Ben gelinlikli kadın gördüğümde aklıma ilk gerdek gelmiyo çok şükür daha o kadar sapıtmadım çok şükür:)
O sadece bi fotoğraf koymus yani tatlım
Gerisini kendi fantazi dünyanda sen canlandırmıssın hayal gücün baya geniş
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence sorun sizin kafanızda.ne var yani bunda alt alta üst üsteyken mi koymuş fotoğrafı.neresi gerdek bunun?Bence bi doktora falan gidin anormal derecede kıskançsınız. Ya kendiniz evlenememişsiniz ya da belli ki gelini kıskanmışsınız.ayrıca sizin yaptığınıza da ikiyüzlülük derler.hakkında böyle şeyler düşündüğünüz birinin hiçbişey olmamş gibi yüzüne bakıyosunuz.
Sadce gelinlikte yatak ustunde resim cekilmemis gelin altina heecanliy sabrsizim gb sozler sarfetmis bu durumda burada sapikli dusunenler bizlermiyi z bu kadar acik e net birseyi nasil bu sekilde dusundun canim anlamadim :))))) peki sen ne dusunurdun ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benm de yatağın üstünde gelinlikli bi kadın gördüğümde aklıma tek şey gelir :)))
bi de heyecanlım vs -ne olacağı belli :)
çimlere uzanınca aynı şeyi düşünmem mesela
yemek olaylarını filan geçtimm geçenlerde gördüğüm bir şeyi anlatayım size
bir arkadaşım yeni evlenmiş yaşı çok büyük değil küçükler evdeki her anlarını paylaşmış onu da geçiyorum en son ki resimde yok artık dedim banyodan sonra bornozlu fotoğraflarını paylaşmışlarrr buna ne demeliii
Kusura bakma yanlis yerinalinyilamisim cnm ben sonradan onur kisiye yazdim zaten :)) kusura bkma
Hahahayyy valla ben üşendim bu her kob a muhalefet hatuna senin eline sağlık
Ne demek :) boyle heryerden cikiyorlar zaten kendilerine sorsan koymazlar bile ama sirf muhalefet olsun diye lafa karisiyorlar isde .. Bilmiyorlar ki toplumda degismeyen genel kesimin belli dusunceleri vardir .. Ve bizdherseyden once saygi vardir onuda gec baska erkek ler gorse ne dusunecek suan benim gereegim olsaydin yavrummmm dese al sana o sekilde resim cekinmek :)
Kocaları da baya geniş olur bu tiplerin zaten
milyarlık telefon kullanıp içinde kontur olmayanlar
80 bin tl lik arabaya binip benzini hep sınırda olanlar
tek çayın bile 5 tl olduğu cafelere gidip cebinde aslında doğrudürüst parası olmayanlar
ne yediğinin içtiğinin resmini koyanlar,yer bildirimi yapanlar
hepinize totomla gülüyorum ve küçümsüyorum,bunları yapan herkes zavallısınız.
ay abla sen ciddi misin resmen böyle oldum
Bence sorun sizin kafanızda.ne var yani bunda alt alta üst üsteyken mi koymuş fotoğrafı.neresi gerdek bunun?Bence bi doktora falan gidin anormal derecede kıskançsınız. Ya kendiniz evlenememişsiniz ya da belli ki gelini kıskanmışsınız.ayrıca sizin yaptığınıza da ikiyüzlülük derler.hakkında böyle şeyler düşündüğünüz birinin hiçbişey olmamş gibi yüzüne bakıyosunuz.
Evet ,bizim evi.banyoyu bile çekti.face koycakmış , ......'nın evi diye! :///
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Valla hepsi bana normal geliyo görümcem sayesindeya evin parkeleri değişmişti bi insan onu bile çekip koyarmı
Ne demek :) boyle heryerden cikiyorlar zaten kendilerine sorsan koymazlar bile ama sirf muhalefet olsun diye lafa karisiyorlar isde .. Bilmiyorlar ki toplumda degismeyen genel kesimin belli dusunceleri vardir .. Ve bizdherseyden once saygi vardir onuda gec baska erkek ler gorse ne dusunecek suan benim gereegim olsaydin yavrummmm dese al sana o sekilde resim cekinmek :)
canım zaten hata bende ki gelinle damadı alt alta üst üste çekilmiş resimlerini görmeden gelip burda durumu anlatmışım..ve o kadar terbiyesiz ve kötü niyetliyim ki bu gelinin yatakta masumca yatmasından art niyet besliyorum , hatta hatta o kadar sapık düşnceliyim ki, gelinin BİRKAÇ SAAT ÖNCES diye belirttiği ibareden sapıkça bir mana çıkarıyorum..hata bende..sapığım ya ondan....
yoksa çok masumane poz..
birde hakaret etmiş bana iki yüzlü vs diye...kötü içerik bildirdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?