Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
allahım son bir gün yarın sonucu alıcam ama inş güzel bir sonuç olur çünkü artık ağlamak istemiyorum .şu da var ki allah bizlere tutunacak hayırlı sğlıklı bebekler nasip etsin . bazen en olmaz denilenin bebeği oluyor bazen de oluyor kaybediliyor bu çok daha acı tecrübelerime dayanarak söylüyorum. allah yardımcımız olsun.
:çok üzgünüm:

selam arkadaşlar ağlamaktan şişen gözlerimi yeni açabildim. ne yazık ki yine hüsran olmadı. artık her şeyi bırakmayı ve bu hayata çocuksuz devam etmeyi düşünüyorum çünkü bu beni çok yıprattı. ilginiz için teşekkürler umarım sizlerin her şey istediğiniz gibi gider.

ARKADAŞLAR progestron testi aşılama sürecinde yapılıyormu?bir de yazınızda jel ile ilaç yazılı bunları doktor tüm aşılama olanlara mı veriyor yoksa gerekli olanlara mı?özel hastanede olmama rağmen konu hakkında çok az bilgiye sahibim.birde listeye eklenmek mi gerekiyor 18 mart aşılama günüm.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bende yaptırdım aşılamamı gün sayanlardanım ayın 7 sinde sonuçum belli olacak inş bütün bekleyen arkadaşlar ALLAH tan sabır diliyorum aşılaması tutmayan arkadaşlar üzülmeyin desekte olmuyo ALLA tan hayırlısı artık ALLAH herkesesin yardımcısı olsun inş

selam arkadaşlar yum yum benime adet günüm 7 nisan birlikte sayıcaz inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

arkadaşlar kimse yokmu yeni üyeyim diye benimle kimse ilgilenmiyor yaaa.aşılamamın 11.günü yazılanları görünce dayanamadım test alıp idrarda baktım ilkin tek çizgi çıktı testi çantama koydum daha sonra baktığımda ikinci ama çok silik bir çizgi daha oluşmuş böyle bir durum yaşayan var mı?hamile olabilirmiyim lütfen yaşayanlar bişeyler yazsın stres içindeyim.

valla hiç bi fikrim yok canım ama umarım çift çizgiyi görürsün hemen.bence kan testi yap öğren ve bize haber ver hamileyimmm die inşallah tutmuştur

11.günde kullandigin ilaclarin etkisi hala gecmemis olabilir...ayrica testlerin okunulurluk özelligi ilk 5 dk icinde kesin oluyo.. 14.günde sabah idrariyla bir test daha yap eger varsa silikte olsa bir cizgi görürsün..insallah tutmus olur

selam arkadaşlar yum yum benime adet günüm 7 nisan birlikte sayıcaz inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

ay ciddimisin canm inş ya birbirimizden haberdar olalım arkadaşım inş olumlu sonuşlar alırız ya arkadaşlar inş belirtiler falan olursa değişik bişeyler yazalım benim şimdilik bişey yok daha hafif kasık ağrılarım var ALLAHım sen büyüksünnn:Saruboceq:

gerçekten dediğin gibi olmuş sonuç negatif dayanamadım kanda baktırdım 1,7 maaalesef.hayırlısı artık

inşallah canım ama ben sanki adet olacak gibiyim arada kasık ağrısı yürürken ya da eğilince ya da kendiliğinden göğüs ağrısı ve hep adetten önce bacaklarım ağrırdı bugün başladı sanki bugün yarın olacak gibiama işte bekliyorum yine de Allahım bi mucize yaşatsın bize inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam arkadaşım bende dün ne yazık ki olumsuz sonuçla karşılaştım .üzülme diycem ama ne kadar işe yarar bilmiyorum. bu senin kaçıncı denemen bilmiyorum ama dün ben ağlamaktan gözlerimi açabilince olumsuz sonuç alan kişilerin hikayelerini okudum başka sitelerde. insanlar 5. 6. tüp bebekten sonra bile denemeye devam ediyorlar yılmamışlar. işte o zaman kendime kızdım niye ağladığıma.ben biraz kendimi toplayım yeniden deniycem inş bu sefer yüzümüz güler herkese bol şans:ecrin_bebek:a.s.

zero55 seninle aynı gün aşılamamız olmuştu inan çok üzüldüm benim de içimde bi sıkıntı var sen en iyisini yapmışsın ben hala bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…