Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dünyanin En Sabirli Annelerinin Listesi

1) Nazliözger................................17 Ocak :CüvCüv:
2) Ces_nar....................................19 Ocak :CüvCüv:
3) Lansor17...................................24 Ocak :CüvCüv:
4) Edika……………...….....…….26 Ocak :CüvCüv:
5) Dryaaa22…………...…….......28 Ocak :CüvCüv:

6)macera.....................................20 Şubat

7)irena.........................................22 Şubat

8)rose77....................................23Şub at

9)buketimm...............................25Şubat

10)windy.......................................26 Şubat

okadar isterdim ki bu listede adimin kalmasini fakat benimde listeden silinme siram geldi..ikinci asilamaydi ve yine sonuc hüsran oldu...senağlama hayirlisi böyleymis demekki benim anne olma siram gelmemis daha...geride kalan arkadaslar insallah sizinkiler tutar burdan sevinc cigliklarinizi paylasirsiniz

canım benim sakın üzülme,demekki bebeğin hem kendi için hem de sizin için cok daha iyi bir zamanda gelecek.daha hazır olduğunuz bir zamanı bekliyor demekki küçük meleğiniz....

listede adi kalan arkadaslar arada listeyi günceller yeni gelenleri ekler..bana paydos deme zamani geldi..az önce kan testininde negatif oldugunu ögrendim..size bol sans dilerim

listede adi kalan arkadaslar arada listeyi günceller yeni gelenleri ekler..bana paydos deme zamani geldi..az önce kan testininde negatif oldugunu ögrendim..size bol sans dilerim

canım benim üzülmemek elde değil biliyorum. Ama kendimizi ne kadar yıpratırsak o kadar uzatıyoruz süreci. Bak ben geri geldim. Galiba bugün adet olacağım. (biraz erken aslında ama). Geçen ay kist oluşmuştu bu ay beklemedeydik. Doktorum bi aşılma daha diye çok ısrar ediyo. Ama benim 4. aşılmaya da dayanacak gücüm kalmadı gibi. tüp bebek istiyorum ama para da yok. Eşim de aşılmaya devam diyo. Mecbur yine başlıcaz galiba aşılmaya. senden listeyi devralırım geri ama bir şartla. Bir an önce sen de geri döneceksin. Beraber yürüteceğiz:)

senin yoklugunda ben güncelledim listeyi arada yeni eklenenler oldu cünkü bende sonuc bekliyordum..taki bugüne kadar hep bir umudum vardi..adetim halla baslamadi kahverengi kanama seklinde oluo..belki yerlesme kanamasidir demistik ama degilmis....benim icin bir süre herseyden siyrilip kafa dinleme zamani geldi.siteye de girmeyi istemiyorum....banada doktro belki bir asilama dedi ama ben tüp bebek istedigimi söyledim..oda zaten sizde endometrioz var asilama belki zaman kaybiydi dedi...e ebee salak kari madem bunu en bastan söylesene de bizde he maddi hem manevi bukadar yipranmayalim tedbirimizi ona göre alip direk tüp bebek tedavisinden baslardik.....zaten tepemin tasi atik kadini arayip sövüp saymak istiyorum simdi delikafadulden

Dünyanın en sabırlı annelerinin listesi :Saruboceq:

1) Nazliözger...................................17 Ocak :CüvCüv:
2) Ces_nar.......................................19 Ocak :CüvCüv:
3) Lansor17......................................24 Ocak :CüvCüv:
4) Edika………...….....…..……..…….….26 Ocak :CüvCüv:
5) Dryaaa22…………...……...............28 Ocak :CüvCüv:
6) Macera………………………………..…20 Şubat
7) Esos…………………………..……………20 Şubat
8) İrena…………………………………......22 Şubat
9) Btly………………………………………..22 Şubat
10) Rose77…………………….……………23 Şubat
11) Buketim……………………..……….….25 Şubat
12) Windy………………………….……..…26 Şubat

