sona doğru gidiyoruz kahroluyorum...

Eşin zaten üzgündür , bir de senin davranışların yüzünden daha fazla üzülüp , stres yapıyordur . Allah tan gelen bir durum ve çaresi var . Şükretmelisin . Zor bir durum evet ama güçlü olmalı , bebeğini güçlü bir anne olarak inançla beklemelisin . Böyle eşini suçlu hissettirmekle elinize bir şey geçmez . Hem kendini hem de eşini yıpratıyorsun fazlasıyla .
Zamanı gelince inşallah sizin de olacak bebekleriniz ama o zaman gelene kadar eşinle el ele gönül gönüle , kırmadan , birbirinize destek olarak tıbbı olarak ne gerekiyorsa , zaman kaybetmeden yapmalısınız .

Bu kadar umutsuz olmayın
bu ruh haliniz bile başlı başına engel zaten
internette bir suru bu konuda başarı hikayesi var araştırın okuyun
hem daha tam olarak tedavi bile olmamissiniz ki
umudunuzu kaybetmeyin
İnşallah hayırlısıyla gelir

İnan çok etkilendim yazdıklarından seni çok iyi anlıyorum 10 yaşında bi kızım var ikinci için çok ugraştım rahim filmi çektirdim hiç korkma şiddetli adet sancısı gibi düşünün toplamda 10 dakika hastaneden çıkıp yemege gittik sorun eşimde çıktı baktım o doktr bu profösör derken gereksiz para verdigimi düşündüm doktrum aşılama bile tutmaz dedi tüp bebekle hamileyim çok şükür.Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın sizinde imkanınız varsa zaman kaybetmeyin tüp bebekte dedikleri kadar zor bi süreç degil Allahın izniyle inş alırsın çocugunu kucagına

Merhaba arkadaşlar. ..
Bütün gece uyuyamadim sabaha kadar ağladım gözlerim şiş içim acıyor...
günden güne umudumuzu kaybediyoruz. .
meleğim gelmiyor biz onu bekliyoruz gelmiyor dualar ediyoruz gelmiyor...
çok istiyoruz sağlıklı hayırlı bi yavrumuz olsun.. bizim evin tek konusu bebek ..
tek tartışması bebek...
doktora gittik esimde Varikosel vardı acil ameliyat oldu... bende hsg yaptiracaktim ikimizde kontrol olalım dedik. .
Varikosel i duyunca şok olduk doktor kagitlara resmen kısır yazdı. . şoka girdik beklemiyorduk o durumda bide hsg yaptiramadik zaten çok korkuyor dum. ..
eşimin ameliyatı iyi geçti ilaç kullanıyor şuan ama ben hala hsg yaptirmadim korkuyorum agridan ve sonucundan daha da çok korkuyorum. .
çok zayıf bi karekterim var. . tüpler kapalı çıkması beni çok yipratacak...
hergün acaba larla yaşıyorum sonra kendimi avutuyorum bi problem yok sadece esimde Varikosel vardı ondan olmadı bebeğimiz diye. .
ben bu sorunlara savasirken bi akrabam doğum yaptı yanına gittim. ..
ağlamak için kendimi çok tuttum. ..
bebek elleri yumuk yumuk cildi yumuşacık çok tatlı bi bebek çok etkilendim o kadar çok isterdimki o benim olsun herseyi verirdim onun için. .. hastaneden geldim günler geçti hala aklımda o ruyalarima giriyor ağlıyorum. ..ben agladikca eşim kendini suçlu hissediyor çok üzülüyor.. elimde değil çok istiyorum çok. ..
gel nolur gel gelde kanayan yüreğime merhem ol gelde evimizin neşesi ol içim çok acıyor çok. .. sanki hiç gelmeyecekmis korkusu var içimde. .
tam biraz unutup sakin bi hayat sürüyordum yeniden kötü oldum hastaneye gidip bebeği görünce. ..
kız sende dogur artık bitane yavruma arkadaş olsun. . neyi bekliyorsun kaç yasindasin birlikte buyutelim dogursana sende. .
hiç çıkmıyor sesi beynimden haykırmak geldi içimden ben doguramammm diye hastaneyi ayağı kaldırsam herkes duysa artık kalbimi kimse acitmasa istiyorum. .
ailelerimiz bile bilmiyor esimin Varikosel olduğunu bebek düşündüğümüzü kimseye bişey anlatmayiz biz kimse bilmez sorunlarımızı. ..
mübarek günler yüzü suyu hürmetine sağlıklı hayırlı evlat gondersin Rabbim bana ve her isteyene inşallah. .
herkesin sınavı farklı işte. .. allahım bol sabır versin bana hiç iyi değilim hiç. ..
Canım Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat versin. Bak çaresi var herşeyin Allah dermansız dert vermesin. Ya olmaz tedaviniz yok deselerdi ne yapacaktın. Artık umut yok deyip kapıdan dönenler de oluyor. Allah yardımcın olsun.

