Sizlerle yakınlık kurmaya çalışıyor demek ki. Ama nasıl yapacağını bilmiyor. Belki dışlamak yerine yardımcı olmaya çalışabilirsiniz. Tabii ki yapmak zorunda değilsiniz ama ben olsaydım belirli bir yakınlık kurduktan sonra yaptığının doğru olmadığını bu şekilde herkesin ondan soğuduğunu bir şekilde söylemeye çalışırdım. Gerçi böyle yapsanız dahi sonunda anlamama ihtimali de var ama ben olsaydım en azından denerdim sanırım.
Bi tane de benim yanımda var seninki gibi aynı!..
Yapacağın tek şey, onun olan her şeyi küçümsemek.
evin tuvaletini mi gösteriyor; 'benim kilerim bile bundan daha büyük'..
yurt dışında balayı mı diyor; 'ilk etapta işlerin yoğunluğundan dolayı yurtiçinde kısa bir balayı, sonra Dubai, Amerika vs.vs.vs..'
Yeni kıyafet mi almış, 'bu marka indirime girmişti, ordan mı aldın?'
Aldığını, yaptığını, sahip olduğunu beğenmeyerek hakettiği cevabı vermiş olursun.
burnu havada gezmek neymiş, görsün.
wc yi faceye de koymuş onu görseniz daha çok gülersiniz
herşeyini koyanı gördümde wc koyan görmemiştim o da oldu sonunda
umursamıyoruz ama fayda etmiyor illa onu konuşmalıyız dönüp dolaşıp kendine getiriyor lafı
aslında öyle çokda zengin bir insan değil aldığımız maaş belli kocası da kamuda onun aldığı maaş da belli
öyle birileri var ama kimse onun gibi değil kimse övünüp göstermiyor
yunan adalarına gitmiş :) geminin her metre karesinin resmini çekmeyi de ihmal etmemiş hatta dalga da geçtik sen balayına mı gittin yoksa fotoğraf çekmeyemi diye. facesi yakında resimlerden dolayı çökecek :)
birde böyle deneyelim anlatta rahatla diyelim bakalım inşallah bozulur
Vallahi bilemedim artik. Biri bana iltifat verdiginde kipkirmizi oluyorum, ne söyliyecegimi sasiriyorum yani bu kendini öven insanlar ile ne empati kurabiliyorum nede onlara karsi nasil davranacagini bilmiyorum. Artik ne diyeyim canim, oldukça kendini övmeye basladiginda fazla takmamaya çalis, baska seylere odaklan.
alırız aramıza hiç problem değil ama sıkıyor muhabbeti bizi bunalıyoruz, istiyorki hep onu konuşalım yada hep o konuşsun böyle insanda çekilmiyor maalesef.
soğutuyorsun kendinden demedik ama bir kaç kez muhabbetin sıkıyor tarzı şeyler söyledik ama anlamadı
evini,arabalarını,yediği yemekleri facebook'a koyanları hiç anlamıyorum
hangi düşünceyle koyuyorlar,mantık ne anlamam :26:
hem herkes yurtdışınamı gidecek balayına
hiç gidemeyedebilir,yurtiçi olunca balayı olmuyormu
aslında kafaya takılacak bişey değil,muhatap olmazsınız olur biter
merhaba merhaba...
bindiği uçağın resimleri bile var yemek felan ne ki..
hiç muhatap olmuyoruz ama sokuldukça sokuluyor egosunun okşanmasını istiyor hayatı tamamen bunun üzerine kurulu illa bir şeyini övmeliyiz beğenmeliyiz afedersiniz ama görsünler diye sümük gibi yapışıyor
özele gelirimde 5 dakika bekle var hevesi kaçar
puffy ciğim ben çok taze yeniyetme üze olduğum için mesaj atamıyorum sana. henüz 27 mesajım varmış acilen 23 mesaj daha yazmam gerekiyormuş:)
ve bu insanla aynı işyerinde çalışıyoruz ister istemez beraberiz..
