- 12 Temmuz 2016
- 1.245
- 2.032
- 83
- Konu Sahibi okyanus2016
-
Nasıl yani anlamadım?Uyuyan yilani uyandirmişsiniz
Zamanındaki aile sorunlarını anladım eşiniz etkilenmiş belliki
Ama sanki kendi kabuğunuzada çekildiğinizde bitmeyen ve aşamadığınız sorunlar var gibi
Bende şüphelendim zaten. Madem birşey saklamadım ne diye vermedin diyorum, neymiş güvenmeyi öğrenecekmişim. Tabi bence konu bu değil, sanırım şüphe duyup üzülmemi istiyor. Ve tahammülüm kalmadı artık. İnsanlar evlendi çocukları oldu ben daha evlilik otursun diye bekliyorum. Onca emek verdim neden 3 yılın sonunda en başa dönmüş hissediyorumEvliliğiniz oturmamış ama bu normal değil 3yıl olmuş.
Ayrıca eşin yalvar yakar seninle evlenmiş ama sonra da sözünü tutmamış, ailesinin dolduruşuna gelebilen kaypak bir adam.
En son da telefon sakınma olayı çok manidar, ben olsam şüphelenirdim. Bir halt yiyora benziyor
Tamam geçmiş geçmişte kalsın ama gözümü yumup unutamıyorum ki. Geçmişi hatırlatacak birşey yapıyor eşim ne yazık ki. Ben bu kadına bunları yaptım ona unutturmayı bırak yarasına daha yara katmayım diye düşünmüyor.Bence siz o dönemlere kafayı fena takmışsınız ve anı yaşayamıyorsunuz.
Bu yüzden eşinize olan sevginiz bitmiş...
Bence evliliğinıze şans verin.
Her 3 evliden 2 si ailesiyle problem yasıyor zaten. Ya önünüze bakar mutlu olursunuz ya da kafaya takar kendinizi mutsuz edersiniz.
eşinin ailesini seviyor musun? en büyük huzursuzluk mutlu olmayan büyüklerde başlar yazdıklarından evliliğinden tat alamadığını düşündm birde uyumsuzluk var
İnsanın eşinin onu anlamaması çok kötü birşeymiş. Bir ömür böyle geçmez kiaranızda aşılmayan mesafeler var
Aynen öyle. Ama ben en başında söyledim. Bunca şey yaşattılar ben ailenle yapamam dedim. Oda yalvar yakar ağladı evleneyim diye. Bende kendim gibi düşündüm sevdiğim için, kimse ailesini seçemez olsun kendi iyi niyetli dedim. Şimdi ailem ailesini arasa boşanacaklar diye, sevinirler bile.eşinin ailesiyle görüşmedikçe eşin huzur rahat vermez bisüre büyük problem burda başlamış eşin ailesini tutar yada zzaten ailem gelini istemio dye işine geleni yapar hesap vermez olur çünkü ailesi bilmicek...bu mutszlukla çocuk zor bocalayış burda başlıo evlendiğimizde eşimizin ailesyle evleniriz yoksa huzurszluk hiç bitmez balık baştan kokar eşimizin ailesi tutunacak dalın başıdır güvenin başı herkes mutluluğu hakedeer
Herkesin elbette sorunları var. Ama kadının bir problemi olunca etrafımda ki tüm eşler karılarıyla el ele verip sorunu aşmaya çalışıyor. Benim eşim se canı isterse yanımda yoksa karşımda. Beni sinir edecek birşey yaptığında mesela sinirlerim bozuluyor, benim beklediğim gelip onun sarılması tamam üzülme öyle demek istemedim demesi, ama onun yaptığı sen şöylesin böylesin diye suçlamalar git tedavi ol demeler(sinirlerimi çok yıprattılar psikoloğa gittim bir dönem ilaç kullandım bunu bile sanki benim kabahatimmiş gibi söylemeler). Yaptıkları yüzünden hayat enerjim söndü resmenkonu sahibi etrafımda herkes mutlu demişsiniz ya ,emin olun herkete sizinki gibi olmasada farklı problemler oluyor,kimsenin evliliği dört dörtlük değil. öncelikle evlilkte güveniniz olmalı ki bu yoksa o evlilik yürümez.aile dışarda kalıyor olayına hiç girmiyorum bile evlilikte aile çok önemli dışarıda değil tam tersi burnunuzun dibinde oluyor.ne siz ailenize arka dönebilirsiniz ne eşiniz.
