Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben asilamami oldum geldim kizlar ama hicte güzel haberler alamadim.yien birsürü arkadas kirmizi kart yemis..üzüldüm ..insallah bidahaki sefere hepiniz ayni zamanda hamile kalirsiniz...
ben beklemedeyim simdi hepinizi öpüyorum..durmak yok calismaya devam..
hani bir söz var biraz argo olucak ama "azimle s.can mermeri deler diye"bizimki de o hesapp...

canım eşimde sıperm de çözülme olmadığı için aşılama yaptık senle aynı gün belli olacak sende belirti varmı 13gün oldu ama bir belirti hala yokk sende değişiklik varmı
çok kafam karışıyo yatumadıysa di çok korkuyorum:1no2:

yabangülüm. kullanıcısından alıntı
meraba arkadaşlar benimde aşılamam negatiffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffff

Evet üzülme bencede her işde vardır bir hayır.Bir dahaki sefere kolkola girer beraber gideriz[biliyorum söylemek kadar kolay değil ama] fayfa edeceğini ümid ediyorum
Haydi bebelere yol açıın bebelere yol açıııııın

evet öyle nasip değilmiş hayırlsı.ağladım ağladım baktım fayda etmiyor diğer aya ümitlenmeye başladım.artık ümitlenmeyecm diyorum ama her ay ümitleniyorum yinede.allah ümitsiz etmesin..desteğin için teşekür ederim seni seviyoruz elif ablammmmma.s.a.s.a.s.

canim gecmis olsun kismetten öteye yol gitmezmis....insallah tedavisiz hamis kalirsin hemen ardindan....ara vermeyi düsünüyomusun yoksa yeniden mi asilama??

saol canım tabiki nasip kısmet hayırlsı olsun.aşılamada yaptıramayız şimdi belki sonbahara filan.eğer normal tedavi yaparsa doktorum olurum ama aşılama yaptıramayız.işallah hiç bişeye gerek kalmadan rabbim nasip eder hepimize..

günaydın arkadaşlar bende biraz sonra tahll yaptırmaya gidiyorum ama içimden bises gitme diyo nası olsa olmayacak biliyorum ama eşim zorloyo gidecen of ben çok umutsuzum bana dua edin arkadaşlar

arkadaslar benımde asılalamam negatiffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff malesef

öle yabangülüm asudecim üzülme nolur sanada gelir inş bir gün :)
kızlar geneol olarak hepinize nasılsınız bugüna.s.

öle yabangülüm asudecim üzülme nolur sanada gelir inş bir gün :)
kızlar geneol olarak hepinize nasılsınız bugüna.s.

elif abla çok iyiyiz sen nasılsın.yanımızda bize destek olman çok güzel.teşekür ediyoruz..diğer aya başlıyacaz artık işallah rabbim nasip eder hepimize...ümitsizlik yok yola devam tam gaz..:1hug:

arkadaşlar bu sabah evde test yaptım ama negatif bu gün aşılamamın 15 günü evdeki test yanıltabilirmi daha kan tahlili yapmadım ama hiç bir belirtim de yok tek çizgi görmek istemiyorum artık testi negatif olupta kanda pozitif çıkan varmı üffffffff ya fikiriniz ne arkadaşlar yazın lütfen :teselli:

canım bende evde yapmıştım tek çizgi çıktı inanmadım sonra kan testi yaptırdık oda negatifti canım moralini bozmak istemiyorum inşallah seninki pozitif çıkar bize haberini veririsin bekleyeceğiz cnım:1hug:

insallah canim insallah en kisa zamanda tüm isteyenler kavusurlar minik yavrularina...

bende eger buda tutmazsa (ki insallah tutar) ücüncüyü yaptirmaya düsünmüyorum eylüle kadar bekleyip sonra tüp bebekge gecicez ama simdiden de bunlari düsünmek istemiyorum..zaten bu günlerde öyle tuhaf rüyalar görüyorum ki kendimden baska aklima gelmicek insanlari hamile gördüm annemde dahil olmak üzere..psikolojim bozuldu kanimcadelikafadulden

asude .!.:
arkadaslar benımde asılalamam negatiffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff malesef
canimsanada gecmis olsun insallah baska seferde olur..off bu liste baslarken herkes cok heyecanliydi simdi listenin heyecani kacti...zaten güncellenmioda...benneyaptımki

elif abla çok iyiyiz sen nasılsın.yanımızda bize destek olman çok güzel.teşekür ediyoruz..diğer aya başlıyacaz artık işallah rabbim nasip eder hepimize...ümitsizlik yok yola devam tam gaz..:1hug:

Kızlar lütfen negatif sonuçlar sizi yıldırmasın bir gün mutlaka mutluluğun ucu gözükecekdir olmazsa bile hayırlısını dileyin nolur:) bakın postacı iyi haberler getirir inş:)

canım o teste güvenme hiç kan testini yaptır kesin sonuç alırsın.erken olunca çıkmıyor evdeki testte.

Kızlar lütfen negatif sonuçlar sizi yıldırmasın bir gün mutlaka mutluluğun ucu gözükecekdir olmazsa bile hayırlısını dileyin nolur:) bakın postacı iyi haberler getirir inş:)

işallahhhhhhhhh hayırlısından:CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…