herşeyi gözüme sokmaya çalışıyor.
yeni ev almışlar wc sinin bile fotosunu çekmiş evim nasıl diye göstermeye çalışmalar,
aldığı kolyeyi takıp, kolyem güzel mi altın şu kadar para verdim demeler,
aldığı herşeyin markasını sıralamalar vs vs...
ve bu insanların yanında mutlaka bir kaç yalakası olur onlardan gazı alıp alıp kendini en yükseklerde görüyor.
ben ve bir arkadaşım bu kişiyi görmezden geliyoruz ama illaki gözümüze sokmak için uğraşıyor.
bu yaz bir kaç arkadaş bende dahil evleniyoruz yurt içinde bir balayı düşünüyoruz, yurt içinde balayı olurmu yurt dışına gidin felan filan.
bugün sabah iyice sinirimizi bozdu madem yurt içinde tatil yapacaksınız bari lüks bir otele gidin diyor
sinirlendik en sonunda arkadaş dedi ya sanane dedi belki ben pansiyonda balayı yapmak istiyorum sananeki bundan dedi
ben kötü birşey demedim ki sadece bir öneri sundum size dedi.. hehe dedik herşeyin en iyisini sen bilirsin
bize taktı kafayı sürekli bize bir şeylerini övme anlatma peşinde
işyeri çekilmiyor artık bu kız yüzünden
bir ay yurtdışında yaptığı balayıyı anlattı bir ay düğününü anlattı, salak saçma muhabbetler içinde buldukça kendimi iğrenmeye başladım artık..
nasıl davranmalıyız bu kadına bilemedik
eneee o arkadasına bı tane arkadaş buldum ozaman..
ama söylemiiyiim..
Ahaha
O kişi yakinlarimizda mi yoksa
Konu sahibi umursamaz onu .
O birşeyaanlatırken bir kahkaha patlat ve isine devam et sadece.
İnsanlar mutlu olduklari seyleri sizlerle paylasiyorsa bu gormemislik degildir bence. Ne bilsinler kiskanip arkalarindan konustugunuzu..
Otel,balayi vs olaylarindada fikir vermisler kendi dusuncelerine/tarzlarina gore..Tesekkur edip gecersiniz. Hep fesat dusunmek yipratir/yaslandirir insani
Sevgiler..
Laf sokmak isterseniz balayi dedigin yurt disinda olur derse, yunanistani yurt disindan saymadiginizi, eger deniz tatili yapilacaksa turkiyede kisken tropik bir adaya gitmek isteyeceginizi soyleyin. Yunan adalarinda cruise gemiyle gitmek icin o kadar para vermeye degmeyecegini, aksamlar gemiye donme zorunlulugundan hoslanmadiginizi yeri geldi mi o adanin gecelerini de gormek istediginizi soyleyin. Bi tane kamarada rahat edemediginizi, kamara deniz tarafina bakmiyorsa bir anlami olmadigini, maksat denize acilmaksa tekne tercih edeceginizi belirtin. Sonradan gormeleri ezmek lazim bence.
Ahaha
O kişi yakinlarimizda mi yoksa
Konu sahibi umursamaz onu .
O birşeyaanlatırken bir kahkaha patlat ve isine devam et sadece.
sümük gibi yapışıyor
o zaman durumu anlatsanız,böyle yapma artık biz sıkılıyoruz diye
benim yapım bu,yüzüne söylemeden duramam,söylemezsem çatlarım
deneyin işe yarar belki
nasıl bı sublımınal msj verdiysem..herkes çaktı köfteyı:)
Böyle diyince konuya yorum yapanlardan biri mi kastediliyor diye düşünüp şimdiye kadar kkda yazdıklarımı film şeridi gibi geçirdim gözümün önünden. Yapmayın arkadaşlar varsa bir demek istediğiniz her kimse direk söyleyin yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?