Duygularıni çok yoğun yasiyorsun belli ki ama tedaviden korkarak olmaz ki. Sen önce yapman gerekenleri yap sonra tevekkül er derim. İnşallah bebisin hemen gelir;-) Bu arada umutsuz olma ama olur mu?:KK200:

Fazla abartılı duygularla hareket ederseniz o yavruya kavuşmak zor olur

Eşim sperm testi yaptırdı hiç sperm yok dediler

Varikıselden ameliyatı bile önermediler

Bir yıl geçmeden tüp bebekle oğlum kucağımda idi

Tetkikinizi yaptırın ne var bunda sonucu kötü olursa ona göre tedavi olursunuz

Sonra eşinizin sonuçlarına göre ya normal denersiniz ya da tüp bebek yaparsınız

Yolun sonunda değilsiniz ama bu kadar umutsuzluk fazla azıcık kafanızdan bu konuyu atın başka şeylerle meşgul olun

Sizi anlamam hissettiklerinizi hissetmem çok zor. Evlenince bende çocuğum olsun istiyorum ama herşey nasip kısmet. Hele bu devirde anne babasını öldüren çocukları görünce vardır elbette rabbim in bir bildiği deyin ve geçin. Bu kadar kendinizi hırpalamayın. Veren de Allah vermeyen de. Belki vakti zamanı vardır halam herşeyi denemişti yapmadığı kalmadı 18 yıl sonra kendiliğinden oldu çocuğu... ne verirse Rabbim güzel verir. Ne kendinizi ne de eşinizi yıpratmayın nacizane fikrim

O kadar ii anliyoru.ki seni.. her ay adet olunca aglamaktan gozlerm siserdi soranlar uzulme diyenlere uzulmyrumki derken icim parcalaniyodu. Uzulme vardir vakti saati deynce ne sacmalyo bunlar onlaen var tabi diyodm. Ama rabbim bazi kullarinin yakarisini duasini sever ve beklerms.. uzulme bak gercmten anliyrm sebi bn hc olmaz dedgm ay 2iliskiyle hamile oldumu ogrendm. Tabi nolur sonrasi bilinmez ama dualarina devamet. Ne duyar
Sam yaptm ne dualar ne belime yaki yapstrmadgmmi kaldi sutun buharina oturmadgmmi belimi cektrmedgmmi ner nler.. sabr et. Dua et.. dualarmdasin bundan sonra :KK200:

İnan çok etkilendim yazdıklarından seni çok iyi anlıyorum 10 yaşında bi kızım var ikinci için çok ugraştım rahim filmi çektirdim hiç korkma şiddetli adet sancısı gibi düşünün toplamda 10 dakika hastaneden çıkıp yemege gittik sorun eşimde çıktı baktım o doktr bu profösör derken gereksiz para verdigimi düşündüm doktrum aşılama bile tutmaz dedi tüp bebekle hamileyim çok şükür.Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın sizinde imkanınız varsa zaman kaybetmeyin tüp bebekte dedikleri kadar zor bi süreç degil Allahın izniyle inş alırsın çocugunu kucagına

tüp bebek i bana özelden anlatirmisiniz rica etsem. . narkozla mi yapılıyor hangi aşamaları var. .ilaçlar iğneler. ..?

ağlama ağlama bir an önce tedavi ni ol.zamanını ağlayarak değil bebegini arayarak geçir.tedavi ve dua gerisi Allaha kalmış nezansn yazdiysa o zaman gelir yavrun.benim 6 yıl sonra geldi kızım çok çaba çok emek verdik esimle sonunda kavustuk.esini uzme yazık iyi bir prof. bul ve tedavine basla.sana senden baskasi yardım edemez.bebegin hemen olsun insallah...

