sonradan görme/görgüsüzlük...ne derseniz adına..

Ne guzelde soylemissin wlla kapak cinsinden olmus agzina saglik canim benim :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya zaten sırf muhalefet olayım, sırf dikkat çekeyyim diye ortaya bi laf atıyorlar, kırk akıllı çıkaramıyor...
ben kendi düşüncemi belirtmeden önce bilhassa o cümleyi yazdım zaten..gelin kendi ağzıyla BİRKAÇ SAAT ÖNCESİ yazmış..bu cümleyi de anlamıyorsan ben sana daha ne diyim yahu...birkaç saat sonra ne olacağı belli... bukadar sığ düşünmeye gerek yok..alenen gelin bildirmiş durumu...o terbiyeli de ben sapığım işte..bazılarına laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor...
kötü içeriği bildirmek için, hani yorumları okurken sol alt köşede yıldız işareti varya, o işaretin sağındaki dikkat işaretine tıklayıp kısa bir mesajla bildiriyorsun gönderiyorsun...yöneticiler değerlendiriyor....

Ne guzelde soylemissin wlla kapak cinsinden olmus agzina saglik canim benim :)))

dikkatle okusaydı zaten boş yere yorulmazdı fikrini beyan etmek için...bizzat belirttim gelinin cümlesini..onu görmeden okumadan bana laf dokunduruyor işte..önce bi düzgün oku gel... sonra savun...

Benim de aklima gorgusuzluk deyince kaynanam geldi. Dugunden once esimle kesin ve net bir sekilde anons yaptirmayacagiz diye konusmamiza ragmen o dugun kargasasinin icinde yegenini zorla sahneye cikarip taktigi takilari tek tek zorla anons yaptirmisti da, artik o anda, sahnede birsey de diyememistim. Esim de susturmustu beni, birak yaptirsin diye. Gelen tum akrabalarima, arkadaslarima, esimin arkadaslarina rezil olmustuk, arkadaslarimiz taki aninda dalga gecmislerdi, dugunden sonra da o ttaki anonsu ne oyle ya dediler ve dunyadaki en sevmedigim seylerden biri geldi resmen basima. Terbiyesiz, gorgusuz kadin. Yetmedi tum herkese anons yaptirmak, hala anlatiyor taktigi altinlari, gun gelecek alyansima kadar suratina carpacagim, o anonsa gicikligim yuzunden birak altinlari, alyansimi bile takmiyorum artik.

anons hakkaten çok saçma ve komik yaa, çocukların birbirlerine baaak benim şuyum var buyum var dedikleri gibi...
ayıp yani...ne millete beyan ediyorsun...

anons hakkaten çok saçma ve komik yaa, çocukların birbirlerine baaak benim şuyum var buyum var dedikleri gibi...
ayıp yani...ne millete beyan ediyorsun...

Ay hala utaniyorum o andan ya, bir suru de akrabamiz, arkadasimiz vardi. Dugun cd lerime bakamiyorum o anons yuzunden resmen. Oyle de anons ettiriyor ki once erkek kardesini zorla sahneye cikariyor, o cikmiyor, tutuyor zorla yegenini cikariyor, o da cikiyor ama ne takildigini umursamadan konusuyor, yaninda kirk kere tekrar ediyor kayinpederden 10 bilezik, kaynanadan taki seti, gorumceden bileklik diye, bir dah bir daha tekrarla soyluyor, esimin 40 tane arkadasi falan vardi, alkis tutuyorlar, dalga geciyorlar, islik caliyorlar bilmem ne, nasil rezil oldum nasil rezil oldum anlatamam ya. Hayir bir de oncesinde anlastik anons yaptirmayacagiz diye, kaynanaya da soyledik esimle, ben, gorgusuz kadin herkese ilan etmeden durabilir mi ya. Terbiyesiz.

uyardığınız halde yaptıysa bence size karşı bir gıcıklığı olabilir...
uyarmamış olsaydınız cahilliğine verin derdim....

Ahaaaaaaa sizi hatırladım siz o yalan hastası olan üyesiniz(2.üyelik) hepimizi keklemiştiniz hatta benim içim öylesine parçalanmıştıkş o gazla basıp van a falan gidip okullara yardım dağıtmaya gidicektim yani konunuz güzeldi taa ki o okulun izmirde olduğunu söylene kadar :))) orda biraz mantık hatası oldu yakalandınızzzz..hastalığınız n durumdq terapi nasıl gidiyor buarada?

sevila gazel o üye değil
zaten o üye de uı oldu. lüfen insanları tam bilmeden zan altında bırakmayın. günaha giriyorsunuz.

