Sonuç bekleyenler buraya kızlar hadi tarih yazalım inş olucak

merhaba arkadaşlar 27 yasındayım 5.gün embriyosu tek embriyo 27 ekim test tarihim 5.gün bugun vakit geçmek bilmiyo adet sancımda başldı kendimi hiç iyi hisetmiyorum heyecandan nefesim kesiliyo

bence dusunmeyeye ılgılenmemeye calıs, olacagı varsa olur zaten, bundan otesı nasıp kısmet.
ben hıc heyecanlı degılım, cok sakınım.

meraba kızlar benımde transferım gerceklestı 1 kasım tahlıl gunum.benım doktorum 2 gun gec ıstedı 14 gunde yaptır dedı tahlılı bakalım dayanabılcem mı ?nelere dıkkat etmelıyım sızce arkadaslarrrr desteklerınızı ve dualarınızı beklıyorum ınsalh hepımız hayırlı sonuclar allırızzzzz

KUZU BENDE TOPİĞE YAZMIŞTIM NELER YAPTIN DİYEE OLDUMU TRANSFER

slm kızlarçok şükür bugunde akşam oldu transferin 6.günü gün sayıyorum artık ya:) bende hiç bir belirti yok sizlerde değişiklikler varmı?

KUZU BENDE TOPİĞE YAZMIŞTIM NELER YAPTIN DİYEE OLDUMU TRANSFER

mrb canım ya bugun 4 gun transferımın ama hıc bı belırtı yok bende yaa agrım sızm yok yanı dun bıraz yurudum kasıklarım agrıdı o kadar.bu olumsuz mu demek acaba?yaaa beklemek ne ılgınc bı duyguymusss yaaa hıssetmek ıstıyosun hemen herkes cok umutlu bende aslında cok umutluydum ama bı belırtı olmayınca vucudumda korkmaya absladım dogrusuuu((

merhabe canım benım transferımın de 4. gunu ve benım tahlılım kasımın bırı cok heyecanlıyım ve korkuyorum sen hıc degısıklık hıssedıyomusun benım arada adet sancısı gıbı bı sancım oluyo acaba bu normal mı

canım benimde bugün 7.günüm ekimin 27 si sonuç günüm çok heyecanlıyım benimde ara ara adet sancılarım geliyo çok korkuyorum.

29 u...demin yanlış yere yazdım sanırım...selam ark.lar....29 undan evvel idrar testi bi işe yarar mı sizce? :18:

Benim de 29 u test tarihim, ve ben de 2 gün öncesi idrar testi yapmayı düşünüyorum:18:, pregnyl veya bunun benzeri bir iğne vurunmuyorsun değil mi?

Hayır cnm iğneler transferden önce bitti...şimdi sadece jel ve hap kllnyrm...29 undan evvel test yapmayı düşünüyo muusn

arkadaşlar bugün bütün yazıları okudum hem rahatladım hemde sitres oldum bende 5. gün embriyosu dondurulmuş iki tane kondu 7. gün lekelendim çok korktum arada kasık ağrılarım oluyor.test tarihim 26 ekim sabırla bekliyorum hayırlısı artık...

hayır sonuçlar alırız inş canım senden bir gün sonrada benim sonucum çok heyecanlıyım

merhaba arkadaslar benım de test gunum kasımın bırı ama benım hıc lekelenmem olmadı dune kadar arada sancım oluyodu ama bugun hıc sancım olmadı acaba tutmadımı baska belırtısı olan varmı lutfen yazın

TUBACIM meraba test gunumuz aynı seınınle ya benımde hıc bı belırtım yok ne kasık agrısı ne bel agrısıı cok korkuyorum olmadı mı dıee transfere kadar cok umutluydum transferden sonrada mutluydumm ama belırtı goremeyınce korkmaya basaladımmm yoksa bosuna stres mı yapıyoruz yyaaa:18::18::18:

ya canım bende korkuyordum ama herkes farklı bır sey soyluyor kımınde hıc belırtı olmuyormus ben dayanamadım bır de ıdrar testı yaptım az once ama olumsuz cıktı ya napalım beklıcez rabbımıze dua edelım bebeklerımız bıze sım sıkı tutunsun ben transfer gununden berı yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum sen neler yapıyosun

ben ılk 2 gun yattım sadece
sonra gunluk hayatıma dondum hatta gezdıgım bıle oldu ıstanbulda :)evımde dun dınlendım bugun ıse geldım mesela ama ısım sakın rahat bı ıs.ben cok yatarsam cok dusunuyorum cok kuruyorum kafamda bende de belırtı fln yok kısmetımızde varsa olacak emınım.ınsalh ıkımızde aynı gun buraya hamıleyızz yazarızz sen nere yaptırdın canım?ben ıstanbul acıbadem hastanesınde yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…