sona doğru gidiyoruz kahroluyorum...

allahim size de en kisa zamanda hayirka saglikla bi bebek versin insallah kendinizi boyke uzmeyin esiniz ameliyat olmus sorun cozulmustur sizde hsg olmadan bi agri kesici igne olrsaniz agri cok cok hafif hissediliyo benim dayimin 7 yil cocugu olmamis yengemdr hic sorun cikmayinca dayimda gorunmus ameliyat denmis ameliyattan sonra 2 tane cocuklari oldu kizi evlendi bile hic bisey hayal degil allaha tevekkul edin en dogru zamandafmda dualariniz kabul olur insallah kinselerede bisey anlatmamakla cok iyi etmisiniz bosverin suan icin dusunmuyosunuz sansinlar

İnşallah bu mübarek günler yüzü hurmetine Rabbim sana ve dileyen herkese hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin üzme kendini bu kadar lütfen Rabbimin sınavı Rabbim bizi seviyo ki siniyo diye düşün o yüzden lütfen üzülme :(

Canım tamamını okuyamadım ama bu kadar ccuk hasretyle yanıpda dgum yapmayı bıle gze alan bı kadının hsg cektremeyecek kadar zayıf ve korku ocınde olması sacma geldı bana...

En buyuk engel stres bunu bılıyr olman lazım stres sut hrmonunu salgılatarak yumurtaların erkenden atılmasını saglıyr kendını rahatlat ve artık kafaya takma

Hem belkı olmadıgı daha hayrlıdır bılemeyız bız acız kullarız bızım bılıpde gremedıgımız bı hayır vardır buna byle bak
Kendını yıpratma snucda ccuk ıcın evlenmedınız hayatta herkesın her ıstedgı olmyor Allah bu derdınızı unutturacak dertler vermesın canım

Kendinizi ve esinizi bu kadar yipratmayin.stres gebeligi olumsuz etkiler.herseyin sahibi Allahtir.boyle karamsar konusmayin.her iste bir hayir vardir.insAllah dualariniz hayirliysa kabul olur.

Canım siz elinizden gelen her şeyi yapın sonra Allaha bırakın. . Allah hayırlı evlat versin diye dua edin. Psikolojinin her şeyden önemli. . Hiç bir sorun yokken bile psikolojin kötü olsa olmaz. .

Yok artık konu başlığından beklentim neydi konu içeriği ne ...
Varikosel ameliyatından 2.5 ay sonra gebe kaldım öncesinde hsg de çektirmiştim sıfır acı ile asla korkulacak bir şey değil..
Öyle bir yazmışsın ki sanki eşinde hiç sperm yok senin rahmin yok vs.vs.

Merhaba arkadaşlar. ..
Bütün gece uyuyamadim sabaha kadar ağladım gözlerim şiş içim acıyor...
günden güne umudumuzu kaybediyoruz. .
meleğim gelmiyor biz onu bekliyoruz gelmiyor dualar ediyoruz gelmiyor...
çok istiyoruz sağlıklı hayırlı bi yavrumuz olsun.. bizim evin tek konusu bebek ..
tek tartışması bebek...
doktora gittik esimde Varikosel vardı acil ameliyat oldu... bende hsg yaptiracaktim ikimizde kontrol olalım dedik. .
Varikosel i duyunca şok olduk doktor kagitlara resmen kısır yazdı. . şoka girdik beklemiyorduk o durumda bide hsg yaptiramadik zaten çok korkuyor dum. ..
eşimin ameliyatı iyi geçti ilaç kullanıyor şuan ama ben hala hsg yaptirmadim korkuyorum agridan ve sonucundan daha da çok korkuyorum. .
çok zayıf bi karekterim var. . tüpler kapalı çıkması beni çok yipratacak...
hergün acaba larla yaşıyorum sonra kendimi avutuyorum bi problem yok sadece esimde Varikosel vardı ondan olmadı bebeğimiz diye. .
ben bu sorunlara savasirken bi akrabam doğum yaptı yanına gittim. ..
ağlamak için kendimi çok tuttum. ..
bebek elleri yumuk yumuk cildi yumuşacık çok tatlı bi bebek çok etkilendim o kadar çok isterdimki o benim olsun herseyi verirdim onun için. .. hastaneden geldim günler geçti hala aklımda o ruyalarima giriyor ağlıyorum. ..ben agladikca eşim kendini suçlu hissediyor çok üzülüyor.. elimde değil çok istiyorum çok. ..
gel nolur gel gelde kanayan yüreğime merhem ol gelde evimizin neşesi ol içim çok acıyor çok. .. sanki hiç gelmeyecekmis korkusu var içimde. .
tam biraz unutup sakin bi hayat sürüyordum yeniden kötü oldum hastaneye gidip bebeği görünce. ..
kız sende dogur artık bitane yavruma arkadaş olsun. . neyi bekliyorsun kaç yasindasin birlikte buyutelim dogursana sende. .
hiç çıkmıyor sesi beynimden haykırmak geldi içimden ben doguramammm diye hastaneyi ayağı kaldırsam herkes duysa artık kalbimi kimse acitmasa istiyorum. .
ailelerimiz bile bilmiyor esimin Varikosel olduğunu bebek düşündüğümüzü kimseye bişey anlatmayiz biz kimse bilmez sorunlarımızı. ..
mübarek günler yüzü suyu hürmetine sağlıklı hayırlı evlat gondersin Rabbim bana ve her isteyene inşallah. .
herkesin sınavı farklı işte. .. allahım bol sabır versin bana hiç iyi değilim hiç. ..
Ah seni o kadar iyi anlıyorum ki 5 yıl öncede ben boyleydim okurken icim acıdı yapsana tembelsiniz vıdı vıdı...
Herşeyin bir zamanı var bunu bana dediklerinde hayal gibi gelirdi ama yavrum suan 9 aylik oldu. ..
Sona filan gelmiyorsunuz ümitsiz olmak yok hsg ni cektim güçlü ol stres yapma...
Ne kadarlık evlisin kaç yıldır olmuyor canim?
Rabbim tez vakitte yüzünü guldursun bunu bütün kalbimle diliyorum

