siz önce bi laflarınıza dikkat edin... ne demek sorun kafanda falan...ne hakla böyle hakaret edebiliyorsunuz bana....
size birşey diyen mi oldu? ya da rahatsız olduğunuz bir durum mu var???
birincisi asla kıskanç değilim, böyle bir rezaleti yapanı bilakis kınarım sadece.... gerdek odasında yatağının üzerine gelinlikle uzanıp da BİRKAÇ SAAT ÖNCESİ diye ibare koyan birini elbette kınarım....bu da sizi hiç ilgilendirmez...
ikincisi 5 senelik evliyim....
üçüncüsü bu şahsın arkasından konuşup yüzüne bakıyor değilim.... benim de arkadaşım değil keza böyle biriyle arkadaş olmam....arkadaşımın akrabası ve etiketlendiği için gördüm...
dördüncüsü üslubunuzu biraz tetkik edin, usulünce fikir beyan etmeyi, yorum yapmayı beceremiyorsanız da bir diksiyon kursuna gidin...
kötü içerik bildiriyorum..kusura bakmayacaksın artık....
Ahahahaha gorumcen iyiki var eglenceymis kadin sirf. Kolunu cekmek ne ya ahaha
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hicde hayali dgilsin onlar hatali yanlis konusuyorlar erkek miyiz sapiklik gelsin aklimiza ama o kadinin resmini goren erkekler sapiklik dusunmusdur haa o baska :))) evli evli kadinlariz ne sapikligi yani herseyin tadini almisiz gormus gecirmsiiz . Esas sapik bnlar byle foto koymalarina izin veriolarki bakalim haz duyalim diye .. Kendileri bilirler kendileride koysunlar o halde kendilerine gelince ahlak namus derler millet koyunca koydun sen sapiksin diyorlar ben sapik olsam koysun da bakayim derim oradina burasina sen sapiksin ki koymasin bile demiyorsun !!! Bunlar sadece muhalefet amacli konusmalar slkma canini :) kendilerine sor bakim kac tan esi koyarmis oyle yazilar yazarmis ki bnde ilk kez duydum acayip tuaf oldum belirttimde zaten bu arada nasil bildiriyorsun bn bilmiuorum soylermisin
Ne guzelde soylemissin wlla kapak cinsinden olmus agzina saglik canim benim :)))
Benim de aklima gorgusuzluk deyince kaynanam geldi. Dugunden once esimle kesin ve net bir sekilde anons yaptirmayacagiz diye konusmamiza ragmen o dugun kargasasinin icinde yegenini zorla sahneye cikarip taktigi takilari tek tek zorla anons yaptirmisti da, artik o anda, sahnede birsey de diyememistim. Esim de susturmustu beni, birak yaptirsin diye. Gelen tum akrabalarima, arkadaslarima, esimin arkadaslarina rezil olmustuk, arkadaslarimiz taki aninda dalga gecmislerdi, dugunden sonra da o ttaki anonsu ne oyle ya dediler ve dunyadaki en sevmedigim seylerden biri geldi resmen basima. Terbiyesiz, gorgusuz kadin. Yetmedi tum herkese anons yaptirmak, hala anlatiyor taktigi altinlari, gun gelecek alyansima kadar suratina carpacagim, o anonsa gicikligim yuzunden birak altinlari, alyansimi bile takmiyorum artik.
anons hakkaten çok saçma ve komik yaa, çocukların birbirlerine baaak benim şuyum var buyum var dedikleri gibi...
ayıp yani...ne millete beyan ediyorsun...
Ay hala utaniyorum o andan ya, bir suru de akrabamiz, arkadasimiz vardi. Dugun cd lerime bakamiyorum o anons yuzunden resmen. Oyle de anons ettiriyor ki once erkek kardesini zorla sahneye cikariyor, o cikmiyor, tutuyor zorla yegenini cikariyor, o da cikiyor ama ne takildigini umursamadan konusuyor, yaninda kirk kere tekrar ediyor kayinpederden 10 bilezik, kaynanadan taki seti, gorumceden bileklik diye, bir dah bir daha tekrarla soyluyor, esimin 40 tane arkadasi falan vardi, alkis tutuyorlar, dalga geciyorlar, islik caliyorlar bilmem ne, nasil rezil oldum nasil rezil oldum anlatamam ya. Hayir bir de oncesinde anlastik anons yaptirmayacagiz diye, kaynanaya da soyledik esimle, ben, gorgusuz kadin herkese ilan etmeden durabilir mi ya. Terbiyesiz.
uyardığınız halde yaptıysa bence size karşı bir gıcıklığı olabilir...
uyarmamış olsaydınız cahilliğine verin derdim....
Ahaaaaaaa sizi hatırladım siz o yalan hastası olan üyesiniz(2.üyelik) hepimizi keklemiştiniz hatta benim içim öylesine parçalanmıştıkş o gazla basıp van a falan gidip okullara yardım dağıtmaya gidicektim yani konunuz güzeldi taa ki o okulun izmirde olduğunu söylene kadar :))) orda biraz mantık hatası oldu yakalandınızzzz..hastalığınız n durumdq terapi nasıl gidiyor buarada?
uyardığınız halde yaptıysa bence size karşı bir gıcıklığı olabilir...
uyarmamış olsaydınız cahilliğine verin derdim....
sevila gazel o üye değil
zaten o üye de uı oldu. lüfen insanları tam bilmeden zan altında bırakmayın. günaha giriyorsunuz.
Yahu gazeldustubaglara nickini hayatta unutmam sen suan benim gunahıma giriyosun bu onun 2. Üyeliği hatta yorumlarına bakarsan o kadının konularında onu koruyucu mesajlar attığınıda görceksinnn
sevila o üye bu üye değil
dur en iyisi bildirim yapayım mune gelsin açıklasın
yoksa böyle devam edeceksiniz.
Tamam tamam sakin ol :) değilse özür diliyorum kendisinden peki onun 2. Üyeliğinin adı neydi hatırlıyomusun?
Tamam tamam sakin ol :) değilse özür diliyorum kendisinden peki onun 2. Üyeliğinin adı neydi hatırlıyomusun?
ben zaten sakinim de gazeli tanıdıgım için günahının alınmasını istemedim.
kalbiminaruzvezni diye bir uyeydi. asıl uyelıgı de bir şey rüzgarıydı sanırım tam hatırlamıyorum.
Kalbiminaruzvezni bir de samyelili birşeydi sanırım o yalan hastalığı olan üye ben öyle hatırlıyorum gönüllü öğretmenlik falan yapmıştı hatta bütün okulun masraflarını karşıladım demişti benim aklıma ilk o geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?