın tillasını bilirim. şimdi koca kadın oldum hala nefret ettiğim düşünce tarzıdır. bu düşüncede olan insanları anında anlarım ve yanıma yaklaştırmam.
yazık yazık, kafalar hala pırıl pırıl.

Kusura bakma da tam bir salakmıș.ayrıca seni gerçekten sevse gözü hic bir şey görmezdi.

+1 Yaptığı terbiyesizliğe hiç değinmeyeceğim, babanenize hakaret etmiş, burası tartışılmaz. Ben de aynısını düşünüyorum sizi gerçekten sevse asla böyle konuşmazdı. Zerre değer vermiyor size.

Bunun çocuğu olmasın lütfen !
Böyle aptal insanlar üremesin.
Size de ne desek bilemedim. Adamın cehaleti bir yana, siz nasıl kendinize bu şekilde davranılmasına izin veriyorsunuz anlamadım.
Üstüne bir de hala işin olurunu sorguluyorsunuz. Pes !

Siz bu kafada ki adamla hiç bişeyi asamazdınız.. Yalnız şunu farkettim devamlı bu kürt meselesi oluyor, oysa biz türk damat, gelin alınca bu mevzular ortaya hiç çıkmıyor.. Ki daha çok değer veriyoruz Türk gelin, damatlarımıza..

Bu zihniyetteki bir adamla hiçbir şeyi aşamazdınız... böyle bir sevgi olamaz... görmüyor musunuz adam sırf etnik kökeninizden dolayı sizi terk ediyor... bırakın kendi cehaletinde boğulsun... yazık o kadar üzülüyorum ki böyle insanlara... gerçi insan demek bile doğru olmaz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X