Kendini oruçlu gibi düşün o saatten sonra kuzum.. Ve uykunu kaçırmıyacaksa kahve iç tokluk yapıyor.. Bir iki gün sonra alışıyorsun, kilo verdiğinide görünce zaten bozmuyorsun o sistemi kolay kolay şekerim :) mercimek çorbasıyla ekmek yemesen daha iyi olur kuzum, ekmeği sabah menüne koy istersen.. Kahvaltına mutlaka 2 yumurta eklemeye çalış. Hem tok tutar , hemde zor sindirildiğinden zayıflatıyor..Yarinki menum sabah 1 kase yogurt
Ogle 1kase mercimek corbasi 1 dlm ekmek
Ara 1 bardak ayran 1 meyve
Aksam salata kozlenmis patlican uzeri biraz et
Ahhhh su 18 den sinra birsey yememenin caresini bulsammmmm
Hosgeldin tabi gel verelim beraber arkadasimin 23 nisanda dugunu var benim hedefim dugune kadar 5 kilo vermekkkkMerhaba bende 5 kilo vermek istiyorum verelim mi beraber
Hoşbuldum canm olmayacak iş değil tabiki verirsinHosgeldin tabi gel verelim beraber arkadasimin 23 nisanda dugunu var benim hedefim dugune kadar 5 kilo vermekkkk
Sende menunu paylasirsan sevinirim yararlanmis olurumHoşbuldum canm olmayacak iş değil tabiki verirsin
Akşam mi paylasicaz canmSende menunu paylasirsan sevinirim yararlanmis olurum
İkiside tok tutuyor, ama bana küçük fincan türk kahvesi yetmez genelde büyük kupalara yapıyorum şekersiz...Cok tesekkurler canim nilgilerin icin insallahvdedigini yapicam aksam kahve olarak hangisi turkmu hazirmi daha tok tutar
Sabah yogurt yedim ogle mercimek corbasi salatalik yogurt insallahhh
Cok sagol insallah veririm ilk hedef 9 nisan sonraki 21 nisanİkiside tok tutuyor, ama bana küçük fincan türk kahvesi yetmez genelde büyük kupalara yapıyorum şekersiz...
İnş verebilirsin 5 nisana kadar canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?