sonradan görme insan hiç çekilmiyor ya

alırız aramıza hiç problem değil ama sıkıyor muhabbeti bizi bunalıyoruz, istiyorki hep onu konuşalım yada hep o konuşsun böyle insanda çekilmiyor maalesef.
soğutuyorsun kendinden demedik ama bir kaç kez muhabbetin sıkıyor tarzı şeyler söyledik ama anlamadı

Bu iyimis

Size bisey gösterirse yada derse "banane" "beni ilgilendirmiyor nerden aldigin,nekadara aldigin" diyiyin. Baktiniz ki rahat birakmiyor isinizin oldugunu söyleyin..

evini,arabalarını,yediği yemekleri facebook'a koyanları hiç anlamıyorum
hangi düşünceyle koyuyorlar,mantık ne anlamam :26:
hem herkes yurtdışınamı gidecek balayına
hiç gidemeyedebilir,yurtiçi olunca balayı olmuyormu
aslında kafaya takılacak bişey değil,muhatap olmazsınız olur biter
merhaba merhaba...

Laf sokmak isterseniz balayi dedigin yurt disinda olur derse, yunanistani yurt disindan saymadiginizi, eger deniz tatili yapilacaksa turkiyede kisken tropik bir adaya gitmek isteyeceginizi soyleyin. Yunan adalarinda cruise gemiyle gitmek icin o kadar para vermeye degmeyecegini, aksamlar gemiye donme zorunlulugundan hoslanmadiginizi yeri geldi mi o adanin gecelerini de gormek istediginizi soyleyin. Bi tane kamarada rahat edemediginizi, kamara deniz tarafina bakmiyorsa bir anlami olmadigini, maksat denize acilmaksa tekne tercih edeceginizi belirtin. Sonradan gormeleri ezmek lazim bence.

kızarmak mı iltifat aldığı zaman evet biliyorum oluyor tepkisi sonra şımarıkça bir kahkaha:)
bilemedik bizde, işyeri sayesinde çekilmez bir hal aldı

Benim dediğim biraz daha dertleşir havadaydı aslında. Çoklu değil de özellikle ikili samimi bir muhabbet sırasında kızar gibi değil de arkadaş tavsiyesi şeklinde. Biraz sabır ve zaman istiyor bahsettiğim durum, kimse böyle bir sabrı göstermesi için zorlanamaz içinden gelmeli. Şu durumda onu görmezden gelmeniz en iyisi olacak sanırım çünkü başka bir şey kar etmiyor dediğinize göre.

bindiği uçağın resimleri bile var yemek felan ne ki..
hiç muhatap olmuyoruz ama sokuldukça sokuluyor egosunun okşanmasını istiyor hayatı tamamen bunun üzerine kurulu illa bir şeyini övmeliyiz beğenmeliyiz afedersiniz ama görsünler diye sümük gibi yapışıyor

sümük gibi yapışıyor
o zaman durumu anlatsanız,böyle yapma artık biz sıkılıyoruz diye
benim yapım bu,yüzüne söylemeden duramam,söylemezsem çatlarım
deneyin işe yarar belki

İnsanlar mutlu olduklari seyleri sizlerle paylasiyorsa bu gormemislik degildir bence. Ne bilsinler kiskanip arkalarindan konustugunuzu..
Otel,balayi vs olaylarindada fikir vermisler kendi dusuncelerine/tarzlarina gore..Tesekkur edip gecersiniz. Hep fesat dusunmek yipratir/yaslandirir insani
Sevgiler..

teşekkür ederim size de sevgiler..
ama bunun mutluluk paylaşması mı öneri mi olacağını ayırt edebilecek kapasitedeyim.
evet olabilir mutluluğunu paylaşmak isteyebilir çok normaldir ama bunun da yapış şekli bekllidir.
ki zaten dedikodusunu yapmadık konuşacak çok şeyimiz var dedikoduya vaktimiz yok

Son düzenleme:

evet yunanistana gitmekte bence çok lüks bir şey değil ki zaten biliyoruz ki yurt dışı tatilleri yurt içindeki bazı yerlerden daha uyguna geliyor.
ezilmemek için elinden geleni yapar amerikaya gidelim mesela biz amerikaya gittik diyelim ne yapar ne eder o da gider ezilmemek için herşeyi yapabilir
biz arkadaşlarla geziye gittik aynı yere oda bir hafta sonra gitti illa bizden üstte olacak

Ahaha
O kişi yakinlarimizda mi yoksa
Konu sahibi umursamaz onu .
O birşeyaanlatırken bir kahkaha patlat ve isine devam et sadece.

Böyle diyince konuya yorum yapanlardan biri mi kastediliyor diye düşünüp şimdiye kadar kkda yazdıklarımı film şeridi gibi geçirdim gözümün önünden. Yapmayın arkadaşlar varsa bir demek istediğiniz her kimse direk söyleyin yani.

Ozelden yaziyorum

Gorgusuz is arkadaslari cekilmez degil komiktir bence.ayrica en zararasiz guruptadirlar.cunku tum eforunu bunlara harcarlar baska konulari yoktur.o yuzden egolu,narsist olmasindansa gorgusuz olmalarini siddetle tercih ederim.sanirim siz hic egolu insanlarla calismadiniz.calismis olsaniz bu muhabbetler kadin gunu sohbeti gibi kaldigini anlardiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…