Insallah en kisa zamnda gelir meleginiz isteyen herkesinnn benim teyzemlerinki 15 yildir olmuyo kocasi kanser oldu kemoterapi gordu cok yiprandilar cok sukur simdi iyi yasi 40 oldu teyzemin en son haziranda tup bebek yaptilar 2 yumurtadan biri gitti biride bos cikmis yone yikildilar ama bn inaniyorumm rabbimm ona ve onun gibi isteyen herkese ikiz nasip etsin insss

Merhaba arkadaşlar. ..
çok istiyoruz sağlıklı hayırlı bi yavrumuz olsun.. bizim evin tek konusu bebek ..
tek tartışması bebek...
doktora gittik esimde Varikosel vardı acil ameliyat oldu... bende hsg yaptiracaktim ikimizde kontrol olalım dedik. .
Varikosel i duyunca şok olduk doktor kagitlara resmen kısır yazdı. . şoka girdik beklemiyorduk o durumda bide hsg yaptiramadik zaten çok korkuyor dum. ..
eşimin ameliyatı iyi geçti ilaç kullanıyor şuan ama ben hala hsg yaptirmadim korkuyorum agridan ve sonucundan daha da çok korkuyorum. .
hergün acaba larla yaşıyorum sonra kendimi avutuyorum bi problem yok sadece esimde Varikosel vardı ondan olmadı bebeğimiz diye. .
bebek elleri yumuk yumuk cildi yumuşacık çok tatlı bi bebek çok etkilendim o kadar çok isterdimki o benim olsun herseyi verirdim onun için. .. hastaneden geldim günler geçti hala aklımda o ruyalarima giriyor ağlıyorum. ..ben agladikca eşim kendini suçlu hissediyor çok üzülüyor.. elimde değil çok istiyorum çok. ..
gel nolur gel gelde kanayan yüreğime merhem ol gelde evimizin neşesi ol içim çok acıyor çok. .. sanki hiç gelmeyecekmis korkusu var içimde. .
tam biraz unutup sakin bi hayat sürüyordum yeniden kötü oldum hastaneye gidip bebeği görünce. ..
kız sende dogur artık bitane yavruma arkadaş olsun. . neyi bekliyorsun kaç yasindasin birlikte buyutelim dogursana sende. .
hiç çıkmıyor sesi beynimden haykırmak geldi içimden ben doguramammm diye hastaneyi ayağı kaldırsam herkes duysa artık kalbimi kimse acitmasa istiyorum. .
ailelerimiz bile bilmiyor esimin Varikosel olduğunu bebek düşündüğümüzü kimseye bişey anlatmayiz biz kimse bilmez sorunlarımızı. ..
mübarek günler yüzü suyu hürmetine sağlıklı hayırlı evlat gondersin Rabbim bana ve her isteyene inşallah. .
herkesin sınavı farklı işte. .. allahım bol sabır versin bana hiç iyi değilim hiç. ..
Sana bi umut olsun 2 yıl boyunca bekledik olmadı bende Problem var sanıyordum doktora gitti eşim ileti derecede varikosel çıktı 1 yıl boyunca olmak istemedi ameliyat sonunda baktı ki olacağı yok kabul etti ameliyatı ameliyatının 47.gününde hamile kaldığımı öğrendim hiç beklemiyordum doktoru 6 aydan önce olmaz demişti. Çok şükür zorlu bi gebelik geçirdim ve kızımı emzirirken yazdım bunu sana umudunu yitirme çok zor inanki seni çok iyj anlıyorum ama şunu unutma Rabbim ol der ve olur dualarım seninle Rabbim senide sevindirsin hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah :dua:

Öncelikle hem eşini hem de kendini bu kadar yıpratmaya hakkın yok.Allah a tevekkül et.Sabırlı ol.
Varikosel ameliyatı olup 4-5 ay sonra hamile kalan çok kişi tanıyorum.
Ayrıca benim 2 gebeliğimde hsg sonrası kendiliğinden gerçekleşti bize de tüp bebek demişlerdi.Eşimin sperm sayısı ve kalitesi yerlerdeydi.
Hsg yi hiç uyuşturmadan yaptırdım bir de.
madem bu kadar istiyorsun yaptır.Ve az güçlü ol.Oğlum var hayat arkadaşı böyle zayıf tabiatlı olursa çok üzülürüm.Adamcağızı da yiyip bitirme.Her şey Allah tan.Kısa bir zamanda bebeğinin geleceğine inanıyorum.

