- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
Ortak arkadaşımız(erkek) aracılığıyla biriyle tanışıp arkadaş olduk. 2 ay olacak. Aramızda çok iyi sağolsun nerede olursa olsun her zaman bir telefonuma çıkar gelir her zaman beni anlar dinler paylaşır. Fakat hissediyorum anlamazlıktan geliyorum ama ilk zamandan beri bende bir ilgisi var ortak arkadaşımız(en yakın arkadaşı) bile bana gelip x senden hoşlanıyor farkında mısın demişti. Ben öyle şey olmaz diye konuyu kestirip atmıştım. Ama şu aralar düşünüyorum hayatımda hiçbir erkek ya da kadın bana bu kadar iyi davranmamıstı, her sıkıntımda yanımda ilgisi olduğunu bilmeme rağmen ilgisiyle beni boğmuyor ,üzülsem yanımda, sevinsem yanımda beni mutlu etmek için sürekli dört dönüyor. Ama sorun şu ki ben kendisine karşı hiçbir şey hissetmiyorum yokluğunu aramıyorum,özlemiyorum. O da bunun farkında hal hareketleriyle laf aralarında belli etse de sözel olarak gelip açıkça diyemiyor senden hoşlanıyorum diye. Sadece ona da değil genel olarak kimse beni heyecanlandırmıyor. 4 ay önce kalbimi kıran bir ilişkim bitmişti. Hala aynı kişiye aşık olmasamda aklımda ve kalbimde o ilişkiyi tamamen bitiremedim. Ailemle ve kendimle olan sıkıntılarımı tamamen çözmeden Bir ilişki de istemiyorum. Önceki iliskilerimde hep daldan dala atladigim bir boşluğu öbür boslukla doldurmaya calistigim için hüsranla bitti hep. Bir yandan bana karşı bu kadar iyi olan değer veren birini kaybetmek istemiyorum diğer yandan da kimseyi oyalamak istemiyorum. Birine zamanla bir şeyler hissetmek mümkün mü ?