sonradan görme insan hiç çekilmiyor ya

wc yi faceye de koymuş onu görseniz daha çok gülersiniz
herşeyini koyanı gördümde wc koyan görmemiştim o da oldu sonunda
umursamıyoruz ama fayda etmiyor illa onu konuşmalıyız dönüp dolaşıp kendine getiriyor lafı
aslında öyle çokda zengin bir insan değil aldığımız maaş belli kocası da kamuda onun aldığı maaş da belli
öyle birileri var ama kimse onun gibi değil kimse övünüp göstermiyor

Kesinlikle katılıyorum, en iyi çözüm bu
Sen küçümsedikçe bütün gün kendi kendini yer o tip insanlar.
Aşağılık kompleksleri vardır çünkü, bunu gizlemek için gösteriş yapmaya çalışırlar.
Ters tepki görünce de kabuklarına çekilip, kendilerini sorgularlar.

önemli değil estağfurullah..
bizde görmemizlikten geliyoruz ama yok bu iyice hırslanıyor
kolyesini hiç kimse sormadı durdu durdu baktı soran yok -kızlar kolyem nasıl- diye kendi soruyor illa yapıyor yani istediğimiz kadar görmezlikten gelelim.
aldığı şeylerin faturalarını masamıza bırakıyor illa göstermeli rahat etmiyor yoksa.

Hele de malıyla hava atan insanları gerçekten sevemiyorum.
Bırak insanlar senin evini, eşyanı görsün beğensin, yüceltsin. İnsanın kendi kendisini övüp, yüceltmesi komik oluyor

eneee o arkadasına bı tane arkadaş buldum ozaman..
ama söylemiiyiim..

Konuyu okurken aklıma gelen şeyle bu yorum aynı kişiye işaret ediyor sanırım. Ama şimdi hakkını yemeyelim, wcsini görmedik daha benim bahsettiğim kişinin.

Balayına nereye gitmiş merak ettim :) Onun dışında ona böyle acır bir ifade takının bence, hani zavallıymış gibi. Evinden bahsederken hadi aman anlat da rahatla ablası gibi, tahammül ediyormuş gibi, çocuğa davranır gibi davranın :)

Bazı insanlar da içlerindeki mutsuzluğu böyle yansıtıyorlar işte. Ben böylelerine kızamıyorum sadece onlar için üzülüyorum

yapıyoruz diyoruz indirimden mi aldın diye dalga geçiyoruz ne münasebet ben indirimden almam gidin bakın mağazaya diyor.
beğenmiyoruz mesela bir şeyini, herkes çok beğeniyor siz ne anlarsınız diyor kızla başa çıkamıyoruz yahuuu

Çok eğlenceli ifade etmişsin:)

özele gelirimde 5 dakika bekle var hevesi kaçar

tamam sinsice bekliyorum tetikte heyecanla:)

Hahaha, wc'yi facemi koymus? Ben zaten diyordum, yakinda artik millet "ben tuvalete gittim, çok rahatladim" dese facebookta, hiç sasirmam diye

Gerçekten sinir bozucu bir insanmis. Ben böyle "fake" insanlardan hiiç hoslanmam. Mesafe koyamazmisiniz? Ne bilim mesela is arkadaslar ile beraber yemege çikmak (onu çagirmamak) fakat fotoraf çekip face'e koymak? Biraz çoçukça olabilir fakat istenmedigi mesaji baska nasil verilir bilemedimki?

