Böyle bir adamdan nasıl 3 tane çocuk yapılır anlamadım...
Bu beni bağlamaz herneyse...Konu sahibesi çocukların için güçlü olmalısın.
Umarım dava en kısa zamanda sonuçlanır ve hayatına devam edersin kaldığın yerden.
tek çocuğum var canım...........iyi dileklerin için sağol
sorun şu arkadaşım halen kendini suçsuz olarak görmesi avukatıyla hazırladığı savunma dilekçesini bir görseniz hep yalan....dilekçe de eş olarak bir kusurumu bulamamış ama resmen ailesine köle tutmuş beni tek suçum bu....eş olarak görmemiş hiç beni amacı ailesine bir torun vermek ve beni de onların hizmetçisi yapmakmış şikayetleri hep bu elle tutulur birşeyi yok.............hayatımda böyle insanlar görmedim hembirbirlerini ne olursa olsun kolluyorlar ve bu uğurdu herkesi herşeyi harcıyorlar ....ne hale geldik ...Benim anlamadığım alen neden sana böyle davranıyor? Aranızda bir sorun mu var? Bunu sormaya çekindim yaranı deşmek istemedin çünkü. Artık herşeyi dök, sırtındaki yükü boşalt, içindeki acıyı kus ve hayata tutun. Bu hayat senin, kimseyi ilgilendirmez.
İki melek bir prens yazıyor profilinde de ondan dedim.
İşe girdikten sonra kiraya çıkabilirsiniz büyük ihtimalle.O adam hiçbirşeyi haketmiyor bence
doğumda ikiz bebeklerimi kaybetmiştim....yaşamadığım acı kalmadı....kardeş acısı. evlat acısı. ayrılık acısı eklendi bir de buna.....<daha ne olsun....az bile depresyon....ben daha beterinden korkuyorum..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?