sona doğru gidiyoruz kahroluyorum...

Pskolojini sağlam tutmalisin..bende o filmi çektirmekten korkmuştum forumda pressed jel ile hamile kalanlarla karşılaştım denemeden ne cikar dedim hemen denedim ilk ay oldu cok sukur..artik jel mi fayda etti baska bir sey mi bilemiyorm

Merhaba arkadaşlar. ..
Bütün gece uyuyamadim sabaha kadar ağladım gözlerim şiş içim acıyor...
günden güne umudumuzu kaybediyoruz. .
meleğim gelmiyor biz onu bekliyoruz gelmiyor dualar ediyoruz gelmiyor...
çok istiyoruz sağlıklı hayırlı bi yavrumuz olsun.. bizim evin tek konusu bebek ..
tek tartışması bebek...
doktora gittik esimde Varikosel vardı acil ameliyat oldu... bende hsg yaptiracaktim ikimizde kontrol olalım dedik. .
Varikosel i duyunca şok olduk doktor kagitlara resmen kısır yazdı. . şoka girdik beklemiyorduk o durumda bide hsg yaptiramadik zaten çok korkuyor dum. ..
eşimin ameliyatı iyi geçti ilaç kullanıyor şuan ama ben hala hsg yaptirmadim korkuyorum agridan ve sonucundan daha da çok korkuyorum. .
çok zayıf bi karekterim var. . tüpler kapalı çıkması beni çok yipratacak...
hergün acaba larla yaşıyorum sonra kendimi avutuyorum bi problem yok sadece esimde Varikosel vardı ondan olmadı bebeğimiz diye. .
ben bu sorunlara savasirken bi akrabam doğum yaptı yanına gittim. ..
ağlamak için kendimi çok tuttum. ..
bebek elleri yumuk yumuk cildi yumuşacık çok tatlı bi bebek çok etkilendim o kadar çok isterdimki o benim olsun herseyi verirdim onun için. .. hastaneden geldim günler geçti hala aklımda o ruyalarima giriyor ağlıyorum. ..ben agladikca eşim kendini suçlu hissediyor çok üzülüyor.. elimde değil çok istiyorum çok. ..
gel nolur gel gelde kanayan yüreğime merhem ol gelde evimizin neşesi ol içim çok acıyor çok. .. sanki hiç gelmeyecekmis korkusu var içimde. .
tam biraz unutup sakin bi hayat sürüyordum yeniden kötü oldum hastaneye gidip bebeği görünce. ..
kız sende dogur artık bitane yavruma arkadaş olsun. . neyi bekliyorsun kaç yasindasin birlikte buyutelim dogursana sende. .
hiç çıkmıyor sesi beynimden haykırmak geldi içimden ben doguramammm diye hastaneyi ayağı kaldırsam herkes duysa artık kalbimi kimse acitmasa istiyorum. .
ailelerimiz bile bilmiyor esimin Varikosel olduğunu bebek düşündüğümüzü kimseye bişey anlatmayiz biz kimse bilmez sorunlarımızı. ..
mübarek günler yüzü suyu hürmetine sağlıklı hayırlı evlat gondersin Rabbim bana ve her isteyene inşallah. .
herkesin sınavı farklı işte. .. allahım bol sabır versin bana hiç iyi değilim hiç. ..
Zamanı gelince hepsi oluyor merak etme. Sen duani et yeter. Bende tüp bebek annesiyim. Senin yaşadıklarını bende yaşadım. Ben hamile kalmadan ablamla gorumcem hamile kaldı. Telefonda onları tebrik edip kapatinca ağladım. Rabbim bana da nasip etti. Esim de sperm 8 tane vardı. Igneyle ilaçla macunla çayla tedavi gördü. Hergün ignesini ben yaptım. Zordu ama geçti. Inşallah sizinde geçecek. Rabbim Her isteyene tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin. Kimsenin kucağı boş kalmasın

Anladım cnm
Benim 3 ay oldu hala birsey yok:))

Etkisi 6 ay suruyormus umudunuzu kaybetmeyin. Ama ayni zamanda tup bebek tedavisine basladigim icin "aman nasil olsa normal yolla olmuyor" deyip kafam da rahatlamisti onun da etkisi var. Siz simdi hsg den sonra olur mu olmaz mi stresine girerseniz yine sikinti cikabilir :) Sayisiz kisiden takmadigi anda hamile kaldiklarini duydum. Ben de takmiyorum saniyordum ama meger takiyormusum sonradan anladim.

Back
X