korkutmak gıbı olmasın ama bazı hastanelerde uyusturmadan sonra takarlar banada herkez oyle dedıgı ıcın rahattım fakat benımkını uyusturmadan taktılar hıc hesaba katmadım pat dıye cıkıp geldı hemsıreler dedıgım gıbı korkutmak gıbı olmasın ama acıtıyo harbıden evet cok ıyı bıseymıs o ayrı ama acıtıyo bu bı gercek bırde cıkması var cıkarkende bu kadar acıcakmı dıye endıselendım uyusma gecınce hemsıreler haber verın cıkartalım dedıler oturdum agladım ben kendım cıkarıyım onlar cıkarmasın dıye salak gıbı cektım cektım ama cıkmadı takılırken megersem hava verıp onun oraya yerlesmesını saglıyorlarmıs o yuzden cıkmıyormus geldıler havasını alıp cektıler taktıkları kadar acımadı ama suan 1 ay oldu dogum yapalı halen ıdrarımı yaparken acıyo sankı hala takılıymıs gıbı
ne var bunda korkacak?
epidural olacaksan zaten uyuştuktan sonra takıyorlar senin ruhun bile duymuyor aşağıda ne yaptıklarını..
Genel anestesi olacaksan uyutmadan önce takacaklar o da 2 sn lik iş.
2 saniyede hafif bir iteleme şeklinde acı bile denemiycek kadar hafif..
Hiç düşünmeye değmez.
ay ne güzel söyledinnnn.peki neden genel anestezide önce takıyorlar ?? ben spinal olucam bu arada umarım dediğin gibi olur
valla bimiyorum benim ilk doğumum genel anesteziydi devlette oldum öncesinde taktılar..:44:Bilemiyorum..hemşireler taktı..:44:
2.doğumum özelde epiduralle oldu onu anlamadım bile ne yaptıklarını..
spinalde epidural gibi sanırım..
anlamazsın bişi meraklanma.
2 kere genel anestesı altında sezeryan oldum hıc sonda takılmadı
3 saat sonra kalktım yaptım ıdrarımı o arada bı kere geldı surgu koydular
neden acaba takma geregınde bulunuyolarkı
​yatağı kirletmeyelim diye belkide aslında iyi bi şey bir süre kalkamıyorsun o arada serum falan alıyoruz ya onun sıvılarını nasıl boşaltıcaz .Ama işte acıyor takarken onu anlamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?