- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi politician
-
Ayrılmadım ama kendi kendime kalıp düşğnmek istedim sadece böyle devam mı edecem diye cok sıkıyorum çünkü onu...
Haklısınız hata ettim işte
Yo tabi sizin fikriniz bu ben sadece birden böyle bi cevap beklemiyodum :)
Ben de bilemiyorum napacagımı ki bi bilsen
ben kpss illetini en iyi bilenlerdenim ve kazanana kadar hiçbir erkek hayatıma almadım
çünkü biri ben ders çalışmaya çalışırken
hani paran yoktu nasıl kitap aldın deseydi katil olurdum ve sınava 20 gün filan var
kafasını sana mı derse mi yorsun
bitirmediysen ve sevgilini de seviyorum diyorsan onun gönlünü al
sınavdan sonraya erteleyin kaprisinizi
Güzel yorumunuz için çok tesekkür ederim...
Kendi mutsuzlugumu ondan cıkardım ama su an mesajıma geri dönmüyor..muhtemelen aramicak bi daha da...
arar böyle sürüncemede bırakmaz kimse
ama aradığında sakın trip atma sorun çıkarma sorun çöz
inşeAllah güzel şeyler olur
tatlım işin gercek yüzünü biz bilemeyiz ama soyle diyeyim bende 12 yıl boyunca su kpss olayı icin her sene kendimi bunalltım calıstım anca oldu bu surede depersyona girdim atandım 2 yıl olcak ama hala topalayamadım kendimi birincisi erkek arkadasın kpss yi kazanmak ve dıgru duzgun bir ise sahip surekli bir ise girmek istiyor maddi durumuda kotu demiisin yani ailesi kesinlikle estek cıkmaycak ciddi birsey olsa hep kendisi birs seyler yapmaya calsısacak oyuzden uzerinde baskı var bence erkekler icin durum daha farklı bayanın nasıl olsa calsıması keyfi olarak goruluyor ama erkegin calsıması sart kpss olayından ne sonuc cıkacagını tam bilmediginden sana da belki cok umut vermek istemiyr olabilir bence kpss olayını bekle zaten fazla bşrsey kalmadı umarım hersey yoluna girer ama mesajlarına ve aramalrına geri donmuyorsada cok ustune dusme ustune dustukce kacar bu erkek milleti zaten simdi sınav baskısı vardır uzerinde
Sizin ayrılık düşünmenizi gerektirecek bir sebep bulamadım. Maddi durum demişsiniz, fakirse ayrıl diyen bile var ( usluba gel). Maddiyat bir ilişkide en son düşünülecek şeydir benim mantığıma göre. Bir insanla hayatı paylaşmayı düşünürken finansal durumlar nasıl liste başı olur benim aklım almıyor.
Sigara alkol çiftlerden biri kullanıyor, biri kullanmıyorsa problem olabilir. Ama belli ki sizde aşılmayacak şeyler değil. Adam hayır illa kullancam dememiş sonuçta.
Sizin bunaltmalarınız sonucu bir iki yalan söylemiş belli ki. Hoş değil ama çıkar yolu kalmamış adamın. Ben de böyle bir ilişki yaşadım ve mecbur kalıp yalan söyledim hiç huyum olmamasına rağmen. O yüzden empati kurabiliyorum erkek arkadaşınızla.
Kpss çok zor bir süreç. Ben de hazırlanıyorum, çoğu zaman eşimin önüne bi tabak yemek koymak dışında iletişim bile kuramıyoruz. Süekli çalışıyorum çünkü. Hiç kimse hiç bir şey benim geleceğimden önemli değil, eşim bile olsa. Ki ikimizin de geleceği için çalışıyorum ben şu an. Sevgilin de geleceğini düşünmek, imkanlarını düzeltmek için çalışmak zorunda. Herkes anasının karnından belli imkanlarla doğmuyor malesef.
Karşı taraf açısından bakıyorum. Sizden ayrılmak için bir ton sebebi var. Alşırı kıskanç, takıntılı bir kadın var karşısında. Öyle bir boyutta ki takıntıları kendi hayatının önüne geçmiş. Korkulacak bir durum. Kendini maddi açıdan, eğitim açısından, kültürel açıdan ondan üstün gören bir kadın var hayatında. Kusura bakma ama irrite edici, korkunç sığ bir düşünce. Ben ılsam dakka durmam yanında. Geleceğini planlamasına, ders çalışmasına destek olmayan, kaprisin dibine vurmuş bir kadın var karşısında. En çok destek alacağı insan köstek oluyor.
