Ayy baya sesli güldüm bu wc olayinaÖyle insanalara bende gicik kaparim. Bence en iyisi o konu açtiginda umursamamak ve konuyu baska yere getirmek.
Yada aklima gelen baska birsey, eger isyerinde biri daha böyle zengin ise, yurt disina felan gitmeler var ise, daha çok onu konusun, ki bu kiz onun gögesinde kalsin diye
Bi tane de benim yanımda var seninki gibi aynı!..
Yapacağın tek şey, onun olan her şeyi küçümsemek.
evin tuvaletini mi gösteriyor; 'benim kilerim bile bundan daha büyük'..
yurt dışında balayı mı diyor; 'ilk etapta işlerin yoğunluğundan dolayı yurtiçinde kısa bir balayı, sonra Dubai, Amerika vs.vs.vs..'
Yeni kıyafet mi almış, 'bu marka indirime girmişti, ordan mı aldın?'
Aldığını, yaptığını, sahip olduğunu beğenmeyerek hakettiği cevabı vermiş olursun.
burnu havada gezmek neymiş, görsün.
arkadaşım konunu da katlettim gibi oldu özür dilerim böldüm. İçin rahatlatırmı bilmem ama o kadar çokki her yerde var bunlardan. Burda da var biz onu kendi planlarımıza dahil ederek simit çayla mutlu olmasını öğrettik. arada yine kanatlandığı oluyo tabi altına ip bağladık uçtukça geri çekiyoruz
Yakınlığımı ifade etmiycem ama gerçekden ailemde bile var bu tip insanlar, hatta abisi diyorki kardeşim x le nasıl konuşabilirmki onunla bişey konuşulmaz, ayrı bir havada
Sen en güzeli he he de geç, hiç takılma onu görme o zaman mutlu olursun
eneee o arkadasına bı tane arkadaş buldum ozaman..
ama söylemiiyiim..
Kesinlikle katılıyorum, en iyi çözüm bu
Sen küçümsedikçe bütün gün kendi kendini yer o tip insanlar.
Aşağılık kompleksleri vardır çünkü, bunu gizlemek için gösteriş yapmaya çalışırlar.
Ters tepki görünce de kabuklarına çekilip, kendilerini sorgularlar.
arkadaşım konunu da katlettim gibi oldu özür dilerim böldüm. İçin rahatlatırmı bilmem ama o kadar çokki her yerde var bunlardan. Burda da var biz onu kendi planlarımıza dahil ederek simit çayla mutlu olmasını öğrettik. arada yine kanatlandığı oluyo tabi altına ip bağladık uçtukça geri çekiyoruz
Yakınlığımı ifade etmiycem ama gerçekden ailemde bile var bu tip insanlar, hatta abisi diyorki kardeşim x le nasıl konuşabilirmki onunla bişey konuşulmaz, ayrı bir havada
Sen en güzeli he he de geç, hiç takılma onu görme o zaman mutlu olursun
özele gelirimde 5 dakika bekle var hevesi kaçar
wc yi faceye de koymuş onu görseniz daha çok gülersiniz
herşeyini koyanı gördümde wc koyan görmemiştim o da oldu sonunda
umursamıyoruz ama fayda etmiyor illa onu konuşmalıyız dönüp dolaşıp kendine getiriyor lafı
aslında öyle çokda zengin bir insan değil aldığımız maaş belli kocası da kamuda onun aldığı maaş da belli
öyle birileri var ama kimse onun gibi değil kimse övünüp göstermiyor
Konuyu okurken aklıma gelen şeyle bu yorum aynı kişiye işaret ediyor sanırım.Ama şimdi hakkını yemeyelim, wcsini görmedik daha benim bahsettiğim kişinin.
Balayına nereye gitmiş merak ettim :) Onun dışında ona böyle acır bir ifade takının bence, hani zavallıymış gibi. Evinden bahsederken hadi aman anlat da rahatla ablası gibi, tahammül ediyormuş gibi, çocuğa davranır gibi davranın :)
Hele de malıyla hava atan insanları gerçekten sevemiyorum.
Bırak insanlar senin evini, eşyanı görsün beğensin, yüceltsin. İnsanın kendi kendisini övüp, yüceltmesi komik oluyor
yapıyoruz diyoruz indirimden mi aldın diye dalga geçiyoruz ne münasebet ben indirimden almam gidin bakın mağazaya diyor.
beğenmiyoruz mesela bir şeyini, herkes çok beğeniyor siz ne anlarsınız diyor kızla başa çıkamıyoruz yahuuu
Hahaha, wc'yi facemi koymus?Ben zaten diyordum, yakinda artik millet "ben tuvalete gittim, çok rahatladim" dese facebookta, hiç sasirmam diye
Gerçekten sinir bozucu bir insanmis. Ben böyle "fake" insanlardan hiiç hoslanmam. Mesafe koyamazmisiniz? Ne bilim mesela is arkadaslar ile beraber yemege çikmak (onu çagirmamak) fakat fotoraf çekip face'e koymak? Biraz çoçukça olabilir fakat istenmedigi mesaji baska nasil verilir bilemedimki?
Bazı insanlar da içlerindeki mutsuzluğu böyle yansıtıyorlar işte. Ben böylelerine kızamıyorum sadece onlar için üzülüyorum
işyerinde mecburuz canım aynı yerde yemek yiyoruz dışarıda zaten dışlıyoruz hep beraber bir yerlere gidiyoruz onu çağırmıyoruz çünkü onun övünmesi ile geçer ortam böyle seviyesiz muhabbetle geçsin istemiyoruz.
aslında çok kıskanıyor biz eğlenmeye felan gidince ama bunu kendini överek bastırmaya çalışıyor
Acaba kendini överek sizlere kendini sevdirmeyimi çalisiyor? Hiç onun ile beraber oturarak dogruyu söylemeye çalistinizmi? Yani hep kendini övdügünden rahatsiz oldugunuzu ve arkadas grubunuza katilmak için böyle seylerin gereksiz oldugunu dürüstçe anlattinizmi? Yani kim bilir böyle daha iyi anlar?
haklısınız. aslında hiç mutlu değil
sırf eşinin malı mülkü için evlenmiş gibi bir hali var kocasına karşı sevgi aşk yok hoşlanmıyor kocasından
kız arkadaşları ile gezip eğlenmek istiyor ama çevresinde arkadaşı yok kocasıyla gezmekten zevk almıyor
bunu hiç hissetmedik yani övme huyu tamamen sonradan görmelikle alakalı.
başta almıştık aramıza zaten ama görünce bunun tarzını soğuduk kendisinden
birkaç tane yalakası var zaten onlarla arkadaş olabilir ama onlar sürekli bunu övdükleri için onlarla takılmak eğlenceli gelmiyor ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?