Sona geldik, aldatıldığımı öğrendim.

Sana bu iğrenç seyleri affettiren neyse hic bir haklı yanı yok. Aşk deme sakın aşk herseyi affedemez saygı kalmaz bi kere Allah korusun hepimizi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Offff bu yorumu 500 kere falan beğenmek istiyorum ve duana ben de kendi adıma AMİN diyorum..

Birde arkadaş başlıkta sevgşlisinin aslında öbür kıza aşık olduğunu kendisinin sadece kullanıldığını,yedekte tutulduğunu yazmıştı..Bunun adı aşk değil..buna bağımlı kişilik bozukluğu deniyor ya da obsesyon..

Yemin ederim ne kafası bu anlamıyorum.Hele o bahsedilen yorumu gördüm yok artık dedim.İnsanlar kendilerine kötü davranan terkeden sevgililerine aşık olurmuş ya bu da o misal.Hayır bir de eleştirmeyin diyor arkadaş sonra erkekler bizi ezdi mağduruz oluyor.Ezdirmeseydin,dünyada adam kalmamış sanki.Ben onuru gururu için yaşayan biriyim bunu hazmedemem bi kere eskisi gibi olamayacağımı bilirim.Eskisi gibi olabiliyorsa gerçekten tebrik ediyorum.

Sadece bahane..
Daha önce de söyledim.. kolayınıza gelene göre davranıyorsunuz, mantığınızla değil.
Başa gelmeyle ilgisi yok. Diğer kızın başına geldi, bakın? Ben de aldatıldım. Bir çok insan var giden. Sadece aldatma da olmuyor insanların ayrılma sebebi.
Ne mantık ne duygular kaldırır bu durumu bence.. Bağımlılık, alışkanlık bu...
Kendinizi kandırıyorsunuz...

Yemin ederim ne kafası bu anlamıyorum.Hele o bahsedilen yorumu gördüm yok artık dedim.İnsanlar kendilerine kötü davranan terkeden sevgililerine aşık olurmuş ya bu da o misal.Hayır bir de eleştirmeyin diyor arkadaş sonra erkekler bizi ezdi mağduruz oluyor.Ezdirmeseydin,dünyada adam kalmamış sanki.Ben onuru gururu için yaşayan biriyim bunu hazmedemem bi kere eskisi gibi olamayacağımı bilirim.Eskisi gibi olabiliyorsa gerçekten tebrik ediyorum.

Benim içinde onurum,gururum herşeyin üstündedir..babam hep biz onurumuz,gururumuz,namusumuz için yaşıyoruz derdi..

Aşkımdan ölsem yine özsaygımı kaybetmem..ki aşkımdan ölüp öle öle belki başka bir kadın için önemsiz sebeplerden sildiğim oldu..

Aşk herşeyi affetmez aksine gerçek aşk için acıya acıya vazgeçebilmek demektir..günümüz kadınları aşkla saplantıyı karıştırıyor birbirine..

Evet bir nevi stockholm sendromu :)) bu kendini değersiz görme,değer vermeyene kul köle olma durumları çocukluktan gelen birşey..ona göre insan seçiyor bilinçaltı..arkadaşın büyük ihtimal annesiyle babasının bu tarz bir ilişkisi olduğu için ya da çocuklukta kendisi değersiz hissettirildiği için celladına aşığı oynuyor şuanda..inşallah kurtulur..

Ben olsam gerekirse tedavi görüp kurtulmaya çalışırdım bu saplantıdan..

Benim içinde onurum,gururum herşeyin üstündedir..babam hep biz onurumuz,gururumuz,namusumuz için yaşıyoruz derdi..

Aşkımdan ölsem yine özsaygımı kaybetmem..ki aşkımdan ölüp öle öle belki başka bir kadın için önemsiz sebeplerden sildiğim oldu..

Aşk herşeyi affetmez aksine gerçek aşk için acıya acıya vazgeçebilmek demektir..günümüz kadınları aşkla saplantıyı karıştırıyor birbirine..

Evet bir nevi stockholm sendromu :)) bu kendini değersiz görme,değer vermeyene kul köle olma durumları çocukluktan gelen birşey..ona göre insan seçiyor bilinçaltı..arkadaşın büyük ihtimal annesiyle babasının bu tarz bir ilişkisi olduğu için ya da çocuklukta kendisi değersiz hissettirildiği için celladına aşığı oynuyor şuanda..inşallah kurtulur..

Ben olsam gerekirse tedavi görüp kurtulmaya çalışırdım bu saplantıdan..

