Boşanmaya gerçekten kararlıysanız bir boşanma avukatı ile görüşüp net ve sağlam adımlar atmanızı tavsiye ederim.1,5 yılın ardından boşanıyorum. Şu an hala evimdeyim. Dava açıldıktan sonra gideceğim. İnternetten baktım ama pek anlayamadım. Cocuk yok. Anlaşmalı boşanmada davayı tek taraf mı acıyor? Dilekçeyi kim yazacak? Falan filan. Bu konulara aşina olanlar yazabilir mi...
Boşanmaya gerçekten kararlıysanız bir avukatla görüşüp net ve sağlam adımlar atmanızı tavsiye ederim.
İnternetten hazır protokellere bakıp size uygun olanını çıkartıp birlikte imzalayabilirsiniz, ya da birlikte bir avukata gider onun hazırlamasını istersiz.1,5 yılın ardından boşanıyorum. Şu an hala evimdeyim. Dava açıldıktan sonra gideceğim. İnternetten baktım ama pek anlayamadım. Cocuk yok. Anlaşmalı boşanmada davayı tek taraf mı acıyor? Dilekçeyi kim yazacak? Falan filan. Bu konulara aşina olanlar yazabilir mi...
Halledilmeyeceğine emin oldum artık. Boşanma kararı karşılıklı zaten. İnternete baktım dilekçeye davalı davacı falan yazılıyo oraları anlamadım.İnternetten hazır protokellere bakıp size uygun olanını çıkartıp birlikte imzalayabilirsiniz, ya da birlikte bir avukata gider onun hazırlamasını istersiz.
Avukata vermeniz daha uygun olur.
Yalnız daha önce de benzer konularınız vardı, emin misiniz boşanmayı istediğinize? Belki halledilebilecek birşeydir
Googleda Anlaşmalı boşanma protokolü diye aratın çıkan sayfada örnekler var kendi durumunuza göre ayarlayabilirsiniz,Halledilmeyeceğine emin oldum artık. Boşanma kararı karşılıklı zaten. İnternete baktım dilekçeye davalı davacı falan yazılıyo oraları anlamadım.
Dilekçeyi bi kişi götürüp verebiliyo mu mahkemeye? Para gerekiyo mu dava açmak için?hayirlisi olsun hakkinizda
adliyelerin etrafinda dilekce yazan kisiler var daktilo basinda otururlar
onlardan birine gidip dilekce yazdirip imzalayip veriyorsunuz mahkemeye
Onları inceledim ama davacı kim olacak davalı kim olacak oraları anlamadım. Davayı açanın yatırması gereken bi ücret var mı falan bunları merak ediyorum. Avukata para vermez zaten anlaşmalıda gerek yok diye biliyorun.Googleda Anlaşmalı boşanma protokolü diye aratın çıkan sayfada örnekler var kendi durumunuza göre ayarlayabilirsiniz,
Ama bana kalırsa ortak bir avukata gidin, eşin karşılasın
Eşin açsın o zaman onunda mı geliri yokOnları inceledim ama davacı kim olacak davalı kim olacak oraları anlamadım. Davayı açanın yatırması gereken bi ücret var mı falan bunları merak ediyorum. Avukata para vermez zaten anlaşmalıda gerek yok diye biliyorun.
Var ama süreci merak ediyorum dilekçeyi verdikten sonra napmak lazım falanEşin açsın o zaman onunda mı geliri yok
Hakkınızda hayırlısı olsun. Kuzenim karar verme ve boşanma aşamasını 15 günde halletmişti.Var ama süreci merak ediyorum dilekçeyi verdikten sonra napmak lazım falan
Ben de bir an önce bitsin istiyorum. En zoru karar vermekti kalmaya değer bi şey de yok artık.Hakkınızda hayırlısı olsun. Kuzenim karar verme ve boşanma aşamasını 15 günde halletmişti.
Evet anlaşmalı. Mahkemeye beraber gitmek zorunlu mu?Eğer anlaşmalıysa beraber dilekçeyi imzalayıp nüfus fotokopileriyle beraber nöbetçi aile mahkemesine gidiyorsunuz..250 tl para yatırdık biz davayı açan yatırıyor..1 ay sonraya gün verdiler gittik, 10 dakika falan suruyo emin misiniz? Diye soruyor hakim..Bize 150 tl para iadesi yaptilar, kullanilmayan para diye...1 ay sonrada kararı alıp nüfusa gidiyorsunuz..Hakkinizda hayırlısı olsun insallah..
+1İnternetten hazır protokellere bakıp size uygun olanını çıkartıp birlikte imzalayabilirsiniz, ya da birlikte bir avukata gider onun hazırlamasını istersiz.
Avukata vermeniz daha uygun olur.
Yalnız daha önce de benzer konularınız vardı, emin misiniz boşanmayı istediğinize? Belki halledilebilecek birşeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?