Konuyu okurken aklıma gelen şeyle bu yorum aynı kişiye işaret ediyor sanırım. Ama şimdi hakkını yemeyelim, wcsini görmedik daha benim bahsettiğim kişinin.

bende öyle düşünmüştüm ama bende wcsini görmedik diye eledim. Bide o çalışmıyo galiba yemek yapıcam falan diyodu çünkü
allahım onunla aynı havayı soluduğumu düşününce mideme kramp giriyor

yunan adalarına gitmiş :) geminin her metre karesinin resmini çekmeyi de ihmal etmemiş hatta dalga da geçtik sen balayına mı gittin yoksa fotoğraf çekmeyemi diye. facesi yakında resimlerden dolayı çökecek :)
birde böyle deneyelim anlatta rahatla diyelim bakalım inşallah bozulur

Hele de malıyla hava atan insanları gerçekten sevemiyorum.
Bırak insanlar senin evini, eşyanı görsün beğensin, yüceltsin. İnsanın kendi kendisini övüp, yüceltmesi komik oluyor

evet bende sevemiyorum malı mülkü olabilir eyvallah ama bunu övmek iğrenç oluyor
proföser olmuş bir bayanı zengin bir kadından daha çok kıskanırım şahsen.
hava atmak uğruna kredı kartları ağzına kadar dolmuş, ama önemli olan o borcu nasıl öderim değil nasıl hava yaparım..

enee manyak mı ne, çok gülüyorum böylelerine ben

Bence hiç yorum falan yapma, gözlerini devir birşey söylediğinde,
Gösteriş yapmaya çalıştığı kıyafet vs hakkında yorum yapma.
Mesela o sana kıyafetini mi gösteriyor;
o konuşurken başka bir arkadaşına seslen, telefonuna bak gülerek.
Umursama hiç.

işyerinde mecburuz canım aynı yerde yemek yiyoruz dışarıda zaten dışlıyoruz hep beraber bir yerlere gidiyoruz onu çağırmıyoruz çünkü onun övünmesi ile geçer ortam böyle seviyesiz muhabbetle geçsin istemiyoruz.
aslında çok kıskanıyor biz eğlenmeye felan gidince ama bunu kendini överek bastırmaya çalışıyor

Bazı insanlar da içlerindeki mutsuzluğu böyle yansıtıyorlar işte. Ben böylelerine kızamıyorum sadece onlar için üzülüyorum

haklısınız. aslında hiç mutlu değil
sırf eşinin malı mülkü için evlenmiş gibi bir hali var kocasına karşı sevgi aşk yok hoşlanmıyor kocasından
kız arkadaşları ile gezip eğlenmek istiyor ama çevresinde arkadaşı yok kocasıyla gezmekten zevk almıyor

Acaba kendini överek sizlere kendini sevdirmeyimi çalisiyor? Hiç onun ile beraber oturarak dogruyu söylemeye çalistinizmi? Yani hep kendini övdügünden rahatsiz oldugunuzu ve arkadas grubunuza katilmak için böyle seylerin gereksiz oldugunu dürüstçe anlattinizmi? Yani kim bilir böyle daha iyi anlar?

bunu hiç hissetmedik yani övme huyu tamamen sonradan görmelikle alakalı.
başta almıştık aramıza zaten ama görünce bunun tarzını soğuduk kendisinden
birkaç tane yalakası var zaten onlarla arkadaş olabilir ama onlar sürekli bunu övdükleri için onlarla takılmak eğlenceli gelmiyor ona

Sizlerle yakınlık kurmaya çalışıyor demek ki. Ama nasıl yapacağını bilmiyor. Belki dışlamak yerine yardımcı olmaya çalışabilirsiniz. Tabii ki yapmak zorunda değilsiniz ama ben olsaydım belirli bir yakınlık kurduktan sonra yaptığının doğru olmadığını bu şekilde herkesin ondan soğuduğunu bir şekilde söylemeye çalışırdım. Gerçi böyle yapsanız dahi sonunda anlamama ihtimali de var ama ben olsaydım en azından denerdim sanırım.

Vallahi bilemedim artik. Biri bana iltifat verdiginde kipkirmizi oluyorum, ne söyliyecegimi sasiriyorum yani bu kendini öven insanlar ile ne empati kurabiliyorum nede onlara karsi nasil davranacagini bilmiyorum. Artik ne diyeyim canim, oldukça kendini övmeye basladiginda fazla takmamaya çalis, baska seylere odaklan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…