Bana gicikligi yok, beni gectim ogluna da gicik bu kadin? Bildigin gorgusuz ya. Haydi kendisi gorgusuz gorgusuz onune gelene anlatsin taktigini ki zaten duymayan bir kisi bile kalmamistir cevresinde, yeni tanistigi kiisilere bile hemen lafini acip anlatir ne taktigini ama dugun orasi ya, sadece senin akrabalarin yok ki, benim de akrabalarim var, arkadaslarimiz var, universite mezunu insanlariz, sen gorgusuzsun, cevrene gosteris yapacaksin diye biz arkadaslarimiza neden rezil oluyoruz ki degil mi? Hala alay konusudur bizim anons, sadece kendi taktigi olsa neyse herkesin ne taktigini kurusu kurusuna anons ettirdi gorgusuz. 10 tl nin, 20 tl nin de anonsu mu olur?

sevila gazel o üye değil
zaten o üye de uı oldu. lüfen insanları tam bilmeden zan altında bırakmayın. günaha giriyorsunuz.

Yahu gazeldustubaglara nickini hayatta unutmam sen suan benim gunahıma giriyosun bu onun 2. Üyeliği hatta yorumlarına bakarsan o kadının konularında onu koruyucu mesajlar attığınıda görceksinnn

Yahu gazeldustubaglara nickini hayatta unutmam sen suan benim gunahıma giriyosun bu onun 2. Üyeliği hatta yorumlarına bakarsan o kadının konularında onu koruyucu mesajlar attığınıda görceksinnn

sevila o üye bu üye değil

dur en iyisi bildirim yapayım mune gelsin açıklasın
yoksa böyle devam edeceksiniz.

Tamam tamam sakin ol :) değilse özür diliyorum kendisinden peki onun 2. Üyeliğinin adı neydi hatırlıyomusun?

ben zaten sakinim de gazeli tanıdıgım için günahının alınmasını istemedim.

kalbiminaruzvezni diye bir uyeydi. asıl uyelıgı de samyelipoyrazdı

Son düzenleme:
Tamam tamam sakin ol :) değilse özür diliyorum kendisinden peki onun 2. Üyeliğinin adı neydi hatırlıyomusun?

Kalbiminaruzvezni bir de samyelili birşeydi sanırım o yalan hastalığı olan üye ben öyle hatırlıyorum gönüllü öğretmenlik falan yapmıştı hatta bütün okulun masraflarını karşıladım demişti benim aklıma ilk o geldi :)

ben zaten sakinim de gazeli tanıdıgım için günahının alınmasını istemedim.

kalbiminaruzvezni diye bir uyeydi. asıl uyelıgı de bir şey rüzgarıydı sanırım tam hatırlamıyoru
m.

Aaaaahhhhhh evet yaaas gazell çok özür dilerim şimdi hatırladım evet kalbimin aruz vezniydi (((

Evet hatırladım bende şimdi mahrumiyet bölgesindeki bir okuldan bahseder gibi bahsediyodu sonra izmir demişti :)))) biraz mantık hatalarından ele verdi kendini :)) ama ben ciddi ciddi cok etkilenmiş gaza gelmiştim birde bizde yardım edelim adres ver diyenlere inatla ben aldım hepsine gerek yok diyodu :)))

58 sayfa yorumu şöyle genel hatlarıyla okudum da bu konu kesinlikle kapatılmalı.

Site üyeleri hakkında yazmışsınız, istediğiniz kadar yüzlerine de söyleseniz, insanlara cevap hakkı doğmuş, cevap verseler kavga çıkar.
Ayrıca 3. şahışlar ( yani kk üyesi olmayan kişiler) hakkında demediğinizi bırakmamışsınız, eşlerinin genişliğinden, verdikleri pozların terbiyesizliğine kadar bir sürü laf sıralamışsınız.

Site kuralları der ki:
I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

inanın beni de çok rahatsız ediyor. Ben şahsen utanırım. Hadi liseli ya da üniversiteli yani öğrenci takımı yapsa hadi bu kadar tuhaf gelmiz ama koskoca 30 yaş üstü kişiler yapıyor ya anlamıyorum. Biz sokakta bir şey yemeye çekinen nesilken nasıl böyle olduk anlamıyorum. Şeker hastası, oruçlu, hamile, maddi sıkınısı olan kişiler vardır arkadaş listesinde biraz düşünceli olmak lazım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…