Olması gereken bu zaten insan başka ne için yaşar? Onur,gurur,namus önemli kavramlar.
Ben babamın bile beni ezmesine bu değerlerimi ayaklar altına almasına izin vermem kaldı ki elin erkeğini tanımam bile.
Sanki çoluk çocuğu var ekonomik özgürlüğü yok bu adama mecbur.
İlk defa bir konunun sahte olmasını istedim,insallah öyledir.Neyse eleştirmeyelim eleştirecek yan yokmuş..

Eleştiri hakeden bir şey bu bence.Ne bağlıyor seni ona? Bu kadar mı iradesizsin? Beynine bu kadar mı söz geçiremedin? Tek bir küfür bile yeterken bazı insanlar için ayrılmaya sen başkasını seninle aldatan seni de onu da kullanan bir adama hiç bir zorunluluğun yokken dönmeyi nasıl kabul ettin? O kız senden iradeliymiş ki kabul etmemiş bay yanlış okları sana çevirmiş.Başka bir konuda yazmışsın işte beni seviyor ondan ayrılmak istemiş de kız kabul etmemiş,alışkanlık olmuş falan diye komik sebeplerini sıralamışsın.Neyse ağlama ilerde.Ha o duaya da amin diyorum Allah karaktersizin tekine iradesiz olacak kadar düşürmesin beni.Selametle.

Ya hayir, burda sadece bir basit aldatmada degil, adam resmen piskopat. O kadar büyük, karmasik yalanlar atti ki, yani adam tsörtüne kadar hesaplamisi! Bu insana birak iliskide güvenmek, hayatin resmen tehlikede böyle piskopatlarla.

Bence konu sahibi hem biraz arabesk düsünceli, yani iliskide drami seven hem stockholm sendromu yasiyor. Baska bir sekilde yaptiklarini açiklayamiyorum, ha birde fake olma ihtimali var. :ssz:

ne balli herifler var yahu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haber çabuk yayılıyor demek burada da. ;) Ne şöyle şeyler yaşadım bu yüzden yaptım deyip savunmaya geçeceğim, ne bunları hissettim deyip anlaşılmayı bekleyeceğim, ne de insanın başına gelmeden atıp tutması kolay ben de çok atıp tuttum hatta affetmeyeceğimden adımdan daha emindim deyip demogoji yapacağım. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin diyorum sadece, okuyanlar da eleştiri yerine kendileri için bir amin desinler.

Anlaşılacak bir tarafı yok ki olayın.Dünyada tek erkek o kalmamıştı,bunu da unutmayın.İyi uykular dileriz,gittiği yere kadar.

Bilenler bilir, benim meşhur güven problemim. Sevgilimin teyze kızı vs. Sonunda ortaya çıkardım. 2 senedir çıktığım sevgilimin 5 senelik sevgilisi varmış. Üstelik aynı şehirde, aynı mahallede. Benden çıkıp ona gidiyormuş ondan çıkıp bana geliyormuş. Teyzemde kalıyorum diye kızın evinde kalmış 20 gün, ve yine o kıza da akrabalara gidiyorum arama deyip benim yanıma geliyormuş. O kızın aldığı tişörtle yanıma gelip beni öpüp kokluyormuş, benim aldığım parfümle kıza sarılıyormuş. Her ikimize de tavşanım, ömrüm, gülüm diyormuş. ikimizi de sevmiş.

Nickini hatırlayamadım, bu iş olmaz diyen biri vardı, tartışmıştım. Özür dilerim canım, sen haklıydın.

valla ayrı sehirlerde 2 ayrı eşi, 2 ayrı evi, 2 ayrı kadından çocukları olan adam haberlerini duyduktan sonra artık bunlardan hersey bekliyorum. konu sahibinin anlamamış olması saf olması anlamına gelmiyor bunlarda şeytan ruhu var.

çok geçmiş olsun. nasıl öğrendin bilmiyorum ama keşke daha önce çıksaydı karsına, 2 sene bu az zaman değil.. bu durumda hem aldatılan kadın oluyorsun hem de başka bir kadının aldatılmasına sebep oluyorsun diğer kıza da üzüldüm.

o kızı durumdan haberdar etme sansın var mı?

Olması gereken bu zaten insan başka ne için yaşar? Onur,gurur,namus önemli kavramlar.
Ben babamın bile beni ezmesine bu değerlerimi ayaklar altına almasına izin vermem kaldı ki elin erkeğini tanımam bile.
Sanki çoluk çocuğu var ekonomik özgürlüğü yok bu adama mecbur.
İlk defa bir konunun sahte olmasını istedim,insallah öyledir.Neyse eleştirmeyelim eleştirecek yan yokmuş..
a aaa barışmış mı :53:

valla ayrı sehirlerde 2 ayrı eşi, 2 ayrı evi, 2 ayrı kadından çocukları olan adam haberlerini duyduktan sonra artık bunlardan hersey bekliyorum. konu sahibinin anlamamış olması saf olması anlamına gelmiyor bunlarda şeytan ruhu var.