Hayat bir sınav işte, neyi çok istersen olmuyor...
Tavsiyem önce tedavini ol, sonra yine dene. Eşin ameliyat olmuş, o bir adım atmış. Bu sebepten üzme kendini de eşini de.
Olmazsa da nasip de geç, bi evliliği ayakta tutan çocuk değil emin ol.

Canım benzer yollardan geçtim. Eşimin bilinen bir hastalığı yoktu. Ama sayı azdı. Ameliyat olsun düzelsin durumu yoktu yani. Ben birkez olsun eşimin yanında bebek olmadı diye üzülmedim. Suçlu yok bu kader... Başka biriyle de evlenseydim olmayacaktı belki...

verilen yada verilmeyen bebek nimet. Rabbim Kimine az verir kimine çok.. kimine vermez. Kimine de uzun yollardan verir.

Benim bebiş tüp bebek. Allaha şükür yorucu zorlu bir süreçten sonra bebeğimizi bekliyoruz. Yaşadığım sıkıntılar sorunlar geçti gitti. Seninde öyle olacak. Ağlamayı bırak. Nedeni ne içini bırak. Senin benim gibi olan çok kişi var. Yapılması gerekene odaklan. Dua et.... gerisini Allah'a havale et... herşeyin vakti zamanı vardır....

Hsg de eger tuplerde hafif bir tikaniklik varsa aciliyor. Ayrica agrisindan korkuyorsaniz ozel hastanede 10 dakikaligina hafif bir narkoz veriyorlar. Sahsen ben oyle yaptim.

Bir de hsg sonraki 6 ay dogurganlik oranini arttiriyor. Ben tup bebek tedavisine baslamistim. Hsg den sonraki dogal yolla hamile kaldim.
Hsg den kac ay snr hamile kaldın?

Doktor bir arkadaşım erkekte sperm sayısı sıfır olmadıkça her zaman ümit var derdi. Tedavilerinizi olun bitkisel destek alın tevekkül edin. Herşeyin hayırlısı Allahtan.

bak benim annem 29 yıl beklemiş benim için.sorun babamdaymış.sonra doğal yollardan hamile kalmış annem.ben şimdi 30 yaşındayım.artık tıp ilerledi.eşin ameliyatını olmuş tedavisini de sürdüyormuş.canını hiç mi sıkma güzel arkadaşım.ve de cesaretini topla ve o hgs dediğin şeyi yaptır.sen de rahat edersin.korkunun ecele faydası yok.bence zaten sende bir sorun yok.ne olduğunu öğren gereken bir tedavi varsa sen de erkenden başla eşinle beraber tedavini ol.ve güçlü ol eşinin şimdi senin desteğine çook ama çok ihtiyacı var.sakın unutma.moralini hep yüksek tut.hep pozitif düşün.yaşam tarzına beslenmene herşeyine dikkat et.allah sana da bir evlat nasip edecek.şimdiden bol şans.

