Son pişmanlık fayda etmio

Klavyede Y harfi mi bozuk?

her insan hata yapar da, evlenmek bi anlık hata değil, sözu var nişanı var, nikah işlemler var, minimum 2-3 aylık sure. hiç mi anlamadınız adamı sevmediğinizi.

Üzüle üzüle iki çocuk yapmış birde.. bari onu yapmasaymis insan kendi hayatını bukadar nasıl sardırır..

Üzüle üzüle iki çocuk yapmış birde.. bari onu yapmasaymis insan kendi hayatını bukadar nasıl sardırır..
Bilmiyorum ama olan genelde o zavallı eşlere oluyor... Kimse böyle bir evliliği ve bencilliği haketmez

Düğününüze de gelip oynamıştır tabi damatla karşılıklı filan, akraba olunca.
Akrabalık bağı nedir? Kuzen muzen mi yoksa?
Neyine öfkelendiniz, yoksa o evlenince mi evlendiniz?

Demeyin öyle eşimi üzecek hic bisey yapmadım onu hic bir zaman aldatmadm uzmedim

Bakın bir söz vardır.

Sen mutlu değilken karşındakini mutlu edemezsin...

Sizin eski sevgilinizi düşünüp özlemeniz bile o adama haksızlık değil mi ,?

Bilmiyorum ama olan genelde o zavallı eşlere oluyor... Kimse böyle bir evliliği ve bencilliği haketmez
Kesinlikle öyle empati yapsalar eşlerinin yerine koysalar kendilerini. ne kadar kötü bir durum olduğunu görürler ama insan oğlu bencil sade kendine Müslüman..

Tabi canım herkes senin yerinde olabilir. Hepimiz 12 yaşında akrabalarımızla fırtınalı aşklar yaşayıp bir anlık öfkeyle kendimizi nikah masasında bulabilirdik daha yirmimize varmadan.

12 yaşındayken en büyük derdim matematikten beş almaktı be benim. Beş alınca babam hamburger yemeye götürüyordu.

Demeyin öyle eşimi üzecek hic bisey yapmadım onu hic bir zaman aldatmadm uzmedim
Peki esini niye sevmiyorsun? Benve eskisinden bağımsız olarak evliliğinde sorunların var sanırım bunları aşmaya çalış. Eskisi ile ayrılmışsın belli ki sana yamuk yapmış kırmış zamanında. Onunka evlenseydin belki daha kötü bir hayatın olurdu

böyle saçma sapan düşündükçe siz hiç mutlu olamazsınız hayata bakış açınızı değiştirin kendinize kafa dağıtacak işler bulun

Eşini hiç mi sevmiyorsun ,o nasıl biri bu aşk değil takıntı

Ben 15 yasindaydim hani bazilari ben o yastayken okuodum falan yazmış ya ben okutulmadim eger okusaydım emin olun belki simdi bnde daha iyi yerlerde olabilirdim . Cocuk aklim inanip sevdim 7 8 yil surdu onunla buyudum . Neyse bisiler engel oldu ve olmadı bitti iliskimiz sonra esimle tanıştım esim iyi biri onu asla aldatmadm aslada uzmedim hatta mutlu bi evliligimiz var iste ben bu girdabin icinde kendimi mutsuz hissediorum
. Lutfen anlayin ve kotu yorum yapmayin
. Yillar sonra ilk defa bugun yine o kisinin hakkinda bisi duydum aklima geldi ve üzüldm siz hic mi kimseyi sevmediniz . Hepsi bu arkadaşlar ne yaparsak yapalm bazi yasananlar unutulmuo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…