Son zamanlarda ayrilip yeniden yalniz olan bayanlar dertleselimmm

Lllll

Maddi sorunları asilmaycak kadar büyük malesef kendisi esnaf ve battı bir suru yere borcu var su anda ne düğün yapcak durumu var ne de ev gecindircek durumu var.....

Konu sahibinden çok size üzüldüm . .
Para ayrılık sebebi olmalı mk diye düşündüm. .
İkiniz çalışıp,aileler destek olup ödeyip evlenmez misiniz?

Konu sahibinden çok size üzüldüm . .
Para ayrılık sebebi olmalı mk diye düşündüm. .
İkiniz çalışıp,aileler destek olup ödeyip evlenmez misiniz?

Malesef onun ailesi destek olcak durumda değil çünkü durumları yok eski nisanlimda bir yere girip çalışmaz mesleği yok hem kimsenin emri altına giremezmis....

bende bugün terkettim kendisini sebep ilgisizlikti.

iyi yapmissin.

Degmiyor. iki kisiyken yalniz hssettikten sonra, ne faydasi var sevgilinin
işte insanız doğamız gereği diğer yarımızı bulmak ve kadın olduğumuzdan dolayı da bunu hissetmek istiyoruz. erkekler bizim gibi değiller. ben bazen doğru kişiyi bulamayacağım gibi hissediyorum

işte insanız doğamız gereği diğer yarımızı bulmak ve kadın olduğumuzdan dolayı da bunu hissetmek istiyoruz. erkekler bizim gibi değiller. ben bazen doğru kişiyi bulamayacağım gibi hissediyorum

ben artik direk oyle hissediyorum. bazen degil, normal dusuncem bu hale geldi. hayatim boyunca yalniz olmaya hazirliyorum kendimi.

Valla kızlar yaklasık 2 aydır pesinde kostum
Barismak icin elimden gelenin fazlasini yaptim ama geri adım atmiyor yok yani dogru olanı buymus ikimiz icin öyle diyor... Yaklasik 15 gundur Artık bende bıraktım dusunmemeye calisiyorum. Belki birgun pisman olur döner diye dusunuyorum ama ne bilim zugurt twsellisi sanriim bu da

aynen oyle. Hic donmez. donse de sevdiginden degil birini bulamadigi icindir. Acitiyor canini biliyorum ama birak gitsin. Lanet olsun erkekligi ogrenememis, sadece cinsel organi sayesinde "erkek" olmus pisliklere!

27 nisanda 9 ay olcak aglayalim beraber. nisanliydim 8 ay nisanliliktan sonra ayrildik. canim çok yaniyor çok aci çekiyorum çokkkk

ben bi adam için eşimden boşandım.. çok sevdim onu ama aramızda hep güven problemi oldu.. o eşimi aldattığım için (ki eşim beni aldatmış ve sonra çok ilgisiz kalmıştı..) onu da aldatacağımı sanıyordu.. Oysa ki onu hiç aldatmadım.. 7 ay birlikte olduk. O sırada adamım bir süre yalnız kalmak istediğini söyledi 2 hft görüşmedik.. ve o sırada başka bir kadınla olmuş.. barışınca bana bunu söyledi ve ben de artık en ufak ilgisizlikte şüphelenmeye başladım.. ve bir gün o nu bir sitede gördüm çıldırdım.. ona haber vermeden iki kız arkadaşımla dışarı çıktım, ayrılmak istediğimi söyledim.. ayrıldık.. ama şimdi naaptım ben diyorum çok pişmanım.. ve o geri dönmüyor.. hayatımın adamını kaybettim ve kalbim çok acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…