Son düzenleme:
Kızlar bugün beta hcg baktırdım.Bilin bakalım sonuç ne çıktı?13.70 çıktı.Ama hala acaba hamilemiyim diyorum.Ya çatlatma iğnesinin etkisiyse!Böyle bir tuafım leyla gibi oldum.2 gün sonra tekrar test yaptıracağım yükselirse tamam bu iş oldu demek.Ama yükselmezse işte ozaman nolur hiç düşünmedim.Yorumlarınızı bekliyorum.

dr.um bana 15. günden önce test yaptırma belli olmaz dedi. ama ben de merak ediyorum. bugün 9. gün.acaba 10.gün de yaptırsam mı?yani sonuc yüksek cıksa bile güvenebilirmiyiz?

arkadaşlar lütfen yardımmmmm.......
bugün asımın 10. günü. dün gece crinone jelimi yaparken ( biliyorsunuz vajinadan yapılıyor. ) cok cok hafif bir pembelik geldi. ben de asılamam tutmadı sandım hatta karnım ağrıdı ilaç içtim ama yaklasık 17 saat gecti hala hasta olmadım. nasıl iş bu yaaa? sizce hala ümitlebilirmiyim?
bu pembelik normal mi yoksa regl belirtisi mi?
cevaplarınızı bekliyorummmmmmm

1) Nazliözger................................17 Ocak
2) Ces_nar....................................19 Ocak
3) Lansor17...................................24 Ocak
4) Edika……………...….....…….26 Ocak
5) Dryaaa22…………...…….......28 Ocak

6)macera.....................................20 Şubat

7)irena.........................................22 Şubat

8)rose77....................................23Şub at

9)buketimm...............................25Şubat

10)windy.......................................26 Şubat
11) deniz42 ....................................9 Mart

Ben de bugün aşılama yaptırdım.Sonucu sabırsızlıkla bekleyeceğim.

arkadaşlar beni listeden silebilirsiniz, erken regl oldum ignelerin etkisiyle sanırm benneyaptımki ilk aşılamamdı tutmadı..biraz ara vermek ve düşünmemek istiyorum. hayırlısı..senağlama

merhaba arkadaşlar birsüre önce burada beraber gün sayıp sonunda da burdan güzel haberi beraberce paylaşmıştık.ama makesef 5 gün önce dış gebelik ameliyatı oldum bebeğim ve sol tüpüm gitti malesef.şimdi sitede gezinirken adımın yanında o güzel hamiş göbeğini görünce bir tuhaf oldum.benimde bu güzel listeden silinme zamanım geldi.inşallah başka bir bahara artık yeni hamilelik....

arkadaşlar benim yarın bhcg baktırmam gerekiyor ama galiba adet görmeye başlıcam, hafif pembe akıntı oldum moralim çok bozuk, gaiba anne olma olasılığı benden çok uzak...

Dünyanın en sabırlı annelerinin listesi:Saruboceq:

1) Nazliözger...................................17 Ocak :CüvCüv:
2) Ces_nar......................................19 Ocak :CüvCüv:
3) Edika………...….....…..……..…….26 Ocak :CüvCüv:
4) Dryaaa22…………...……...............28 Ocak :CüvCüv:
5) İrena…………………………….........22 Şubat :CüvCüv:
6) Macera……………………………..…20 Şubat
7) Esos…………………………..………20 Şubat
8) Btly…………………………………....22 Şubat
9) Rose77……….…………….………...23 Şubat
10) Buketim……………………..……….25 Şubat
11) Deniz42........................................9 Mart

Son düzenleme:
beni silebilirsiniz artık listeden. bugün test yaptırdım sonuç negatif ama işin tuhafı adet olduğum da yok pütür pütür kahverengi bişeyler geliyor. bence aşılamam tutmustu ama cok uğrastı tutunamadı bebeğim....olmadı.... başaramadı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…