sonradan görme/görgüsüzlük...ne derseniz adına..

Bencede bu kullanilanlar daha iyi ve daha ozel sanki facebookta herkes herseyi goruyor biliyor ama kisi rahatsiz dgilse bu durumdan saygi gostermek lzm sonucta herkesin yasantisi kendini bagliyor !!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

elimdeki kahve fincanı düşüyordu gülmekten, hay sen çok yaşa

kaynanaya bak yaa evlerden ırak

Bunu ben yorumlamisim gibi dusunmeyin hanimlar sadece biraz ince sahit oldugum biseyi anlatcam.
Arkadasin biri ehliyet almis.fotosunu cekip.altinada su yorumu yazmis
Görmemişin birinin ehliyeti olmus.onuda alip internete koymus :-D
Nedense bu konu geldi aklima birden

Bence sorun sizin kafanızda.ne var yani bunda alt alta üst üsteyken mi koymuş fotoğrafı.neresi gerdek bunun?Bence bi doktora falan gidin anormal derecede kıskançsınız. Ya kendiniz evlenememişsiniz ya da belli ki gelini kıskanmışsınız.ayrıca sizin yaptığınıza da ikiyüzlülük derler.hakkında böyle şeyler düşündüğünüz birinin hiçbişey olmamş gibi yüzüne bakıyosunuz.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senin taksitler bitmemiş belli germe ortamı

Arkadaşım bence yanlış konuşuyorsun..

hadi sanal alemdekileri engelleriz, olmadı gönderilerini gizler kurtuluruz.
ya gerçek hayatta kurtulamadıklarımız?
yıllar önce iş arkadaşım, durduk yere çantasını karıştırır gibi yapıp ' aaa tektaşımın sertifikası çantamda kalmış , baksana şuna'
deyip zorla kağıdı elime tutuşturmuştu.
çanta alırdı aynı kişi, benim de yaşım küçük o dönemler, öyle çantanın markasından falan pek anlamıyorum,
hep spor giyinirdim, en iyi markalar puma, adidas falandı gözümde
sürekli gözüme gözüme sokardı çantaları, bana sorduramazsa en sonunda yine kendiliğinden falan yerden şu kadar paraya aldım diye söylerdi.
offf ne günlerdi yarabbim:26:
neyseki ayrıldı yollarımız da kurtuldum

Senin kafa da mide de baya bi geniş anlaşılan evli değilsen senin gerdek fotolarını da bekliyoruz

Bu gb kisiler ilgisizlikten kendini oyle islere vurmus adamis kisiler bu kadari da pes bu facebooka bu kadar bagli olanlarin hic ozeli kalmadi herseylerini biliyoruz yani merak kalmiyor artik herseyini bildihimiz icin ozelden slm naber bile diyesi gelmiyo insanin cnki her dk resmlerle zaten yukluyo naptigini :)))

Bence bu tür şeyleri görgüsüzlük olarak yorumlayanlar kendilerine şunu sorsunlar:
Görgüsüzlüğün kime ne zararı var?
Hırsızlık mı arsızlık mı?
Bırakın insanlar nası mutlu oluyolarsa öyle yapsınlar
Sizi neden geriyo bu iş bunu çözemedim.
Onlar görgüsüzse sizler de yüzüne güldüğnüz insanların haklarında kötü şeyler düşünen ikiyüzlüler oluyosunuz kusura bakmayınnn ha eğer diyebiliyosanız suratlarına ay ne görgüsüzsünüz diye ona bişey diyemem

Senin kafa da mide de baya bi geniş anlaşılan evli değilsen senin gerdek fotolarını da bekliyoruz

Bu tur olaylar bu kadar ozelini disariya yansitan insanlarin yaptiklari yanlis ha biyerde esinle cekinirsin koyarsin ama hem yatak ustunde bise oyle yazilar abartili oluyor bncede .birakda kimse senin ne yasadigini bilmesin gormesin bu yazilanlati rsimleri bir erkekde gorebilir bakabilir o zaman ne olacak yabi hos degil bnce burda en anlamamiz gereken sey yeknoloji ugrunda insanlar nasil degisip nasil bir hal aliyorlar ! Ben gayette acik goruslu bir insanim ama bu yapilan yanlis eger bu yapilana karsi bu sekilde dusuncemi belli etmekle geri kafali oluyorsam evet ben geri kafaliyim

Ben gelinlikli kadın gördüğümde aklıma ilk gerdek gelmiyo çok şükür daha o kadar sapıtmadım çok şükür:)
O sadece bi fotoğraf koymus yani tatlım
Gerisini kendi fantazi dünyanda sen canlandırmıssın hayal gücün baya geniş

Ben daha geri kafalıyım

Sapkınlık olduğunu kabul ediyorsun Buda bir erdemdir

gerdekten önce yatağa uzanmış foto koyan arkadaş komikmiş:)) ama rezil bir durum.facede erkek kadın farketmez kafada bişiler canlanır
şahsen ben gerim gerim gerilmiştim ne fotosu yahu.aklımın ucundan bile geçmedi.tir tir titriyodum hahahafotoda bulanık çıkardım heralde titremekten
yemek cafe vs fotoları daha masum geldi şimdi

Sapkınlık olduğunu kabul ediyorsun Buda bir erdemdir

Anlasilan tam okumamissin cnm yazilani grlinlikle yatak ustune uzanip resim cekinip altina da suanda cok heecanli sabirsiz gb sozler yazmis , sen ne dusunurdun ?

Aynen canim biriside yaZmiski yatak ustunde gelinlikle resim cekinmis seninki sapkinlik vs diye yani gelinin yazdiklarini okumamis :)) soyleleneni bile tam okumadan boyle mualefet oluyorlar :)

Malesef ben de konuya limon sıkacağım.
Çok abartmışsınız, yerin dibine sokmuşsunuz milleti.
Tabii şu gerdek günü yatağın üstünde poz vermeleri falan demiyorum.
Ama hanginiz diyo Allah aşkına kek alamayan olur koyulmaz ayıp diye.

İnstagram hesabımda sanırım şuan 330 küsür kişi var. 23 yaşındayım yaptığım kekin sunumunu, gittiğim mekanı, sevgilimle fotoğraflarımı, tatilimi her şeyimi koyuyorum tabii öyle çat çat çekip değil görsel değeri olanları. Hiç de düşünmüyorum hamile varsa ayıptır diye zira dakka başı tvde yiyecek reklamı dönüyo zaten bulunmaz bi'şey de paylaşmıyorum.

Aşırı uç konularda haklısınız ama çok çok abartanlarınız var. Görgüyle, sitelerin amacını yanlış anlayanlarınız var.
Çevrenizdeki görgüsüz dediğiniz insanlara bi'şey diyemem ama sosyal medyadakileri eleştirenler takip etmeyebilirler.

Anlasilan tam okumamissin cnm yazilani grlinlikle yatak ustune uzanip resim cekinip altina da suanda cok heecanli sabirsiz gb sozler yazmis , sen ne dusunurdun ?

:))aynı fikirdeyiz zaten bu karışıklığı anlamadım neden benim yazımı alıntı yapıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…