- 11 Şubat 2021
- 8
- -3
- 1
- 28
- Konu Sahibi Hylprst7731
-
Genelde karşı tarafı kıskandırıp perişan etmek için yaplıyor bu evlilikler ama olan kendisine ve yara bandı olan eşe oluyorbir "anlık" öfkeyle yuva nasıl kuruluyorbugün kizdiniz yarın evlendiniz diyecem yıldırım nikahı bile 10 günde çıkıyor
Bu okuduklarima inanamiyorum ya :SBir anlık öfkeyle kurduğum yuvada asla mutlu olamiorum . Ustelik 4 sene oldu evleneli. 12 yıllık sevdiğim adamı cok ozluoum . Derdimi anlatacak kimsem yoksiz siz olun asla sonradan pisman olacaginz kararlari onceden vermeyin
Nasıl bir kafa yaa.. ben bu kafaya sarhoş Ken bile ulaşamamGenelde karşı tarafı kıskandırıp perişan etmek için yaplıyor bu evlilikler ama olan kendisine ve yara bandı olan eşe oluyor
Vallahi gerçek benimde aynı durumu yaşayan bir arkadaşım var. O kadar mutsuz ki şimdiNasıl bir kafa yaa.. ben bu kafaya sarhoş Ken bile ulaşamam
Konu sahibi anlatmıyor siz söyleyin bari ne geçmesini bekliyormuş eline arkadaşınızın.. ben bir çeket alırken elli kere düşünüyorum evlilik bu .Vallahi gerçek benimde aynı durumu yaşayan bir arkadaşım var. O kadar mutsuz ki şimdi
Konu sahibi anlatmıyor siz söyleyin bari ne geçmesini bekliyormuş eline arkadaşınızın.. ben bir çeket alırken elli kere düşünüyorum evlilik bu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?