Sona geldik, aldatıldığımı öğrendim.

gerçekten zor bir durum ama Allahtan nişan vs. daha ciddi durumlara gitmeden fark etmişsiniz.. hakkınızda hayırlısı olsun

İşte yetişkinlikle çocuk olmak arasındaki ayrım budur..yetişkinler bazen yapmak istemedikleri şeyleri de yapmak zorunda kalırlar ve bununla başetmek zorunda kalırlar..bunun sonucunda ruh olgunlaşır,tecrübe artar..ama 70 yaşında olup hala yetişkin olmayan birsürü insan var dünyada..hatta yetişkin olamadan ölüp giden..çok acı..

Zaman armutları olgunlaştırır ..insanları olgunlaştıran zaman değil edindikleri tecrübeler ve bunlardan çıkardıkları sonuçlardır..

Eminim aldatılıp ayrılan hatta gerekirse senelerce acı çeken kadınlarda konu sahibinden daha az sevmediler sevgililerini..ama şeker istiyorum öyleyse mutlaka şeker yemeliyim anlayışı küçük çocuklara özgü bir durum..

maalesef...
saf, toy, toz pembeydim. ilk diyebilirim o kişiye..
anıları bastırmak zordu, boşluk fazlaydı. ama sabır sabır sabır.. olması gereken buydu, tersi mümkün dahi olamazdı..
konu sahibi kalbini dinleyerek kolaya kaçıyor anladığım kadarıyla.. bu dönemde çok konuşur o..
bir anımız vardı, aldatıldığımı öğrenince ilk aklıma gelen, en çok canımı yakan o olmuştu. nasıl olur diyordum.
konu sahibi, sizi de anılarınız, alışkanlıklarınız "kandırıyor" olmasın.. onsuz olmaktansa böylesi iyi mi diyorsunuz.. kendinizi ezip geçmek gibi bu...
yine de bir mucize olmuştur inşallah diyorum artık.

Son düzenleme:
Konuyu oku oku sona geldim en son olanları görünce böyle kaldım :53: ve ardından dilimden cem yılmaz'ın meşhur sözü döküldü: Biri de çıkıp demiyo ki aga bu nedir ? :27:

Büyük konuşmayayım diyorum ama ne mide varmış insanlarda harbiden yuh :53:

Madem affettin bunlar daha başlangıç, film daha yeni başlıyor :51:

Son düzenleme:
Bilenler bilir, benim meşhur güven problemim. Sevgilimin teyze kızı vs. Sonunda ortaya çıkardım. 2 senedir çıktığım sevgilimin 5 senelik sevgilisi varmış. Üstelik aynı şehirde, aynı mahallede. Benden çıkıp ona gidiyormuş ondan çıkıp bana geliyormuş. Teyzemde kalıyorum diye kızın evinde kalmış 20 gün, ve yine o kıza da akrabalara gidiyorum arama deyip benim yanıma geliyormuş. O kızın aldığı tişörtle yanıma gelip beni öpüp kokluyormuş, benim aldığım parfümle kıza sarılıyormuş. Her ikimize de tavşanım, ömrüm, gülüm diyormuş. ikimizi de sevmiş.

Nickini hatırlayamadım, bu iş olmaz diyen biri vardı, tartışmıştım. Özür dilerim canım, sen haklıydın.

şoklardayım ya sana ayrı üzüldüm o 5 yıllık diğer kıza ayrı üzüldüm. Nasıl bir şerefsizlik nasıl bir o..ç.. dur bu. Ban yicem belki ama küfür etmeden duramıyorum ya çok sinirlendim.

Allahım sen büyüksün banlanmamak için buraya yazamıyorum aldatan şahıs hakkımdaki düşüncelerimi siz anlayın

Allahım sen büyüksün banlanmamak için buraya yazamıyorum aldatan şahıs hakkımdaki düşüncelerimi siz anlayın

canım çok üzüldüm, geçmiş olsun.

şoklardayım ya sana ayrı üzüldüm o 5 yıllık diğer kıza ayrı üzüldüm. Nasıl bir şerefsizlik nasıl bir o..ç.. dur bu. Ban yicem belki ama küfür etmeden duramıyorum ya çok sinirlendim.

