son sansimmm 9 nisan

fahmuh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
731
839
208
Erzurum
Her aksam tikabasa yedikten sonra kendime kizip yarin diyete basliyorum diyen ama aksam yine pismanlikla yatan ben artik bu son sansim
9 nisana kadar diyetimi bozmadan devam edicem eger etmezsem artik diyet yok sisgo halimle hayata mutsuz olarak devam edicem.
Burdan her an ne yedigimi paylasicam canim arkadaslarim ne olur destek olun bana fazla yedigimde kizin asla olmaz deyin kur detox yapacaginizda banada soyleyin gel beraber bugun bunu yapalim bakalim kim cok kilo verecek deyin.haydi bismillahhhh

Sabahi es gecip zira sabahki yediklerimden sonra kendimi bogasim geldi. Diger yediklerimle devam edicem ne yesem aninda yazicam

bende kendıme arkadas arıyorum benımde 8kılo vermem lazım 3ay içindee

Insallahh arkadas olalim beraber verepim ben 3 ayda 10 kilo vermek istiyorum
Gunun kapanisini yaptim 1 kase corba ictim 1 tanede firinda patates yedim yogurtla aksam acikirsam 1 elma 1 bardak ayran. Corba ile patates olmadi ama az yiyerek ve yanina salatayla dengelemeye calistim

Evet 3 ksik yogurt yarim elma yarim portakal yedim insallah yarin dah guzel bir menum olurrr

Yarinki menum sabah 1 kase yogurt
Ogle 1kase mercimek corbasi 1 dlm ekmek
Ara 1 bardak ayran 1 meyve
Aksam salata kozlenmis patlican uzeri biraz et
Ahhhh su 18 den sinra birsey yememenin caresini bulsammmmm

Merhaba bende 5 kilo vermek istiyorum verelim mi beraber

Yarinki menum sabah 1 kase yogurt
Ogle 1kase mercimek corbasi 1 dlm ekmek
Ara 1 bardak ayran 1 meyve
Aksam salata kozlenmis patlican uzeri biraz et
Ahhhh su 18 den sinra birsey yememenin caresini bulsammmmm
Kendini oruçlu gibi düşün o saatten sonra kuzum.. Ve uykunu kaçırmıyacaksa kahve iç tokluk yapıyor.. Bir iki gün sonra alışıyorsun, kilo verdiğinide görünce zaten bozmuyorsun o sistemi kolay kolay şekerim :) mercimek çorbasıyla ekmek yemesen daha iyi olur kuzum, ekmeği sabah menüne koy istersen.. Kahvaltına mutlaka 2 yumurta eklemeye çalış. Hem tok tutar , hemde zor sindirildiğinden zayıflatıyor..

Cok tesekkurler canim nilgilerin icin insallahvdedigini yapicam aksam kahve olarak hangisi turkmu hazirmi daha tok tutar
Sabah yogurt yedim ogle mercimek corbasi salatalik yogurt insallahhh

Valla be ne yersem aninda yazicam belki gurtlagimi boyle tutarimm diyorumda sen istersen aksam paylas

Yazayım şimdi
Kahvaltım 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta az peynir 1 domates Şekersiz çay kaşık ucuyla reçel
öğlen
küçük tabak salata
Arada
1 muz

Okuldan gelince 1 elma leblebi azcik
1 de ayran ictim
Aksamvyemeginide az ince yedim biraz pirunc lapasi yaptim yaninda kozlenmis yogurtlu patlican

Cok tesekkurler canim nilgilerin icin insallahvdedigini yapicam aksam kahve olarak hangisi turkmu hazirmi daha tok tutar
Sabah yogurt yedim ogle mercimek corbasi salatalik yogurt insallahhh
İkiside tok tutuyor, ama bana küçük fincan türk kahvesi yetmez genelde büyük kupalara yapıyorum şekersiz...
İnş verebilirsin 5 nisana kadar canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…