Son zamanlarda ayrilip yeniden yalniz olan bayanlar dertleselimmm

Keşke aldatmasaydiniz esinizi

Merhaba arkadaslar bu grup cok iyi olmus bence acan arkadasin eline saglik bende hikayemi anlatayim...

Uzun bi iliski degildii univ. Arkadasimdi kendisii 9 aylik bir iliskimiz varrdii son aylar evlilik icin zamani ayarliyorduk iste evimizi nasil doseriz ailemiz ne zaman taniscak gibi.. kendisinin askerlik durumu oldugundan hep knusmaktan oteye gitmiyordu. Beklenen an geldi askere gtti hersey son dakikaya kadar harikaydii bir mesaj seni seviyorum ikinci mesaj ben yapamicam .... dank nasil yani falan anlamadim afalladim.. ben yapamiyorum eski sevgilimi unutamiyorum,unutamiyomus insan denedim olmadii zaten bizde olmazdik falan dedii.. (eski sevgilisi mesaj atiyor bu arada ona) ben sokk tabii bende saydirdim ve bitti o an ... sahsen ben inanamadim atlatamadim 2 hafta cunku cok inanmistim kendisine salak gibi hissettim kendimi suan is beni oyaladigindan dusunemiyorum ama ne zaman yalniz kalsam direk aklima gelip icim aciyo cok zor gercekten..

Kırk gün oldu nisanlimdan ayrılalı ...herşeyin hayirlisi

Kızlar üzülmeyin ya gerçekten hiçbiri değmiyor... Canları isteyince bizimle olacaklar canları istemeyince ayrılacaklar he. Yok öyle bir dünya!
Eğer üstünde düşünmeye değen insanlar olsalardı 'eski' olmazlardı.

Eski gidecek ama yeni gelecekmii bizi saglam bulabilcekmi.. boyle olaylarla insan kendinden bir parca daha kaybediyo sevginin gercekligine karsi inanci gidiyo

Bende cok uzuluyorum cok canim yaniyor. Whatsapta numarasini acip acip bakiyorum. Tek gorebildigim yer orasi. Yuregimi yakti. Belki tekrar birlesemiycez farkindayim ama en cok uzuldugum sey beni guvendirip yari yolda birakmasi. Ve kendine deli gibi asik etmesi. Kac gece hickira hickira agladim onun icin. Degmez biliyorum belki bu uzuldugum gunlerime gun gelecek kahkaha atarak gulecegim ama o gunlerin ne zaman gelecegini merak ediyorum icimdekiler sayfa sayfa yazsam bitmez...

Yazdiginiz her bir kelimeyi yasiyorum canim icimdekilerii yazdin resmen

Yazdiginiz her bir kelimeyi yasiyorum canim icimdekilerii yazdin resmen
Cok aci cekiyorum. Simdi bile gozlerimdeki yaslar dokulmesin annem babam agladigimi gormesin diye kendimi zor tutuyorum. Bazende dunya yansa umrumda olmuyo oturup delirmis gibi agliyorum. Oda agliyomu oda beni ozluyormu yasadiklarimiz hayallerimiz onunda aklindami. Niye boyle oldukki. O da beni seviyor diye biliyordum. Bana bakarken gozleri isik yaniyo gibi parliyodu. Ismimi derken kalbi yerinden cikacak gibiydi. Hicmi sevmemiski bu kadar kolaymi bi erkege birakip gitmek.erkek dedigin sevdigi kiza ölene kadar sahip cikmazmi. Ben ailemi karsima aldim onun icin öl dese ölürdüm bu kadar kolaymiydi beni birakip gitmek. Ne bu gurur. Ne bu büyüklük.
Iyiki burasi var derdimi döküyorum. Insallah anlar kiymetimide keşke diye diye aglar benim gibi Insalahh

Emin ol aglamazlar bu kadarda net söylüyorumm coktann normal hayatina dönmüştür bizim gibi hayatta uzatmazlar bir iki akillarina gelirsek iyii yaa bir aksam oncesi evimiz olacak yerle alakali plan yapiyoruz seni seviyorum dyr ertesi gun ben eski sevgilimi unutamadim diyor bu nasil bir tezatliktir bunlardaki ben anlayamıyorum

Kızlar yapmayın Allah aşkına... Biz böyle onlar için üzülürken, onlar bizim için üzülüyorlar mı? Tabi ki, hayır. Hatta akıllarına bile gelmiyoruz. Biz böyle yaparken belki onlar başka kişilelerle flört ediyorlar. Biz sadece üzüldüğümüzle kalıyoruz.
Yapmayın kızlar gerçekten değmiyor... Benim sevgilim 1.5 ay önce terk etti beni. 1.5 yıllık bir ilişkimiz vardı. Başta deli gibi ağladım, neler yapmadım dönsün diye. Fakat o kendi yoluna baktı, beni ve tüm yaşadığımız şeyleri yok saydı. O, bunları yok sayıyorsa ben niye daha fazla üzülüp kendimi yıpratayım? Benim hayatım, mutluluğum, uğraşlarım ondan daha önemli. Neden karaktersiz biri için onlardan taviz vereyim? Sizin için de bu böyle olmalı...

300e yakin resmimiz vardi. Hepsini hergece yatmadan birbir öperdim. Okuyanlar belki deli diyecekler bana ama ne derlerse desinler. Bana bakislari ne guzeldi. Iki gun gormese gorusemesek benimle kavga ederdi. Gelmiyosun yuzunu gostermiyosun bana diye. Ne olduda bu kadar yabanci düsmandan beter olduk. Niye seni seviyorum demiyor artik bana. Kafamdaki sorulari kendime sora sora yoruldum. Insan kafasindaki dusuncelerden bu kadar yorulurmuymus hic ben yorgunum sanki kamyon gecmis gibi uzerimden. Elimi kolumu kaldiracak dermanim yok.
Bu kadarmi onemliymis hayatimda. Bu kadarmi cok yer vermisim hayatimda ki gittigi icin bombos oldu hayatim...

Ne guzel sen kurtulmussun uzgunlugunden. Benim 9 ay olacak yakinda. Halen kurtulamadim. 8 ay nisanli kaldik ayrildik ama sankidaha dun ayrildik gibi hâlâ ayni uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…