- 6 Ocak 2016
- 293
- 167
- 18
- Konu Sahibi tomvejerry
-
en kotusu bu iste..Bizde aynı mahalledeyiz
en kotusu bu iste..
oy oyy Allah bize kolaylik versin tatlim :/
tahmin ederim canim ama hayatina devam etmek zorundasin. uzulmeye devam edersen cok yipranirsin.. eger acin tazeyse baslarda boyle olmasi normal ama gunler gectikce acin azaliyor onu umursamiyorsun bile.. en azindan bende boyle olduBilmiyorum uyuyamiyorum gece olsun istemiyorum
Lllll
Maddi sorunları asilmaycak kadar büyük malesef kendisi esnaf ve battı bir suru yere borcu var su anda ne düğün yapcak durumu var ne de ev gecindircek durumu var.....
Konu sahibinden çok size üzüldüm . .
Para ayrılık sebebi olmalı mk diye düşündüm. .
İkiniz çalışıp,aileler destek olup ödeyip evlenmez misiniz?
bende bugün terkettim kendisini sebep ilgisizlikti.Ah kizlar ah
Ne hayallerle, ne umutlarla devam ettigim iliskimi, 3 senenin sonunda iki gun once bitirdim. Ruya gibi gecen yaklasik 3 senelik iliskim, Aralik ayi itibariyle yogunlasip, beni ertelemeye baslayan eski erkek arkadasimin sevgisine artik daha fazla inanamadigim icin bitti. Icim yaniyor icim... Aramadi da.. Ben "daha fazla beraber olamayacagiz, ben artik dayanamiyorum. Uc sene icinde bana yasattiklarin icin tesekkur ederim. Hayatta sana iyi sanslar diliyor, hep en iyinin seni bulmasinj diliyorum" dedim, o da "bunu yaptigina inanamiyorum. Ben hic bisey yapmadim (bu mesaji attigim gece bir kiskancligim da soz konusuydu. Onu kastetmis olmali) suclu ben degilim. Bunu konusarak degilde mesajla yapmanda senin olgunlugunun gostergesi" dedi ve bitti
3 senelik askim, umudum, hayallerim oylece bitiverdi.
Bende bittim. Cok mutsuzum...
Var mi benimle ayni durumda olan? Dertleselim
bende bugün terkettim kendisini sebep ilgisizlikti.
benimki sizinki kadar uzun sürmedi 5 ay olmak üzereydi bitti. ben bitirdim günlerce aramasam aramıyor bugün tak etti artık ne nane yersen ye dedimSiz ne zamandir beraberdiniz?
Offfff kızlar ne yapcazz
benimki sizinki kadar uzun sürmedi 5 ay olmak üzereydi bitti. ben bitirdim günlerce aramasam aramıyor bugün tak etti artık ne nane yersen ye dedim
işte insanız doğamız gereği diğer yarımızı bulmak ve kadın olduğumuzdan dolayı da bunu hissetmek istiyoruz. erkekler bizim gibi değiller. ben bazen doğru kişiyi bulamayacağım gibi hissediyorumiyi yapmissin.
Degmiyor. iki kisiyken yalniz hssettikten sonra, ne faydasi var sevgilinin
işte insanız doğamız gereği diğer yarımızı bulmak ve kadın olduğumuzdan dolayı da bunu hissetmek istiyoruz. erkekler bizim gibi değiller. ben bazen doğru kişiyi bulamayacağım gibi hissediyorum
niye isteyince olmuyor güzel şeyler hep yorulduktan sonra geliyorben artik direk oyle hissediyorum. bazen degil, normal dusuncem bu hale geldi. hayatim boyunca yalniz olmaya hazirliyorum kendimi.
Valla kızlar yaklasık 2 aydır pesinde kostum
Barismak icin elimden gelenin fazlasini yaptim ama geri adım atmiyor yok yani dogru olanı buymus ikimiz icin öyle diyor... Yaklasik 15 gundur Artık bende bıraktım dusunmemeye calisiyorum. Belki birgun pisman olur döner diye dusunuyorum ama ne bilim zugurt twsellisi sanriim bu da
27 nisanda 9 ay olcakAh kizlar ah
Ne hayallerle, ne umutlarla devam ettigim iliskimi, 3 senenin sonunda iki gun once bitirdim. Ruya gibi gecen yaklasik 3 senelik iliskim, Aralik ayi itibariyle yogunlasip, beni ertelemeye baslayan eski erkek arkadasimin sevgisine artik daha fazla inanamadigim icin bitti. Icim yaniyor icim... Aramadi da.. Ben "daha fazla beraber olamayacagiz, ben artik dayanamiyorum. Uc sene icinde bana yasattiklarin icin tesekkur ederim. Hayatta sana iyi sanslar diliyor, hep en iyinin seni bulmasinj diliyorum" dedim, o da "bunu yaptigina inanamiyorum. Ben hic bisey yapmadim (bu mesaji attigim gece bir kiskancligim da soz konusuydu. Onu kastetmis olmali) suclu ben degilim. Bunu konusarak degilde mesajla yapmanda senin olgunlugunun gostergesi" dedi ve bitti
3 senelik askim, umudum, hayallerim oylece bitiverdi.
Bende bittim. Cok mutsuzum...
Var mi benimle ayni durumda olan? Dertleselim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?