- 27 Kasım 2017
- 701
- 2.379
- 33
Çift terapisini denediniz mi ,Sevginin bi önemi yok ki geldiğimiz noktada. Çok yıprattık yüz göz olduk. Küfür hakaret yok fiziksel şiddet yok ama saygısızlıgın, psikolojik şiddetin alasını yaşadım. Bize gülüyolar bunlar yüzünden mi ayrılacaksınız diye. Ama biz yapamadıgımıza, ne benim onun ne de onun benim istediğim gibi biri olamayacagını anlayıp aldık bu kararı.
5 gün ayrı kaldık en uzun. Terapiye ikna edemedim. Bana bir şey bırakmadı anlayacagınız.Çift terapisini denediniz mi ,
Ya da bir süre ayrı kalmayı ?
Umarım bu gece bir mucize olur ve yuvanız kurtulur.5 gün ayrı kaldık en uzun. Terapiye ikna edemedim. Bana bir şey bırakmadı anlayacagınız.
Kim mutlu olur ki.Umarım bu gece bir mucize olur ve yuvanız kurtulur.
Boşandığınız için mutlu olduğunuzu hiç hissedemedim , özür dilerim.
O yüzden böyle bi dua yazdım :)
Herşey gönlünüzce olsun.
Sagolun ama istenmediğim yerde kalmaya gerek yok. Yolumuz açık olsun sizin de bizim de.Boşanmak çözüm olamayabiliyor,boşandıktan sonra acabalar sarıyor bırakmıyor bir sonraki adım keskeler bunları yasamamak için bir kere daha dönün bu karardan,boşanmayı her an gerçekleştirebilirsiniz nasılsa,eski konuları hiç açmadan mutlu olacağınıza,mutlu edeceğinize inanarak uyanın yeni güne kim bilir belki çok daha mutlu olabilirsiniz. Hem niye olmayasaniz ki üç günlük dünya sevgi var,küfür hakaret şiddet aldatma yok ise,gerisi hallolur. Allah yüreğinize ferahlık versin.
En son evden gitmemi söyledi işte daha da söylenecek söz yok bunun üzerine. Vardır bunda da bir hayır.Bütün konularını hatırlıyorum ama yinede çok üzüldüm
Boşuna birbirinizi tükettiniz gibi
Umarım mutlu olursun
Sormayin.. evimi daha ayrilmadan özlüyorum :/Allah aydınlığa çıkarsın.Zor bir süreç,kararı almak zor,uygulamak daha zor,alıştığın düzeni bırakmak çok daha zor...Ama tabiki bu süreci en az hasarla atlatmak senin elinde..Birazda anılar,geçirilen güzel zamanlar işin içine giriyor eğer sevgin hala tükenmediyse..Bunu yaşayan biri olarak tavsiye vermek bana düşmez ama önceliğin çalışmıyorsan bir işe girmek olsun.En azından düşünmeye daha az vaktin olur.Bide birak insanlar ne düşünürlerse düşünsünler kimseye aciklama yapmak zorunda değilsin.Allah yar ve yardımcın olsun..
utopikuye yoktun uzun zamandır , seni merak ediyordum..
Ne oldu da bu kadar ani bir şekilde bu kararı verdin özel değilse.. umarım hakkında hayırlısı olur..
böyle olmaz bir baroya git görüş herkafadan bir ses cıkar ama eskiden calıştığım için biraz aşinayım anlaşmalı istiyorsanız tek avk yeter ama bu avk taraf tutmayacak biri olmalı sizin buldugunuz değil barodan isteyin o size anlatır zaten ama lütfen piskolojik baskı adı altına varsa böyle birşey şikayetini anlatıp rapor alıp nafaka almanı isterim sonuçta yeni kanuna göre herşey yarı yarıya paylaşılıyor1,5 yılın ardından boşanıyorum. Şu an hala evimdeyim. Dava açıldıktan sonra gideceğim. İnternetten baktım ama pek anlayamadım. Cocuk yok. Anlaşmalı boşanmada davayı tek taraf mı acıyor? Dilekçeyi kim yazacak? Falan filan. Bu konulara aşina olanlar yazabilir mi..
Konusup avukata karar verdik yarın avukatla konusacak sonra dilekçe yazılacak..
Yarın açılacak ban'ı.Neden banlandı konu sahibi bilen var mı?
Yine mi?Güncelleme yapayım dedim;
Dün eşim yanıma geldi bir şeyler konuştu ne yapıcıydı ne bitirici. Avukatla sen konusma ben konusacagım dedi ama konustugunu zannetmiyorum. Benim kararım hala sabit ama beklemedeyim..
Tadını çıkarıyomuşum bu mesajımı beklemişsin resmen yazmak için güncelleme yaptıgım an damladınYine mi?
Sen neden gidip konuşmuyorsun?
Gel beraber gidelim, kararım değişmeyecek demiyorsun?
Boşanmazsın yine, kusura bakma ama konularını bilerek yazıyorum bunu, birileri gözünü açsın istemiyorsun, sürünmesini istiyorsun onun
Şimdi tadını çıkarıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?