3 sene dile kolay. Daha fazla uzatmadan ayrılın bence. Bir iyiliğiniz dokunmuş olsun adamcağıza.
Benden senherseyi herkesin sozunu bosver sadece bu yaziya odaklan ! 👍👏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bak canim. Bir insan ile iliski icerisinde olman, bu kari koca bile olsan ona sahip oldugun anlamina gelmiyor. Ama nedense iliskilerdeki bir cok sorunun temelinde bu var. Herkes karsisindakini kendi istedigi gibi olmaya zorluyor. Zorlamanin cok yanlis oldugunu dusunuyorum, ve hic bir yarar saglamadigini dusunuyorum. Sizinkinde de bu olmus. Ayrica uzaktan yurutulen iliskiler cok ama cok zor oluyor. Ve uzun sureyse bu durum cok yipratici oluyor. Bence biraz da oluruna birakmayi denesen, sakinlessen. Sen sanki bir yerlerini yirtsan birsey mi deyisicek? Biraksan biraz oluruna, da deyistirme gucune sahip oldugun seylere yogunlassan, kendi hayatin gibi. Sevgilin zaten seni seviyorsa, senle iliskisine deyer veriyorsa, empati yetenegine sahipse senin isteklerini anliyacaktir ve ortada buluscaksinizdir. ama sevgilinde de sadece benim istegim olsun sen benim istedigimi yap benim istedigim gibi ol diyorsa da, zaten bencildir, ve gercekten seni sevmiyordur ama kendini seviyordur.
Ve sana su dusuncemi de soyliyim. Bana gore artik ozellikle bu cagda insanlar cok fazla bireysellesti, ve artik cok daha fazla bencillik var. Insanlar sevgiyi bile bencillikle yapiyor. Yani artik karsisindakini o oldugu icin deyilde, kendisi karsisindakine sahip olmak istedigi icin sevdigini sanan insanlar cok fazla. O yuzden de zaten bir cok iliski de boyle sallana sallana inisli cikisli suruyor.
Sanmaki ben oyle deyildim yada deyilim. Bazen esimle olan iletisimlerimide dusunuyorumda, bazi konularda bencillik yaptigimi, onu sikbogaz ettigimi farkediyorum. Onu sevdigimden hep yanimda olmasini istedigimi saniyordum bir ara, ama anladim ki ben sadece kendimi dusunmusum, kendi isteklerimi dinlemisim.
Sana tavsiyem, biraz ortam deyisikligi yap, temiz hava al, kendine gel. Once kenidini gozden gecir, ve bir yere gel, sonra karsindaki sana uyuyorsa ne ala, uymuyorsa zaten yoluna bakarsin, ve eminim zerre kadar da aci cekmezsin.
Su anki duygularin, biraz da hirstan kaynaklaniyor, hepimizde oldugu gibi diye dusunuyorum.
Kolay gele.
Eğer bi sonraki ilişkimde bunları yapmayacağımı bilsem hiç durmadan ayrılcam emin olun..sorun bende mi karsıda mı onu anlamıyorum..ve neden 3 yıl hayatımda kaldı neden hayatıma girdi..kendime kızıyorum..
Tesekkür ederim..
hala aramadımı merak ettim
Merak ettim senin mesleğin ne sevgilinn mesleği ne?
Canım peki uzman yardımı neden almıyorsun okuluna bile gitmemişsin ..bunlar aşılmayacak şeyler değil ama tek başına yapamazsin..
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Dün özledim falan yazdı bugün de mesajlasıyoruz ama sürekli aynı konuları konusuyoruz diyor.
hani trip atmayacaktın
bence başka konular bulun
sıkmayın adamı
Evet atmayacaktım ama dayanamadım...
Ders calışıyomuş,bana gelinve ders calısıyo oluyosun dedim o da hep aynı konuları konuşuyoruz cünkü malesef dedi
Benim eşimde 3 sene önce kpssye çalışıyordu.hemde son şansıydi yani ilk defa dersaneye gitti öncesinde girdiği sınavlari kazandi ama olmamış ti . bizde uzaktan yürütüyorduk ve aileside orta standart ama değişik onu geçiyorum o sene var ya inan görüşemedik desem yeri var,uzaklik vs.adam nete geliyordu beş dk durup gidiyordu..akşam yatmaya yakın işte ne görüşüyorsak neyseki sınavdan sonra düzeldi. .diyorsun ilaçlar uyutuyor bünye alışana kadardır belki ama cidden bu takıntılardan nasıl kurtulacaksin peki lütfen tedavini ol kendine yazık kimseye değil. .
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?