- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Amin ,teşekkür ederim ..hep beraber incecik oluruz inşallah :)Insallah sagliginiza biran evvel kavustursunuz ve incecik olursunuz insallah :) Aynen havalar mahvetti benide ama en kisa zamanda kan degerlerime baktiracagim :)
Amin ,teşekkür ederim ..hep beraber incecik oluruz inşallah :)
Valla enerji düşüklüğü bende de var. Bi ara enerjiktim şimdi tam tersi oldu. Dönem dönem yaşadıklarımızın bıraktığı izlerden filan oluyor heralde.. zamanla geçer diye düşünüyorum
Canım aynı sorun bende de var. Üstelik 3 ay gibi bir sürede 20 kilo vermişken ve bunu 1.5 sene korumuşken son aylarda 10 kilosunu geri aldım. Nasıl yapacağımı biliyorum ama sorun da bu sanırım bildiğim için erteliyorum ve diğer altta yatan sebepler beni böyle olmaya iteliyor. 4 kilo fazla değil toparlan diyeceğim ama ben nasıl toparlanacağım bilmiyorum.
ben de kendime yeni amaçlar koydum daha sık dışarı çıkıyorum aşmaya çalışıyorum bu durumu. panik bozukluğum da var dışarı çıktığımda işkenceye dönüşüyor ama zorluyorum kendimi aşmak için. papatya çayı aldım onu içiyıorum kaygıyı stresi azaltır belki diye bakalım:)Umarim gecer. Yuzum sapsari dolaniyormusum etrafta oyle diyolar.
O zaman bir yersen baslamamiz lazim l. Ben tekrar diyete basladim umarim iyi olur. 58 le 60 arasi bir sabitlensem iyi olacak benim icin :)
ben de kendime yeni amaçlar koydum daha sık dışarı çıkıyorum aşmaya çalışıyorum bu durumu. panik bozukluğum da var dışarı çıktığımda işkenceye dönüşüyor ama zorluyorum kendimi aşmak için. papatya çayı aldım onu içiyıorum kaygıyı stresi azaltır belki diye bakalım:)
Sadece diyetle olmuyor işte spor şart ama az önce yataktan kalktım. Adım atıcak halim yok nedense :\
Ben hiç doktora gitmedim anksiyetem ve panik bozukluğumun olduğu teşhisini kendim koydumBende de anksiyete var. Papatya cayi iyi geliyorsa bende alayim. Insallah atlatirsiniz panik atak kotu bir hastalik.
Ben hiç doktora gitmedim anksiyetem ve panik bozukluğumun olduğu teşhisini kendim koydumsiz ilaç kullanıyor musunuz anksiyete için
Papatya çayı yatıştırıcı gibi gerçekten. Demli çay ve kahve tüketmek anksiyeteyi artırıyor onun yerine bitki çayı içmek daha iyi
Sabahları gidersin kimse olmuyor. Ya da akşam sekizden sonra. Dört sekiz arası hep kalabalıktır.Bende spor yapmiyorum. Spor walonuna baslayacagim ama buralardaki cok dolu oluyormus sira gelmiyor diyorlar. Dusunuyorum.
Belki doğru hap değildir szin için. Her hap herkeste işe yaramıyor doktorunuzla görüşseydiniz6 ay kullandim biraktim bir ise yaramiyor haplar. Atak gelince kendimi durduramiyorum okuz oturuyor icime resmen. Papatyaa cayini deneyecegim tavsiye icin tesekkurler :)
Çalısiyorum malesefSabahları gidersin kimse olmuyor. Ya da akşam sekizden sonra. Dört sekiz arası hep kalabalıktır.
Hormon testi yaptırın derim. Hipotroid bu dediğiniz yorgunluğu ve kilo alımını açıklayabilir.
Şimdiden geçmiş olsun.
Dedim psikologla gorustum. Sonra dokrorum atandi gitti bende tedaviye devam etmedim. Kendim asmaya calisiyorum. Ne kadar olursaBelki doğru hap değildir szin için. Her hap herkeste işe yaramıyor doktorunuzla görüşseydiniz
Ama bence bu hastalığın en kalıcı çözümü kendi kendimize aşmak. Çok zor olsa da
Ben de aynı durumdayım. Kaç gündür bununla ilgili konu açmayı düşünüyordum onu bile yapamadım. Sabah kalkıyorum içimde bir karamsarlık, bir mutsuzluk, hiçbir şey yapmaya hevesim kalmamış gibi hissediyorum. Hazırlanmak bile gelmiyor içimden. Arada bir oluyordu bende sanırım mevsimsel bir durum bu. Umarım neşeli, umut dolu, güzel günler çok uzakta değildir. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?