Merhaba arkadaşlar. ..
Bütün gece uyuyamadim sabaha kadar ağladım gözlerim şiş içim acıyor...
günden güne umudumuzu kaybediyoruz. .
meleğim gelmiyor biz onu bekliyoruz gelmiyor dualar ediyoruz gelmiyor...
çok istiyoruz sağlıklı hayırlı bi yavrumuz olsun.. bizim evin tek konusu bebek ..
tek tartışması bebek...
doktora gittik esimde Varikosel vardı acil ameliyat oldu... bende hsg yaptiracaktim ikimizde kontrol olalım dedik. .
Varikosel i duyunca şok olduk doktor kagitlara resmen kısır yazdı. . şoka girdik beklemiyorduk o durumda bide hsg yaptiramadik zaten çok korkuyor dum. ..
eşimin ameliyatı iyi geçti ilaç kullanıyor şuan ama ben hala hsg yaptirmadim korkuyorum agridan ve sonucundan daha da çok korkuyorum. .
çok zayıf bi karekterim var. . tüpler kapalı çıkması beni çok yipratacak...
hergün acaba larla yaşıyorum sonra kendimi avutuyorum bi problem yok sadece esimde Varikosel vardı ondan olmadı bebeğimiz diye. .
ben bu sorunlara savasirken bi akrabam doğum yaptı yanına gittim. ..
ağlamak için kendimi çok tuttum. ..
bebek elleri yumuk yumuk cildi yumuşacık çok tatlı bi bebek çok etkilendim o kadar çok isterdimki o benim olsun herseyi verirdim onun için. .. hastaneden geldim günler geçti hala aklımda o ruyalarima giriyor ağlıyorum. ..ben agladikca eşim kendini suçlu hissediyor çok üzülüyor.. elimde değil çok istiyorum çok. ..
gel nolur gel gelde kanayan yüreğime merhem ol gelde evimizin neşesi ol içim çok acıyor çok. .. sanki hiç gelmeyecekmis korkusu var içimde. .
tam biraz unutup sakin bi hayat sürüyordum yeniden kötü oldum hastaneye gidip bebeği görünce. ..
kız sende dogur artık bitane yavruma arkadaş olsun. . neyi bekliyorsun kaç yasindasin birlikte buyutelim dogursana sende. .
hiç çıkmıyor sesi beynimden haykırmak geldi içimden ben doguramammm diye hastaneyi ayağı kaldırsam herkes duysa artık kalbimi kimse acitmasa istiyorum. .
ailelerimiz bile bilmiyor esimin Varikosel olduğunu bebek düşündüğümüzü kimseye bişey anlatmayiz biz kimse bilmez sorunlarımızı. ..
mübarek günler yüzü suyu hürmetine sağlıklı hayırlı evlat gondersin Rabbim bana ve her isteyene inşallah. .
herkesin sınavı farklı işte. .. allahım bol sabır versin bana hiç iyi değilim hiç. ..
Çok üzüldüm okuyunca:( dua edicem bugün sizin için.. allah Dualarınızı duyup kabul etsin inş.

benimde çocuğum olmuyor hmmm anladım ondan çevremdeki insanlar bana stres yapma üzülme ağlama diyor acıyan gözle bakıyorlar ,sizin gibi yıprattığımı düşünüyorlar demekki :eek:hayır değilim tamam üzülüyorum ama sizinkisi isyan bence dua et hayırlısını dile.
Sana örnek birebir arkadaşımın hikayesi:5 yıl bebekleri olmuyor ama ne tedaviler tabi buarada aynı senin gibi isyanlarda,dış gebelikte yaşıyor en son doktor ara verin diyince tamam ya olmucak artık tamam bizim kadermizde buymuş olmuyorsa olmuyor diyor ve o geceden sonra ağlamadım dedi ondan önce her gece deli gibi ağlıyordum dedi,ertesi ay hamile kalmış tedavisiz ve kızı 5 aylıkken yine kendiliğinden hamile kaldı :KK70: iki tane kızı var şimdi de çocuklardan bunalıyor :KK70: manyakmışım ben ağlamışım :KK53:valla bak sakın ağlama diyor :KK70:

bu arada hsg basit bir operasyon anesteziye bile gerek yok abarrtıyorlar 1 ddk bile sürmüyor adet sancısı gibi düşün,benimde doktorum hamile kalma mı kolaylaştırsın diye yaptırdı ama yok yani bende işe yaramadı

Rabbim inşallah seni hayırlı bi bebekle mujdelesin bu mübarek günler hurmetine

Back
X