sonradan görme insan hiç çekilmiyor ya

ama bu hem sonrada görme hemde ego tavan yapmış biri ikisi birleşince haliyle daha da çekilmez oldu. her ikiside mevcut maalesef

insanların imkanları farklı olabilir .kendiyle övünmek çok çirkin parasını mı övüyor nedir yani bu . yok yurt dışına gidin yok pahalı otele gidin . pardon da herkes bunları yapmayı bilir . bence bu kadın pisliğine bunları söylüyor bakın gidemiyorsunuz ben gidiyorum falan diye . egosu tavan yapmış . bazıları cidden üç kuruşu görünce kendini prenses sanıyor .bu külkedisine söyle 12 den sonra bal kabağına dönüşmesin hayatı ...

aynen öyle bakın ben gidebiliyorum ben yapabiliyorum derdinde
ve bizi eziklemeye çalışıyor..
o balkabağına girecek bir gün bu kafayla giderse çünkü herkesi soğutuyor kendinden yakında kimse kalmayacak etrafında

Benimde vardı bi tanıdığım.. Gerçi hala tanıyorum..
Bozuyordum hep.. Her yaptığına ay bunu mu yaptın, aay kızım senin zevkin çok bozuldu, nee bu paraya mı aldın iyice cimrileştin ya bari cimriliğini anlatma gibi.. Bozula bozula bana selamı kesti.

etrafında yalakalar olunca pek mümkün olmuyor bunu yapmak.
biz zevkin bozuldu desek x çok beğendi der..

sallamıyor yani pek zevkinin eleştirilmesini felan çünkü en güzel o..
ha bide biz ne anlarız zevkten vs den..

Son düzenleme:
ama bu hem sonrada görme hemde ego tavan yapmış biri ikisi birleşince haliyle daha da çekilmez oldu. her ikiside mevcut maalesef

Ben o egodan bahsetmiyorum.is yani kariyer hirsindan bahsediyorum.ben senin arkadasini komik ve sikici buldum sadece.kendince sergilesin gorgusuzlugunu beni etkileme ben ironi yaparim o anbenim dedigim ego da is konusunda babasini bile satacak hirsa sahip olanlardir.her seye hakim olmak isterler mesela,kendi uzmanligi olsun olmasin her seyi bilir vs vs..ben bu insanlar ustunde doktorA yaptimonceleri takardim da ben de is hayatinda belli bir yol alinca bunyem bu tiplere de alisti yani.

muhattab bile olmayın . konuşşsun dursun işte kendi kendine . havasını atsın . böyle çok insan var . bmw ye binip yurt dışına çıkınca kendilerini bir halt sanıyorlar .
insan mutluluğunu başkasıyla böyle mi paylaşıyormuş ?lüks otele gidin . hadi ya biz bilmiyoruz zaten lüks otele gitmeyi yada yurt dışına çıkmayı . neden söylediği ortada . sizi zor durumda bırakıp havasını atmak ego tatmin etmek . dediğin gibi bunları para derdiçekmiş zamanında sonradan parayı görmüşler yapıyor . sonradan görmeler yani.

evet anladım ne demek istediğinizi.. haklısınız o tiplerde çekilmiyor küçücük dünya ya sığamıyorlar işte.

evet dalga geçer gibi lüks otele gidin dedi bize söyleyiş tarzıda dalgalıydı.
görmezden geliyoruz muhatap olmuyoruz ama gözümüze sokmak için çabalıyor ve başarıyorda faturasını masamıza koyan biri..
sonradan görme arkadaşımızın birine geçmişini anlatmış biraz ki bizde fark ettik mesela babasının mesleğini sorduk bir muhabbet esnasında söylemedi duymamazlıktan geldi, ailesi kirada oturuyormuş bu ayıp veya kötü bir şey değil hatta dedikki inşallah ailen de bir ev sahibi olur dedik evet ben onlara ev alcam dedi lüks bir ev olsun istiyorum kötü bir ev alamam dedi ne güzel hayırlı evlatsın dedik evet ben lüks şeyler alırım aileme dedi.. ayıp ya sağolun demek varken ettiği lafa bakın

Face.e wc'nin fotosonu mu koymuş Altından mıymış muslukları Pırlantadan da aynası vardır Allah bilir Ne insanlar var yaaa.... Gülüp geçin bence ciddiye aldıkça sizin sinirleriniz yıpranır. Birde küçümser, beğenmezden gelirseniz ayyy beni kıskanıyorlar moduna girer cahal... En iyisi önemsememek he he de geç. Ciddiye alınmadığını görünce o da içine kapanır belki bir süre sonra vazgeçer hava civa atmaktan

evet gösterdi wc sine varana kadar ama wc ye yorum yapamadık güle güle yapsınlar dedik işte içimizden sadece normal bir wc di işte evimizdekilerden bir farkı yoktu sürekli gösterdi durdu hayır wc nin nesine güzel diyeceksek :26:

kocası ne iş yapıyormuş ki bu kadının ?

Şaka bir yana tabikide çok iyi anlıyorum seni. Böyle biriyle aynı ortamda çalışmak insanın motivasyonunu düşürür. Sinirini bozar. Allah'tan tek rahatsız olan sen değilsin ofisteki diğer elemanlarda rahatsız. Yani havası herkese bir tek sana değil. Bazen öyle tipler oluyor ki bir sana takıyor kafayı. Ölme eşeğim ölme o zaman. Ekmek paranın derdine mi düşeceksin seni cimdirmesiyle mi uğraşacaksın. Zor çalışmak. Elalemin ağız kokusunu çekiyoruz deniyor ya aynen öyle.. Özel hayatında muhattap olur musun böyle biriyle asla! ama iş dünyasında olmak zorundasın işte.

bir kaç arkadaş var taktığı bende dahil hep bizle uğraşıyor bizde görmemezlikten geliyoruz ya ondan..
evet çok sinir bozucu hayır ilk defa da zengin biriyle karşılaşmıyoruz ama böylesini ilk defa gördüm yeminle çok sinir bozucu bir kadın
zaten işden güçten başımız şişiyor yoruluyoruz birde bunun saçma sapan tavırlarını çekmek durumundayız ettiği muhabbetler beni iğrendiriyor artık..
film repliği gibi olcak ama onun arabası onun evi onun kıyafetleri onun balayısı hep bunu konuşalım istiyor..
iş ortamı çekilmez oldu sayesinde tamam övünsün de tek sıkıntı o olsun ama bizi ezmeye çalışması felan da sinir minir bırakmadı bizde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…