- Konu Sahibi biricik mericik
-
canim sen bu konuda tecrübelisin idrar testininde 11.gün cikmadigini biliosun..test yapma bosuna moralini bozma...daha önceki tecrübelerini hatirla ve sakin olmaya calis,,sabirla bekle..insallah bu sefer tutmustur..seninde yüzün güler:Saruboceq:
daha sonuc belli olmadan üzme kendini insallah tutmustur....benim ikinci asilamam negatif oldugunda doktor zaten endometrioz hastalarinda yada kist olanlarda asilamanin tutma ihtimali az tüp bebek en iyi yol dedi...aah ah... Yapmadım test ama umudum da kalmadı. Ağrılarım vardı dün, oldukça tanıdık, kist ağrıları... Sakinledim yine, duruldum... Artık tüp bebeğe yol görünüyo o da bir yıl sonra.
Canım sen biliyo musun bu tüp bebekte rapor şartlarını. Ben 07.1987 doğumluyum. 05.2006'da evlendim. Yani 23 yaş şartını ne zaman sağlıyo olacağım? Bir de 5 yıl evli olma şartı var mı yok mu? Öyleyse 23'ü doldurmam da yetmiyo
Bir bilen yardımcı olabilir mi..
ben de senden bir gün önce oldum 2.aşılamamı....Ben de 7 martta aşılama oldum. Sonuçu bekliyorum heyecanla.
ben de senden bir gün önce oldum 2.aşılamamı....
inşallah bu kez tuttururum, tabi sen de
hayırlısı olsun hakkımızda
günaydın alinAmin canım inşallah dediğin gibi tuttururuz bu defa. Belirti falan var mı hiç sende?
kan testinde yaptırırsan çıkar ama bi-iki gün saha bekle istersen...kızlar bende kullanıyorum jelden ama ben günde ikitane sabah akşam kullanıyorum...ilk kez kullandığım için geçikme yapıp yapmadığını bilmiyorum ...ama inşallah böyle bişey olmaz....
birde aşılamanın 11 günü test yaptırsam çıkarmı aceba fikri olan varmı....
kan testinde yaptırırsan çıkar ama bi-iki gün saha bekle istersen...kızlar bende kullanıyorum jelden ama ben günde ikitane sabah akşam kullanıyorum...ilk kez kullandığım için geçikme yapıp yapmadığını bilmiyorum ...ama inşallah böyle bişey olmaz....
birde aşılamanın 11 günü test yaptırsam çıkarmı aceba fikri olan varmı....
Canım ben de akşam evde test yaptım negatif çıktı. Bütün gece ağladım. Şimdi başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum. Sen adet mi oldun, test mi yaptırdın? Tüp bebek için ne zaman görüşeceksiniz doktorla. Biz benim yaşımın tutmasını beklicez rapor için. Şafak nerden baksan 1 sene yani...
Canım ben de akşam evde test yaptım negatif çıktı. Bütün gece ağladım. Şimdi başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum. Sen adet mi oldun, test mi yaptırdın? Tüp bebek için ne zaman görüşeceksiniz doktorla. Biz benim yaşımın tutmasını beklicez rapor için. Şafak nerden baksan 1 sene yani...
Gözünüz aydın...Sağlıklı bir hamilelik geçirmen ve kucağına alman dileğiyle.kizlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
cok mutluyum coooooookkkkkkk
pozitif cikti idrar test sonucu sükürler olsun,bunca zaman tedavi olduk asilama su bu derken tam biraktik yildik derken kendiliginden olduuu..
simdi size dua ediyorum insallah biran önce size bu mutlulugu yasarsiniz
kizlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
cok mutluyum coooooookkkkkkk
pozitif cikti idrar test sonucu sükürler olsun,bunca zaman tedavi olduk asilama su bu derken tam biraktik yildik derken kendiliginden olduuu..
simdi size dua ediyorum insallah biran önce size bu mutlulugu yasarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?