Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım doktorumdan çok memnunum.Gazi hast.çiğdem hanım.Bu 3.aşılamam ama 1.sini hiç saymıyoruz.Çünkü onu başka bir doktor yaptı ve bilinçsizce yaptı.Yumurtalar çatlamadan aşılama yapıldı.Neyse onu saymıyoruz.Bu 2. aşılamam inşallah tutar.

merhaba arkadaşlr,
arkadaşlar benim tahlil günüm 20 şubat .artık hayırlısı diyorumm.benide ekleyin artık.. hepimize boll şanslar

Dünyanın en sabırlı annelerinin listesi

1) Nazliözger................................17 Ocak :CüvCüv:
2) Ces_nar....................................19 Ocak :CüvCüv:
3) Lansor17...................................24 Ocak :CüvCüv:
4) Edika……………...….....…….26 Ocak :CüvCüv:
5) Dryaaa22…………...…….......28 Ocak :CüvCüv:
6) Rose77………….….…....…....30 Ocak

7)Siber.........................................13 Şubat

8) EliFatihEFU............................14 Şubat

9)macera.....................................20subat

10)irena.........................................22 subat

Son düzenleme:
Dünyanın en sabırlı anneler listesini görünce çok heyecanlandım.Umarım herşey gönlümüzce olur.hayırlısı artık.Gerçekten artık bir bebeğim olsun istiyorum ama?bilemiyorum.Tecrübeli olan arkadaşlara şunu sormak istiyorum.İlk hafta çok akıntı oluyormu? Yani bende hala akıntı yok da :Saruboceq:

akinti olmasi yada olmamasi kisiden kisiye göre degisen bisey..ben progesteron kullaniyorum onun icin cok akintim oluo süzme yogurt gibi..normal bir akinti degil yani..ama bazilarinda hamile olunca isareti akintisi oluo bazilarinda olmuyo..

senağlama kırmızlandım kızlarrr sileblirsiniz beni bi daha asla umutlanmayacağımm

Sakın umudunu yitirme...Umudunu yitirmen demek inancını kaybetmen demek.Lütfen güçlü olmaya çalış ve hakkımda hayırlısı buymuş de.Emin ol vakti gelince olacak.Bak ben hiç ara bile vermeden ikinci asılamamı yaptırdım.Hep burda okuduğum hikayeler geliyor aklıma ne zaman isyan edecek olsam.Düşünsene bebegini kucagına alıp haftasına kaybeden anneler var.Allah onlara dayanma gücü versin asıl.Bizim yasadıklarımız gercekten bazen ağır geliyor insana.Ama düşününce aslında ne kadar şanslı olduğumuzu sen de anlayacaksın canım.

O KADAR HOŞ GÖRÜNÜYOR Kİ GÖZÜME LİSTEDEKİ YERİM ASLINDA HİÇ DEĞİŞMESİN İSTİYORUM.sANKİ HERAN BENİM DE YANIMA O MİNİK SEVİMLİ şey oturacak gibi....
Benim ikinci aılamam 9 şubatta yapıldı arkadaşlar.Birinci maalesef tutmadı.Beklenen adet tarihim 23 şubat diyelim.Gerci belli olmuyor asılama sonrası erken gelebiliyor...a.s.

Dünyanin En Sabirli Annelerinin Listesi

6)Siber.........................................13 Şubat

7) EliFatihEFU............................14 Şubat

8)macera.....................................20 Şubat

9)irena.........................................22Şubat

10)rose77....................................23Şubat

11)buketimm...............................25Şubat

Son düzenleme:
Kızlar merhaba kaçıncı aşılamanız tutu nelere dikkat ettiniz ben 2 aşılamaya start verdim bugün klomene başladım ilk aşılamam aralık ayında tutmamıştı
tavsiyelerinize ihtiyacım var beni aydınlatırsanız çok sevinirim

Dünyanin En Sabirli Annelerinin Listesi

6) EliFatihEFU............................14 Şubat

7)macera.....................................20 Şubat

8)irena.........................................22 Şubat

9)rose77....................................23Şub at

10)buketimm...............................25Şubat

11)windy.......................................26 Şubat

Son düzenleme:
Nazliözger................................17 Ocak
2) Ces_nar....................................19 Ocak
3) Lansor17...................................24 Ocak
4) Edika……………...….....…….26 Ocak
5) Dryaaa22…………...…….......28 Ocak
bu arkadaslar hamile mi suan?

evet canim hamileler bu liste yapildi ilk basta onlarin adi yaziodu ve pespese hamile haberlerini aldikk...insallah darisi arkadaki arkadaslarin basina

siber .!.:
öyle düşünme canım inşallah senin bu sefer tutmuşturda listede adın hiç silinmez
amin canim insallah tutunabilmistir bu sefer....benimde gerideki bütün arkadaslarinda insallah hayirlisiyla güzel haberlerini aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…