• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son nefesini kızı için verdi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
Katılım
14 Ağustos 2009
Mesajlar
53.290
Emoji Skoru
42.806
Puanlar
898
ABD’li 33 yaşındaki Jessica Arrendale çocuğunu erkek arkadaşının silahından çıkan kurşunlardan korurken hayatını kaybetti.
Sitene Ekle
son-nefesini-kizi-icin-verdi-4808463.Jpeg

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın




ABD’li Çiftin beraber yaşadığı evden silah seslerinin gelmesi üzerine olay yerine gelen polis, talihsiz kadının ve erkek arkadaşının cansız bedeni ile karşılaştı.

Erkek arkadaşı Antoine Davis’in silahından ateşlenen kurşunun başına isabet etmesi üzerine hayatını kaybeden ABD’li Jessica Arrendale’nin öldürülmeden hemen önce çocuğunun hayatını kurtarmak için uğraştığına inanıyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Arrendale’nin erkek arkadaşının cinayeti işledikten sonra kendi silahı ile intihar ettiğini ve 37 yaşındaki ABD’li kadının öldürülmeden hemen önce kızını banyoya sakladığını düşünüyor.

Kafasına aldığı darbeler yüzünden yaralanan 6 aylık torunu kızı tarafından kurtarılan acılı anne, medyaya yaptığı açıklamada Davis’in torunu ve kızını öldürmeye çalıştığını ama kızının çocuğunu kurtarmayı başardığını öne sürdü.

Annesini kaybeden 6 aylık bebek ve Arrendale’nin 15 yaşındaki diğer kızının bakımı için yardım etmeye karar veren arkadaşları, çocukların ihitiyaçları doğrultusunda kullanılması için 33 bin dolar (70 bin TL) para topladı.

(Kaynak:NTV)
 
kadın çokta güzelmiş yazık olmuş, ortak bebekleri sanırım babasına benziyor
 
Sadece kendi kafasina neden sikmamis canavar adam, yavrucak anne bilmeden annesiz kaldi, Allah hayirli gelecekler versin bebege.
 
Yazık ya:KK43: Dünya'nın neresinde olursa olsun kadın hep erkek terörüne kurban gidiyor.
Gencecik güzel bir kadın daha akıp gitti hayattan ve biri bebek iki çocuk annesiz kaldı:KK43:
 
Back
X