- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Nightingale
kızlar aaaa kınamayın başınıza gelir ...lütfen 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar aaaa kınamayın başınıza gelir ...lütfen![]()
Aman allah korusun Allah kimsenin başına vermesin
konu sahibi bu replikle gelirde ondan önce davranayım dedim...
İşte yetişkinlikle çocuk olmak arasındaki ayrım budur..yetişkinler bazen yapmak istemedikleri şeyleri de yapmak zorunda kalırlar ve bununla başetmek zorunda kalırlar..bunun sonucunda ruh olgunlaşır,tecrübe artar..ama 70 yaşında olup hala yetişkin olmayan birsürü insan var dünyada..hatta yetişkin olamadan ölüp giden..çok acı..
Zaman armutları olgunlaştırır ..insanları olgunlaştıran zaman değil edindikleri tecrübeler ve bunlardan çıkardıkları sonuçlardır..
Eminim aldatılıp ayrılan hatta gerekirse senelerce acı çeken kadınlarda konu sahibinden daha az sevmediler sevgililerini..ama şeker istiyorum öyleyse mutlaka şeker yemeliyim anlayışı küçük çocuklara özgü bir durum..
Bilenler bilir, benim meşhur güven problemim. Sevgilimin teyze kızı vs. Sonunda ortaya çıkardım. 2 senedir çıktığım sevgilimin 5 senelik sevgilisi varmış. Üstelik aynı şehirde, aynı mahallede. Benden çıkıp ona gidiyormuş ondan çıkıp bana geliyormuş. Teyzemde kalıyorum diye kızın evinde kalmış 20 gün, ve yine o kıza da akrabalara gidiyorum arama deyip benim yanıma geliyormuş. O kızın aldığı tişörtle yanıma gelip beni öpüp kokluyormuş, benim aldığım parfümle kıza sarılıyormuş. Her ikimize de tavşanım, ömrüm, gülüm diyormuş. ikimizi de sevmiş.
Nickini hatırlayamadım, bu iş olmaz diyen biri vardı, tartışmıştım. Özür dilerim canım, sen haklıydın.
Allahım sen büyüksün banlanmamak için buraya yazamıyorum aldatan şahıs hakkımdaki düşüncelerimi siz anlayın
canım çok üzüldüm, geçmiş olsun.
şoklardayım ya sana ayrı üzüldüm o 5 yıllık diğer kıza ayrı üzüldüm. Nasıl bir şerefsizlik nasıl bir o..ç.. dur bu. Ban yicem belki ama küfür etmeden duramıyorum ya çok sinirlendim.
Kızlar arkadaş barışmış,sakin :)
Kızlar arkadaş barışmış,sakin :)
Haber çabuk yayılıyor demek burada da.Ne şöyle şeyler yaşadım bu yüzden yaptım deyip savunmaya geçeceğim, ne bunları hissettim deyip anlaşılmayı bekleyeceğim, ne de insanın başına gelmeden atıp tutması kolay ben de çok atıp tuttum hatta affetmeyeceğimden adımdan daha emindim deyip demogoji yapacağım. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin diyorum sadece, okuyanlar da eleştiri yerine kendileri için bir amin desinler.
Haber çabuk yayılıyor demek burada da.Ne şöyle şeyler yaşadım bu yüzden yaptım deyip savunmaya geçeceğim, ne bunları hissettim deyip anlaşılmayı bekleyeceğim, ne de insanın başına gelmeden atıp tutması kolay ben de çok atıp tuttum hatta affetmeyeceğimden adımdan daha emindim deyip demogoji yapacağım. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin diyorum sadece, okuyanlar da eleştiri yerine kendileri için bir amin desinler.
Eleştiri hakeden bir şey bu bence.Ne bağlıyor seni ona? Bu kadar mı iradesizsin? Beynine bu kadar mı söz geçiremedin? Tek bir küfür bile yeterken bazı insanlar için ayrılmaya sen başkasını seninle aldatan seni de onu da kullanan bir adama hiç bir zorunluluğun yokken dönmeyi nasıl kabul ettin? O kız senden iradeliymiş ki kabul etmemiş bay yanlış okları sana çevirmiş.Başka bir konuda yazmışsın işte beni seviyor ondan ayrılmak istemiş de kız kabul etmemiş,alışkanlık olmuş falan diye komik sebeplerini sıralamışsın.Neyse ağlama ilerde.Ha o duaya da amin diyorum Allah karaktersizin tekine iradesiz olacak kadar düşürmesin beni.Selametle.