çok geçmiş olsun. nasıl öğrendin bilmiyorum ama keşke daha önce çıksaydı karsına, 2 sene bu az zaman değil.. bu durumda hem aldatılan kadın oluyorsun hem de başka bir kadının aldatılmasına sebep oluyorsun diğer kıza da üzüldüm.

o kızı durumdan haberdar etme sansın var mı?

Siz geç kaldınız :)
Diğer kızın da haberi var konu sahibi de tekrar barıştı.

Konu sahibi, tek bir şey sormak istiyorum.
Hani sizin aldığınız hediyeyi kıza vermişti ya, içiniz acımıyor mu?
Yani onurunuz kırılmıyor mu?
Hani böyle bi ımmm ''neler yaptı bu pislik, dünyayı önüme serseler barışmam'' durumu olması gerekmiyor mu?
Çünkü benim bile onurum kırıldı buradan.
Ki bu hareket adamın yaptığının 10.000de 1 i değil be.

Siz geç kaldınız :)
Diğer kızın da haberi var konu sahibi de tekrar barıştı.

bu durumda 3.kişiler olarak bize .. yemek düşüyor galiba:)

ben anlamıyorum madem barısacaksın neden konu açarsın be kadın.. hadi açtın burada her yoruma açık ol. kimse sen barıstın diye sana alkış tutmayacak burda bunu biliyosun. son bi kaç yorumu okudum da bozulmus galiba, hayat onun hayatı kararlar onun kararı ama aklın yolu da bir maalesef..

simdi okuycam neler olmus

Konu sahibi, tek bir şey sormak istiyorum.
Hani sizin aldığınız hediyeyi kıza vermişti ya, içiniz acımıyor mu?
Yani onurunuz kırılmıyor mu?
Hani böyle bi ımmm ''neler yaptı bu pislik, dünyayı önüme serseler barışmam'' durumu olması gerekmiyor mu?
Çünkü benim bile onurum kırıldı buradan.
Ki bu hareket adamın yaptığının 10.000de 1 i değil be.

konu sahibi hiç alınıp gücenmesin ama benim üzüldüğüm tek biri var o da ''esas aldatılan'' diğer 5 yıllık ilişkideki kız.

konu sahibi hiç alınıp gücenmesin ama benim üzüldüğüm tek biri var o da ''esas aldatılan'' diğer 5 yıllık ilişkideki kız.

A aa öyle demeyin çok rica edeceğim.
Çünkü esas oğlancık, diğer kızdan ayrılmayı çok istemiş ama kız bırakmamış.
O yapışığa üzülecek değilsiniz, di mi?

A aa öyle demeyin çok rica edeceğim.
Çünkü esas oğlancık, diğer kızdan ayrılmayı çok istemiş ama kız bırakmamış.
O yapışığa üzülecek değilsiniz, di mi?

ay evet çok ayıp ettim çocuk ne kadar merhametli aslında, kızcağız üzülmesin diye cıkmaya devam etmiş meğer...

yine esas oğlan, merhamet ettiği yapışık kız üzülmesin diye de konu sahibine, yani büyük aşkı için de, ''psikopat peşimi bırakmıyor'' demişti..

Allah ıslah etsin.

herkes kendi yaptığının sonucunu yaşar kızlar, bize göre yanlış, konu sahibesine görede yanlış affetmesi ama ne yapsın demek ki gönlüne söz dinletememiş. büyük konuşmayın, olmaz olmaz demeyin bu dünyada her şey olur. iyi dileklerimizi yollayalım, Allah bir daha yaşatmasın, umalım ki adam akıllanmış olsun, üzmesin bir daha arkadaşımızı.

Haber çabuk yayılıyor demek burada da. ;) Ne şöyle şeyler yaşadım bu yüzden yaptım deyip savunmaya geçeceğim, ne bunları hissettim deyip anlaşılmayı bekleyeceğim, ne de insanın başına gelmeden atıp tutması kolay ben de çok atıp tuttum hatta affetmeyeceğimden adımdan daha emindim deyip demogoji yapacağım. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin diyorum sadece, okuyanlar da eleştiri yerine kendileri için bir amin desinler.

dilerim kendini bir gün yeniden sevebilirsin...

Back
X