sonradan görme/görgüsüzlük...ne derseniz adına..

Sadce gelinlikte yatak ustunde resim cekilmemis gelin altina heecanliy sabrsizim gb sozler sarfetmis bu durumda burada sapikli dusunenler bizlermiyi z bu kadar acik e net birseyi nasil bu sekilde dusundun canim anlamadim :))))) peki sen ne dusunurdun ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bunu yapan kisilerin cocuklari ilerleyen zamanlarda teknolojiye bu sekilde kurban olacaklar zaten cnm :))
Ne yani ille o kdr ahlaksiz bisiy mi gormemiz lzm elestirmemiz icin ! Yani herkesin mahrumiyeti ozeli var ..

Kusura bakma yanlis yerinalinyilamisim cnm ben sonradan onur kisiye yazdim zaten :)) kusura bkma

benm de yatağın üstünde gelinlikli bi kadın gördüğümde aklıma tek şey gelir :)))
bi de heyecanlım vs -ne olacağı belli :)
çimlere uzanınca aynı şeyi düşünmem mesela

Alt alta ust uste olupta resim cekinip koyduktan sonra konusmamizin bir faydasi olmayacak suan en azindan o kadar kotu degiliz ki konusup tepki vermemiz lzm ki anlasinlar en azindn ayni dusuncese olanlar

benm de yatağın üstünde gelinlikli bi kadın gördüğümde aklıma tek şey gelir :)))
bi de heyecanlım vs -ne olacağı belli :)
çimlere uzanınca aynı şeyi düşünmem mesela

:)) ille herseyi meydanda mi gorupte tepki vermemiz lzm simdiden konusalim kinonhadde gelmeyelim :)))

Çok şaşırdım bu kadar yapılacağını düşünmemiştim görgüsüzlüğü geç ayıp yani ..

En sevmediğim olay yemek fotoğrafının konması.Annem muz koymazdı çantama ilkokuldayken yiyen var yiyemeyen var diye.Ama şimdi fotoğraflar havada uçuşuyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hahahayyy valla ben üşendim bu her kob a muhalefet hatuna senin eline sağlık

Ne demek :) boyle heryerden cikiyorlar zaten kendilerine sorsan koymazlar bile ama sirf muhalefet olsun diye lafa karisiyorlar isde .. Bilmiyorlar ki toplumda degismeyen genel kesimin belli dusunceleri vardir .. Ve bizdherseyden once saygi vardir onuda gec baska erkek ler gorse ne dusunecek suan benim gereegim olsaydin yavrummmm dese al sana o sekilde resim cekinmek :)

Kocaları da baya geniş olur bu tiplerin zaten

Kocaları da baya geniş olur bu tiplerin zaten

Olsunlar sonra baskasini bulup elinden sabun gb kayinca karilari erkeklesirler . Onceden koymazlar tavirlari sonradanda yok soyle boyle dayilanir erkeklenirler komik insan ve bos insanlar bunlar . Ozel yok hersey meydanda bunlarin cocuklari sereserpe foto koyan nesip olur eminim :)

milyarlık telefon kullanıp içinde kontur olmayanlar
80 bin tl lik arabaya binip benzini hep sınırda olanlar
tek çayın bile 5 tl olduğu cafelere gidip cebinde aslında doğrudürüst parası olmayanlar
ne yediğinin içtiğinin resmini koyanlar,yer bildirimi yapanlar

hepinize totomla gülüyorum ve küçümsüyorum,bunları yapan herkes zavallısınız.

Ben de yer bildirimi yapıyorum sırf siz böyle düşünüyosunuz diye zavallı mı oldum şimdi.
Kelimelerinizi biraz seçerek kullanın bence. Facebook'ta yer bildirimi diye bi'özellik ve sırf bunun için kullanan uygulamalar var.
Beğenmiyosanız kullanmaz, kullananları takip etmezsiniz. Ancak zavallı vs. diye eleştirme hakkınız yoktur. Milletin cebindeki parayı, benzininin hep sınırda oluşunu vs nasıl biliyosunuz bu da ayrı bi'merak konusu.
İnsanların bu yer bildirimlerini, fotoğraf paylaşmalarını ne çok önemseyen varmış şaşırdım resmen pes.

siz önce bi laflarınıza dikkat edin... ne demek sorun kafanda falan...ne hakla böyle hakaret edebiliyorsunuz bana....
size birşey diyen mi oldu? ya da rahatsız olduğunuz bir durum mu var???
birincisi asla kıskanç değilim, böyle bir rezaleti yapanı bilakis kınarım sadece.... gerdek odasında yatağının üzerine gelinlikle uzanıp da BİRKAÇ SAAT ÖNCESİ diye ibare koyan birini elbette kınarım....bu da sizi hiç ilgilendirmez...
ikincisi 5 senelik evliyim....
üçüncüsü bu şahsın arkasından konuşup yüzüne bakıyor değilim.... benim de arkadaşım değil keza böyle biriyle arkadaş olmam....arkadaşımın akrabası ve etiketlendiği için gördüm...
dördüncüsü üslubunuzu biraz tetkik edin, usulünce fikir beyan etmeyi, yorum yapmayı beceremiyorsanız da bir diksiyon kursuna gidin...
kötü içerik bildiriyorum..kusura bakmayacaksın artık....

Evet ,bizim evi.banyoyu bile çekti.face koycakmış , ......'nın evi diye! :///

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

estağfrullah, ...
neden izin verdiniz yahu...bana böyleleri denk gelmez ki..ah denk gelse.. oracıkta milletin içinde bozardım onu...sildirirdim çektiği resimleri..ne demek yaa.terbiyesizmiş resmen..üstelik sormak etmek de yok...gir tuvaleti de çek bari...

canım zaten hata bende ki gelinle damadı alt alta üst üste çekilmiş resimlerini görmeden gelip burda durumu anlatmışım..ve o kadar terbiyesiz ve kötü niyetliyim ki bu gelinin yatakta masumca yatmasından art niyet besliyorum , hatta hatta o kadar sapık düşnceliyim ki, gelinin BİRKAÇ SAAT ÖNCES diye belirttiği ibareden sapıkça bir mana çıkarıyorum..hata bende..sapığım ya ondan....
yoksa çok masumane poz..
birde hakaret etmiş bana iki yüzlü vs diye...kötü içerik bildirdim...

Hicde hayali dgilsin onlar hatali yanlis konusuyorlar erkek miyiz sapiklik gelsin aklimiza ama o kadinin resmini goren erkekler sapiklik dusunmusdur haa o baska :))) evli evli kadinlariz ne sapikligi yani herseyin tadini almisiz gormus gecirmsiiz . Esas sapik bnlar byle foto koymalarina izin veriolarki bakalim haz duyalim diye .. Kendileri bilirler kendileride koysunlar o halde kendilerine gelince ahlak namus derler millet koyunca koydun sen sapiksin diyorlar ben sapik olsam koysun da bakayim derim oradina burasina sen sapiksin ki koymasin bile demiyorsun !!! Bunlar sadece muhalefet amacli konusmalar slkma canini :) kendilerine sor bakim kac tan esi koyarmis oyle yazilar yazarmis ki bnde ilk kez duydum acayip tuaf oldum belirttimde zaten bu arada nasil bildiriyorsun bn bilmiuorum soylermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…