Son pismanlik neye yarar..

Krediyi ödemesseniz eviniz satılırsa ne olacak. Boşanmayı mı düşünüyorsunuz ki? Ayrılsanız kanunen borcu aileniz bile ödüyor olsa evin yarısı kocanızın olacak. Anlamadım sizi hiç.

sus ve dua et ayetel kürsi çok faydalıymış sen sus ki oda rahat etsin.

Krediyi ödemesseniz eviniz satılırsa ne olacak. Boşanmayı mı düşünüyorsunuz ki? Ayrılsanız kanunen borcu aileniz bile ödüyor olsa evin yarısı kocanızın olacak. Anlamadım sizi hiç.

Is stresini bahane ettigi icin imardaki evi yapilana kadar kiraya gecelim dedi evi satip 2 yillik kirasini pesin verip..

Aileniz aldığınız ev ödemesine yardım ediyor sanırım,bu durumu ona karşı çok kullanıyor musunuz?sürekli hatırlatmak gibi!

Ah ah nedir bu erkeklerin öküzlük hali dünya sanki sadece onların etrafında dönüyor ne yaparlarsa yapsınlar hep onlar haklı

ailesinden gelen parayı alınca sizi boşamayı falan düşünüyor herhalde. elinden geleni neden yapmıyor şimdi çünkü sizin ailenizden gelen bir yardım var dımdızlak kalacak yoksa ah bu erkekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…