- Konu Sahibi biricik mericik
-
arkadaşlar kimse yokmu yeni üyeyim diye benimle kimse ilgilenmiyor yaaa.aşılamamın 11.günü yazılanları görünce dayanamadım test alıp idrarda baktım ilkin tek çizgi çıktı testi çantama koydum daha sonra baktığımda ikinci ama çok silik bir çizgi daha oluşmuş böyle bir durum yaşayan var mı?hamile olabilirmiyim lütfen yaşayanlar bişeyler yazsın stres içindeyim.
selam arkadaşlar yum yum benime adet günüm 7 nisan birlikte sayıcaz inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
11.günde kullandigin ilaclarin etkisi hala gecmemis olabilir...ayrica testlerin okunulurluk özelligi ilk 5 dk icinde kesin oluyo.. 14.günde sabah idrariyla bir test daha yap eger varsa silikte olsa bir cizgi görürsün..insallah tutmus olur
ay ciddimisin canm inş ya birbirimizden haberdar olalım arkadaşım inş olumlu sonuşlar alırız ya arkadaşlar inş belirtiler falan olursa değişik bişeyler yazalım benim şimdilik bişey yok daha hafif kasık ağrılarım var ALLAHım sen büyüksünnn:Saruboceq:
arkadaşlar kimse yokmu yeni üyeyim diye benimle kimse ilgilenmiyor yaaa.aşılamamın 11.günü yazılanları görünce dayanamadım test alıp idrarda baktım ilkin tek çizgi çıktı testi çantama koydum daha sonra baktığımda ikinci ama çok silik bir çizgi daha oluşmuş böyle bir durum yaşayan var mı?hamile olabilirmiyim lütfen yaşayanlar bişeyler yazsın stres içindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?