Sonuç bekleyenler buraya kızlar hadi tarih yazalım inş olucak

Olcak olcak,sen gönlünü ferah tut.Ben de belirtileri hep başka şeylere bağladım.Yok bu ilacın yan etkisinde göğüslerde şişlik yazıyor,yok bu ilaçta uyku yapar yazıyor.Ama değilmiş meğer.Hadi bakalım,patlat bombayı. birkaç günün kaldı senin,ne güzel yaa..

kizlar bugun benim buyuk gun du
bhcg 157 cikti.INSALLAH boyle hersey guzel gider
hamisim...
darisi sizlerin basina

canım çok sevindim mesajları okurken hamile yazdığını görünce tebrik etmek istedim.ben de bu ayın sonunda başlıyorum.kasım başında da yumurta toplama ve tranfer olur.ALLAH sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.inan çok duygulandım.

Benimde 9.günüm ------- 22 /10 cumartesi test tarihi

Ama adet olcakmış gibi karnım ağrıyo , göğüslerim acıyo , başıma hafif bir ağrı giriyo çıkıyo , bütün heryerim zaman zaman seyiriyo ( sanırım stresten ) aslında bu benim 3. denemem içimden hiç test yapmak gelmiyor , olmadı gibi hissediyorum . Bana 5. gün 2 embriyo transferi yapıldı. Bakalım inşl. tutar. Özellikle sağ tarafım sanki oyuluyo , bu belirtilerle ne hikmetse bugün başladı normalde yarın adet tarihim inşallah tutunmuştur kuzucuklar...

kizlar bugun benim buyuk gun du
bhcg 157 cikti.INSALLAH boyle hersey guzel gider
hamisim...
darisi sizlerin basina

cnm cok sevındımm ıns Allah kucagına almayıda nasıp eder darısı basımıza senın kacıncı denemendı kac hucrelıydı yazarmısn

25 ekim bizim için büyük gün .ölüyorum meraktan..inşaallah Rabbi dualarımızı kabul eder

benımde 24 ekım cnm ınss tutunurlar bıze sen nerde yaptırdın kacıncı denemen cnm

inş cnm benımde ilk denemem hadi hayırlısı kac hücreli oldugunu soledılermı sana

doktorum 1.kalite olduğunu ve çok sağlııklı olduğunu söyledi kaç hücreli olduğunu bilmiyorum..5.gün transferiydi..senin

Kızlar benim de thlil günü ayın 27'si.
Bugün 5. gün üç gündür belimde sanki adet oacak mışım gibi bir ağrı var. Yuları okudum ama herkste farklı olmuş olumlu düşünüp kendimi umutlandırmak veya olumsuz düşünüp kendimi umutsuz hissetmek istemiyorum.

Benimde 3. gün embriyosuydu 7. hücreli 8. side bölünmek üzere dedi doktorum.

Allah hepimize hayırlısını versin.
Hepimizin bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

amın cnm ıns hayırlsı olur benımde 6 ıncı gunum rahımde agrı bıraz belımde agrıo benımde 4.ü gün embriyosu 8 hücreli yasımdan dolayı bıtane embrıyo transfer edıldı senın kac tane cnm

17 ekımde transfer yapıldı. 5. gun transferı
28 ekımde test yapıcam..
ilk denemem..

merhaba arkadaşlar 27 yasındayım 5.gün embriyosu tek embriyo 27 ekim test tarihim 5.gün bugun vakit geçmek bilmiyo adet sancımda başldı kendimi hiç iyi hisetmiyorum heyecandan nefesim kesiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…