- 13 Ocak 2020
- 46.276
- En iyi cevaplar
- 2
- 178.548
- 598
- 33
- Konu Sahibi Hylprst7731
-
Klavyede Y harfi mi bozuk?Arkadaşlar ön yargılı yorumlar yapiosnz benim yerimde siz olabilirdiniz . Sevdigim die bahsettigim kisi akrabam ve surekli bi yerden haberi gelio ne kadar kacsamda bu durumdan kurtulamiorum . Bi anlık boslukta hissedip kendimi evlendim her insan hata yapar
Arkadaşlar ön yargılı yorumlar yapiosnz benim yerimde siz olabilirdiniz . Sevdigim die bahsettigim kisi akrabam ve surekli bi yerden haberi gelio ne kadar kacsamda bu durumdan kurtulamiorum . Bi anlık boslukta hissedip kendimi evlendim her insan hata yapar
Üzüle üzüle iki çocuk yapmış birde.. bari onu yapmasaymis insan kendi hayatını bukadar nasılBir arkadaşım bir kızı çok sevmiş ama kız ayrılmış bizim ki de çivi çiviyi söker deyip birkaç ay içinde evlendi şu an iki çocuğu var ama yaşayan ölü gibi... Birinden intikam almak, onu üzmek için yapılacak en yanlış şey evliliktir
Bilmiyorum ama olan genelde o zavallı eşlere oluyor... Kimse böyle bir evliliği ve bencilliği haketmezÜzüle üzüle iki çocuk yapmış birde.. bari onu yapmasaymis insan kendi hayatını bukadar nasılsardırır..
Psikolojim bozuktu ne olacaksa olsuna bırakmıştım herseyiher insan hata yapar da, evlenmek bi anlık hata değil, sözu var nişanı var, nikah işlemler var, minimum 2-3 aylık sure. hiç mi anlamadınız adamı sevmediğinizi.
Düğününüze de gelip oynamıştır tabi damatla karşılıklı filan, akraba olunca.Arkadaşlar ön yargılı yorumlar yapiosnz benim yerimde siz olabilirdiniz . Sevdigim die bahsettigim kisi akrabam ve surekli bi yerden haberi gelio ne kadar kacsamda bu durumdan kurtulamiorum . Bi anlık boslukta hissedip kendimi evlendim her insan hata yapar
Demeyin öyle eşimi üzecek hic bisey yapmadım onu hic bir zaman aldatmadm uzmedimBilmiyorum ama olan genelde o zavallı eşlere oluyor... Kimse böyle bir evliliği ve bencilliği haketmez
Dugune falan gelmedi. uzaktan akrabayz. Aynen o evlennce oldu herseyDüğününüze de gelip oynamıştır tabi damatla karşılıklı filan, akraba olunca.
Akrabalık bağı nedir? Kuzen muzen mi yoksa?
Neyine öfkelendiniz, yoksa o evlenince mi evlendiniz?
Demeyin öyle eşimi üzecek hic bisey yapmadım onu hic bir zaman aldatmadm uzmedim
Dugune falan gelmedi. uzaktan akrabayz. Aynen o evlennce oldu hersey
Kesinlikle öyle empati yapsalar eşlerinin yerine koysalar kendilerini. ne kadar kötü bir durum olduğunu görürler ama insan oğlu bencil sade kendine Müslüman..Bilmiyorum ama olan genelde o zavallı eşlere oluyor... Kimse böyle bir evliliği ve bencilliği haketmez
Evet hakszlkBakın bir söz vardır.
Sen mutlu değilken karşındakini mutlu edemezsin...
Sizin eski sevgilinizi düşünüp özlemeniz bile o adama haksızlık değil mi ,?
Tabi canım herkes senin yerinde olabilir. Hepimiz 12 yaşında akrabalarımızla fırtınalı aşklar yaşayıp bir anlık öfkeyle kendimizi nikah masasında bulabilirdik daha yirmimize varmadan.Arkadaşlar ön yargılı yorumlar yapiosnz benim yerimde siz olabilirdiniz . Sevdigim die bahsettigim kisi akrabam ve surekli bi yerden haberi gelio ne kadar kacsamda bu durumdan kurtulamiorum . Bi anlık boslukta hissedip kendimi evlendim her insan hata yapar
Peki esini niye sevmiyorsun? Benve eskisinden bağımsız olarak evliliğinde sorunların var sanırım bunları aşmaya çalış. Eskisi ile ayrılmışsın belli ki sana yamuk yapmış kırmış zamanında. Onunka evlenseydin belki daha kötü bir hayatın olurduDemeyin öyle eşimi üzecek hic bisey yapmadım onu hic bir zaman aldatmadm uzmedim
Konunuzu açıp biraz anlatsaniz tam olarak yaşadığınızı ..gerçekten yargılamak istemiyorum ama bu kafayı da anlamıyorum iki satırlaDugune falan gelmedi. uzaktan akrabayz. Aynen o evlennce oldu hersey
12 yıl önceki adamla neden olmadı o mu istemediBir anlık öfkeyle kurduğum yuvada asla mutlu olamiorum . Ustelik 4 sene oldu evleneli. 12 yıllık sevdiğim adamı cok ozluoum . Derdimi anlatacak kimsem yoksiz siz olun asla sonradan pisman olacaginz kararlari onceden vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?