- Konu Sahibi biricik mericik
kızlar benide yazarmısınız? sonuç 4 martta .inşallah güzel haberler alırız..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sonucu çok merak ettim.inşallah bebiş geliyodur.yazarmısın?Kızlar bugün beta hcg baktırdım.Bilin bakalım sonuç ne çıktı?13.70 çıktı.Ama hala acaba hamilemiyim diyorum.Ya çatlatma iğnesinin etkisiyse!Böyle bir tuafım leyla gibi oldum.2 gün sonra tekrar test yaptıracağım yükselirse tamam bu iş oldu demek.Ama yükselmezse işte ozaman nolur hiç düşünmedim.Yorumlarınızı bekliyorum.
beni silebilirsiniz artık listeden. bugün test yaptırdım sonuç negatifama işin tuhafı adet olduğum da yok
pütür pütür kahverengi bişeyler geliyor. bence aşılamam tutmustu ama cok uğrastı tutunamadı bebeğim....olmadı.... başaramadı.....
Kızlar heyecan dorukta yarın aşılamam yapılacak. Dün gece iğnemi yaptırdım. Balon gibi oldum iyice karnım şişti... İnşallah bu sefer biyerinden yakalayacağım mırmırımı:)
Merhaba arkadaşlar. Biliyosunuz benim ilk aşım tutmuştu ve 10. haftamdaydım.Son kontrollerde herşey güzeldi. fakat bu hafta gittiğimde durmuştu bebeğimin kalp atışları ve cumartesi alındı bebeğim. burda hep olumlu yazışmıştık sizinle. moralinizi bozmak istemem ama bu haberi de sizinle paylaşmak istedim.Üzülmeyin çünkü sizin için moral çok önemli. moraliniz yüksek tutun. ben bir süre dinlenicem. ama sizide takip edicem:) Umarım herşey dilediğiniz gibi olur.
a.s.
Merhaba arkadaşlar. Biliyosunuz benim ilk aşım tutmuştu ve 10. haftamdaydım.Son kontrollerde herşey güzeldi. fakat bu hafta gittiğimde durmuştu bebeğimin kalp atışları ve cumartesi alındı bebeğim. burda hep olumlu yazışmıştık sizinle. moralinizi bozmak istemem ama bu haberi de sizinle paylaşmak istedim.Üzülmeyin çünkü sizin için moral çok önemli. moraliniz yüksek tutun. ben bir süre dinlenicem. ama sizide takip edicem:) Umarım herşey dilediğiniz gibi olur.
a.s.
canım o kadar üzüldüm ki tahmin edemezsin çünki eğer hatırlarsan seninle aynı günü bekliyorduk sonuç için.ve en az kendim pozitif sonuç almış kadar çok sevinmiştim senin içinçbir umut belirmişti bana da senin aşılamn tutunca.şu an çok üzgün ve çok tedirginim ve kafam da karıştı.acaba bu aşılama ilaçlar falan acaba bi sakıncası olmuş olabilir mi.ben çok panikledim şu an..................sana allahdan sabır diliyorum. ve en kısa zamanda yeniden hamile kalabilmeni diliyorum...............senağlama