Kızlar arkadaş barışmış,sakin :)

Kızlar arkadaş barışmış,sakin :)

Haber çabuk yayılıyor demek burada da. ;) Ne şöyle şeyler yaşadım bu yüzden yaptım deyip savunmaya geçeceğim, ne bunları hissettim deyip anlaşılmayı bekleyeceğim, ne de insanın başına gelmeden atıp tutması kolay ben de çok atıp tuttum hatta affetmeyeceğimden adımdan daha emindim deyip demogoji yapacağım. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin diyorum sadece, okuyanlar da eleştiri yerine kendileri için bir amin desinler.

Haber çabuk yayılıyor demek burada da. ;) Ne şöyle şeyler yaşadım bu yüzden yaptım deyip savunmaya geçeceğim, ne bunları hissettim deyip anlaşılmayı bekleyeceğim, ne de insanın başına gelmeden atıp tutması kolay ben de çok atıp tuttum hatta affetmeyeceğimden adımdan daha emindim deyip demogoji yapacağım. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin diyorum sadece, okuyanlar da eleştiri yerine kendileri için bir amin desinler.

Kendine yazık etmişsin. Gerçekten çok yazık... Ben de erkek arkadaşımla ayrıldım barıştım, mesele bir ynalış anlaşılma olmasına rağmen ilk zamanlar ciddi anlamda endişelerim oldu, (ki mesele aldatılmak falan değildi, bu bana göre asla affedilmeyecek dünyanın en ağır şeyi). Allah aşkına iki senelik sevgilinin beş senelik ilişkisi çıkıyor sen nereye barışıyorsun ya? Böyle bir adamla barışılır mı? Valla sen kendi kararını vermişsin, yaşayacağın şeyleri de seçmişsin. Eminim bir sonraki konun yine "aldatıldım" olacak. Belki bir ay sonra, belki on yıl sonra evliyken. Aldatılmanın her çeşidi iğrençtir de, bu en iğrenç en berbat çeşidi yani. Nasıl tiksinmeden sarılıp öpeceksiniz sevgilinizi bilemiyorum, benim midem bulanırdı.

Son düzenleme:

Eleştiri hakeden bir şey bu bence.Ne bağlıyor seni ona? Bu kadar mı iradesizsin? Beynine bu kadar mı söz geçiremedin? Tek bir küfür bile yeterken bazı insanlar için ayrılmaya sen başkasını seninle aldatan seni de onu da kullanan bir adama hiç bir zorunluluğun yokken dönmeyi nasıl kabul ettin? O kız senden iradeliymiş ki kabul etmemiş bay yanlış okları sana çevirmiş.Başka bir konuda yazmışsın işte beni seviyor ondan ayrılmak istemiş de kız kabul etmemiş,alışkanlık olmuş falan diye komik sebeplerini sıralamışsın.Neyse ağlama ilerde.Ha o duaya da amin diyorum Allah karaktersizin tekine iradesiz olacak kadar düşürmesin beni.Selametle.

Yazık, üzüldüm sizin adınıza. Dünyada başka erkek mi yok? 5 yıl yaa. İlişkinizin her anında aldatıldınız siz. HER ANINDA!
Sizi gerçekten sevseydi hiçbir şekilde devam etmezdi diğer ilişkisine. Kusura bakmayın, bunun hiçbir oluru yok, elle tutulur hiçbir tarafı yok.
Bu hikayenin sonu çok belli, sizi her anında aldatan bir adamla(!) mutluluklar.

Eleştiri hakeden bir şey bu bence.Ne bağlıyor seni ona? Bu kadar mı iradesizsin? Beynine bu kadar mı söz geçiremedin? Tek bir küfür bile yeterken bazı insanlar için ayrılmaya sen başkasını seninle aldatan seni de onu da kullanan bir adama hiç bir zorunluluğun yokken dönmeyi nasıl kabul ettin? O kız senden iradeliymiş ki kabul etmemiş bay yanlış okları sana çevirmiş.Başka bir konuda yazmışsın işte beni seviyor ondan ayrılmak istemiş de kız kabul etmemiş,alışkanlık olmuş falan diye komik sebeplerini sıralamışsın.Neyse ağlama ilerde.Ha o duaya da amin diyorum Allah karaktersizin tekine iradesiz olacak kadar düşürmesin beni.Selametle.

Offff bu yorumu 500 kere falan beğenmek istiyorum ve duana ben de kendi adıma AMİN diyorum..

Birde arkadaş başlıkta sevgşlisinin aslında öbür kıza aşık olduğunu kendisinin sadece kullanıldığını,yedekte tutulduğunu yazmıştı..Bunun adı aşk değil..buna bağımlı kişilik bozukluğu deniyor ya da obsesyon..

Back
X