Boş yere üzülüyorsunuz çaresiz değilsiniz ki
Allah dermansız dert vermesin
Tedavinize başlayın Allah'ın izniyle olacak göreceksiniz

canim benim aglayarak okudum yazini.. benzer yollardan gectik. esimin sperm sayisi azdi. hsg ben de cektirdim hem de devlette.. inan ki hic acimadi.. spermi 0 olan insanlardan bile sperm bulunabiliyor.. lutfen karamsar olma. cocuk ozlemini en iyi ben anlarim.biz tup bebek ile yavrumuza kavusacagiz insallah.. Allah sana da en kisa zamanda nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar. ..
tek tartışması bebek...
cok kizdum sana bu kadar abartilmaz bu kadar acizlesilmez bir cocuga bu kadar umut baglanmaz seytan sizi parmaginda oynatiyor

Merhaba arkadaşlar. ..
tek tartışması bebek...
Öncelikle bana da çocuğun olmaz dediler 15 yaşından beri 1 seneye girecek evlendiğim tedavi ile hamile kaldım senin ne yaşadığını çok iyi biliyorum bekarken o kadar koymuyordu bana eşimle tanistigimda ilk is durumumu anlatmak oldu sağolsun bana çok destek oldu. Eşimin tisortunu ağlayarak islak bıraktığım evden çıkmak istemediğim günleri biliyorum. Umudum çok azdı internette surekli araştırma yapıyordum kürler hazirliyordum ve en son gittiğim doktor yeni evlisin yaşında küçük niye çocuk istiyorsun diye sordu yaşım ilerledikçe anne olma şansım azaliyormus bu doğru olduğu için istiyorum dedim ağlayarak doktorda o zaman bu ayda olmazsa tüp bebek dedi tabi o bir ay fazla dusunmemeye çalıştım eşimden gizli gizli agliyordum cok dua ettim esimle birlikte namaz kıldık olmadı bu ay dediğim ay hamile kaldım. Yazından anladığım kadarıyla biraz negatif düşünüyorsun +esinle bu zamanda destek olcaksınız birbirnze kavga değil sinir stres çok etkiliyor sinir stres yaparsan kendini yipratirsin işler daha da zorlaşır biraz rahat olmaya çalış biliyorum çok zor bir durum Allah kimsenin kucağını bos birakmasin çok uzun oldu kusura bakma

Seni çok iyi anlıyorum 2 yıllık evliyiz ve eşim 8 ay önce ameliyat oldu sayısı değerleri çok yükseldi ama vücudundaki mikrop sayısı çok fazla ve hala bekliyoruz başkalarında görünce ağlardım ama onlar adına sevindiğim için..Şükür ki eşimin ameliyat olduğunu herkes biliyor bana destek oluyor herkes olmasa da olur ve ya ne gerek var bizim evlatlar hayırsız çıktı keşke olmasaydı çocuk diyen de var ama yaşamayan bilemez yeni yeni kendimi toparladım hep dua ediyorum bunda bir hayır vardır diye ve Zaman'ını bekliyorum..Çocuğu bu kadar hayat merkezime koyup olsun olsun diyip kendimi yıprattığım eşimi üzdüğüm zamana üzülüyorum şimdi eşimle Başbaşa olmanın keyfini sürüyorum işime odaklanıyorum başka şeylere yoğunlaşıyorum..Sende dua et ve Rabbime bırak..Çünkü hayata 1 kere geliyoruz eşini ve kendini yıpratma..

Ay okurken uzuldim ama lutfen kendinizi kahretmeyin gidin tedavinizi olun
Rabbim gönlünüze göre versin insallah uzulmemeye çalışın

Back
X