Ben ailelerin maddi desteklerinden hoslanmiyorm. Ha 1-2 sefere mahsus bisey olur,ev alinacaktr pesinatina yardim veya ekstra onemli bisey cikar neyse.. onun haricinde aylik yardim nedir yahu,kendilerini gecindiremeyen insanlar evlenmesin. Ailenize soyleyin,artk gondermesinler,biraz gecim derdiyle ugrassin,sorumluluk alsn.
Kenarda duran parayla is yeri acilir,borca acilmaz,neyine guveniyor anlayamadim
İş açmak hele de bu ekonomi ortamında delilik onu söyleyeyim. Ama her konunuz eşiniz ve kavgalar hakkında. Ben olsam bu mutsuz evliliğe katlanmazdım.
Daha evin borcu dururken işyerı acmak çok mantıklı gelmedi bana . Zaten tek maaşla olacak işler değil bunlar cnm
ama şimdi yanlış anladı isem düzeltin
adam yeni bir işte 3 haftadır ve yeni işe alışamıyor bu da onu gergin yapar
eve geç gelmesi vs de olağan
siz en son ne için tartıştınız
yani ailemden para almayacağım kararınızı ne tetikledi
bir de anladığım kadarı ile yurt dışındasınız bebek kreşi vs demişsiniz, siz çalışmayınca devlet desteği vs yok mu bebek için
Aileler yakindaysa bebeğe onlar baksa bi müddet siz de calismaya başlarsınız rahatlarsiniz
3 haftalik girdigi isyerinde 4 5 tane tanidik var. Bildigi bir is yani ama saglik sektoru sikintilidir. Eve gelince dinliyorum onu ama yatana kadar benn hicbirsey konusmasam konusmuyor.
Soyleki Oglumun karnini doyurdum 1.5 saat kadar oluyor esim mama hazirlayalimmi dedi bende ac oldugunu sanmiyorum dedim oglum tv ile oynuyordu esimde kizdi sonra bakti olmayacak ben yatiyorum dedi. Oglumu odasina götürdüm yatmadi bi turlu agliyordu sonra esime dedimki mama yaparmisin uyumuyor dedim. Yatiyorum demisti esim ama mac ozetlerini izliyordu. Cok soylendi kizdi. Bende sen dur ben hazirlarim dedim. Elimden su termosuni sert bir sekilde almaya calisti. Parmaklarimi buktu sonra elini kaldırdı. Bende dayanamadim birsuru laf ettim. Lanet kadin dinsiz kitpsiz ben sana yapacagimi biliyorumda zamani bar daha dedi. birsuru sey saydi. Ben bu son soyledigini sordum napcaksin diye soylemedi ve bunu hep tekrarliyor.
Ama bunun gibi seylerden cok ustume geliyor.
Bende yardim aliyorum ailemdem yani binevi kredimizi onlar oduyor nankorsun sen sana degmez diyorum.
Bebek kresleri var turkiye de. Suan 15aylik oglum ama var yinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?