bilerek lades tutmuşunuz sevgi aşk eldeedene dek önemli olan anlaşmak saygı baştan gözardı etmek evlenince buna sebep oluyor sevincekler diye ömür boyu mutsuz olamazsın inatla olamıyorsunda güven yok çocukolsa daha zor,ya aileyle barışıcan ya yaardan geçicen....Ayn
Aynen öyle. Ama ben en başında söyledim. Bunca şey yaşattılar ben ailenle yapamam dedim. Oda yalvar yakar ağladı evleneyim diye. Bende kendim gibi düşündüm sevdiğim için, kimse ailesini seçemez olsun kendi iyi niyetli dedim. Şimdi ailem ailesini arasa boşanacaklar diye, sevinirler bile.
Yok yanlış anlaşıldım. Şunu demek istedim ben onları sevmiyorum onlar da beni. Hani oğlumun yuvası yıkılmasın mantığında olan kişiler değiller. Tabi ki inat olsun diye ömrümü çürütemem. Aileyle barışmam mümkün değil zaten eşim de ailesiyle görüşmüyor (benimle ilgisi olmayan bir mevzu yüzünden) belki benim ailemin bu kadar iyi olmasını hazmedemiyor bilemiyorum.bilerek lades tutmuşunuz sevgi aşk eldeedene dek önemli olan anlaşmak saygı baştan gözardı etmek evlenince buna sebep oluyor sevincekler diye ömür boyu mutsuz olamazsın inatla olamıyorsunda güven yok çocukolsa daha zor,ya aileyle barışıcan ya yaardan geçicen....
burda laale adlı bir nick var onun yazısında okumuştum ikiinci evliliğinde kaynanasını annecim görümcesini ablacımdan öte seviyormuş önceden bu kelimeleri hiç diyememiş evin gelininden öte kızı olduğunu artık forumda nemutlu olduğunu okumuştum
eşin ailesi ile görüşmediği için başına buyruk olabilir o zaman ama ailesinden vazgeçeceği sanmıyorumda kim vazgeçerki huzursuzluğunuz o yüzlerden yanı bu yönde inatlaşmadan ara bulunursa huzur olur anca anne babasıdır dualarını almalı yoksa sürekli sarsıntı iç huzurszluğu oluşacak gbbi affetmeye mutluluk kurmaya çabalayın yada diğer seçenek kararınızYok yanlış anlaşıldım. Şunu demek istedim ben onları sevmiyorum onlar da beni. Hani oğlumun yuvası yıkılmasın mantığında olan kişiler değiller. Tabi ki inat olsun diye ömrümü çürütemem. Aileyle barışmam mümkün değil zaten eşim de ailesiyle görüşmüyor (benimle ilgisi olmayan bir mevzu yüzünden) belki benim ailemin bu kadar iyi olmasını hazmedemiyor bilemiyorum.
Ne mutlu o üyeye, sevindim onun adına.
Affedip mutlu olacak durum bırakmadılar kieşin ailesi ile görüşmediği için başına buyruk olabilir o zaman ama ailesinden vazgeçeceği sanmıyorumda kim vazgeçerki huzursuzluğunuz o yüzlerden yanı bu yönde inatlaşmadan ara bulunursa huzur olur anca anne babasıdır dualarını almalı yoksa sürekli sarsıntı iç huzurszluğu oluşacak gbbi affetmeye mutluluk kurmaya çabalayın yada diğer seçenek kararınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?