Aslında bence orada da sıkıntı var. Şahsen ben facebook kullanmıyorum. Vardı başta sonra baktım sarmadı beni iptal ettim. Şehir dışında+ yurt dışında bir sürü arkadaşım var. Skype, mail, whatsapp bunlardan çok kolay haberleşip resim gönderebiliyoruz.
Bizimde tanıdık gelin-kaynana var
Görgüsüz değiller ama her kavga ettiklerinde imalı şeyler paylaşıyorlar
Herkes anlıyo
Mesela en son
Gelin : ' Siz dünyanın en iyi insanı da olsanız hata bulomak isteyenbi bahane bulur, siz dünyanın en kötü insanı da olsanız sizi affetmek isteyen bi bahane bulur. O yüzden hayat benim için eşim, oğlum, annem ve babam demek '
Kaynana : ' Kaplanların sustuğu yerde kartallar kuşlar volta atar ama bilmezler ki kaplan bi konuşursa kıyamet kopar ! '
aynen katılıyorum...
görgüsüzlük bile değil bu.. başka bişey....
geçen bir tanıdığım düğün resimlerinden öyle bir resim paylaşmış ki yuhh dedim artık...
illa düğün resmi koyacaksan salonda orda burda çekilen mekanlardan koy....
gelinliğiyle yatak odasında yatağın üzerine uzanmış... çeken de kocası....çünkü gardrobun aynasından eşi görünüyor..
birde altına yorum yazmış.... BİRKAÇ SAAT ÖNCEEEE....diye
üstüne de HEYECANLI HİSSEDİYOR yazmış...
yuhh dedim artık yuhh..ayıp be kardeşim...günah yaa..millete gerdek dakikalarını afişe edecek kadar edepsizmisin yaa....
resmen ben utandım vallahi.... kocası da iyi genişmiş....terbiyesizler....
utanma duygusundan yoksun insanlar olduk artık....böyle şeyler özeldir...ömür boyu da özel kalır....şimdi senin ne farkın kaldı alenen yapandan....
Bide durumu orta olupta taksitle alabilir can istemiştir sizene demek ki bî şekilde geçiniyo ki alabiliyo bırakın onu da o kişi düşünsün. Ayrıca birisi de hergün hergün yemeğe gidilmez dısarı cıkılmaz ki demiş milletin aile ekonomisini de siz düzenleyin olsun bitsn:)) eminim kocanız götürse kosa kosa gidersiniz ama asıl görmemişlik kendinde olmayana laf atmaktır . Dahada mesaj yazmıcam zaten bos tartısmalara giremiycem sadece içimdekileri döktm ..size nacizane önerim bos kıskanclıklara girmeyin kendi hayatınıza bakın burda destanda yazsanız o însanlar paylasıma devam edicekler
Bence sorun sizin kafanızda.ne var yani bunda alt alta üst üsteyken mi koymuş fotoğrafı.neresi gerdek bunun?Bence bi doktora falan gidin anormal derecede kıskançsınız. Ya kendiniz evlenememişsiniz ya da belli ki gelini kıskanmışsınız.ayrıca sizin yaptığınıza da ikiyüzlülük derler.hakkında böyle şeyler düşündüğünüz birinin hiçbişey olmamş gibi yüzüne bakıyosunuz.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence sorun sizin kafanızda.ne var yani bunda alt alta üst üsteyken mi koymuş fotoğrafı.neresi gerdek bunun?Bence bi doktora falan gidin anormal derecede kıskançsınız. Ya kendiniz evlenememişsiniz ya da belli ki gelini kıskanmışsınız.ayrıca sizin yaptığınıza da ikiyüzlülük derler.hakkında böyle şeyler düşündüğünüz birinin hiçbişey olmamş gibi yüzüne bakıyosunuz.
Senin kafa da mide de baya bi geniş anlaşılan evli değilsen senin gerdek fotolarını da bekliyoruz
Senin kafa da mide de baya bi geniş anlaşılan evli değilsen senin gerdek fotolarını da bekliyoruz
Bu tur olaylar bu kadar ozelini disariya yansitan insanlarin yaptiklari yanlis ha biyerde esinle cekinirsin koyarsin ama hem yatak ustunde bise oyle yazilar abartili oluyor bncede .birakda kimse senin ne yasadigini bilmesin gormesin bu yazilanlati rsimleri bir erkekde gorebilir bakabilir o zaman ne olacak yabi hos degil bnce burda en anlamamiz gereken sey yeknoloji ugrunda insanlar nasil degisip nasil bir hal aliyorlar ! Ben gayette acik goruslu bir insanim ama bu yapilan yanlis eger bu yapilana karsi bu sekilde dusuncemi belli etmekle geri kafali oluyorsam evet ben geri kafaliyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben gelinlikli kadın gördüğümde aklıma ilk gerdek gelmiyo çok şükür daha o kadar sapıtmadım çok şükür:)
O sadece bi fotoğraf koymus yani tatlım
Gerisini kendi fantazi dünyanda sen canlandırmıssın hayal gücün baya geniş
Arkadaşım forsquare de chenkn yapıyor yok bornava da yok alsancak ta başka bir arkadaşım arattırdım evdeyim kızım çıkamam bir yere demiş
Sapkınlık olduğunu kabul ediyorsun Buda bir erdemdir
gerdekten önce yatağa uzanmış foto koyan arkadaş komikmiş:)) ama rezil bir durum.facede erkek kadın farketmez kafada bişiler canlanır
şahsen ben gerim gerim gerilmiştim ne fotosu yahu.aklımın ucundan bile geçmedi.tir tir titriyodum hahahafotoda bulanık çıkardım heralde titremekten
yemek cafe vs fotoları daha masum geldi şimdi
Anlasilan tam okumamissin cnm yazilani grlinlikle yatak ustune uzanip resim cekinip altina da suanda cok heecanli sabirsiz gb sozler yazmis , sen ne dusunurdun ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?