Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aah ah... Yapmadım test ama umudum da kalmadı. Ağrılarım vardı dün, oldukça tanıdık, kist ağrıları... Sakinledim yine, duruldum... Artık tüp bebeğe yol görünüyo o da bir yıl sonra.

Canım sen biliyo musun bu tüp bebekte rapor şartlarını. Ben 07.1987 doğumluyum. 05.2006'da evlendim. Yani 23 yaş şartını ne zaman sağlıyo olacağım? Bir de 5 yıl evli olma şartı var mı yok mu? Öyleyse 23'ü doldurmam da yetmiyo

Bir bilen yardımcı olabilir mi..

daha sonuc belli olmadan üzme kendini insallah tutmustur....benim ikinci asilamam negatif oldugunda doktor zaten endometrioz hastalarinda yada kist olanlarda asilamanin tutma ihtimali az tüp bebek en iyi yol dedi...
canim ben türkiye de olmadigim icin hicbir fikrim yok...ama birkac merkezle baglanti kurdum özel oyaptirmak icin türkiyeye gelmeyi düsünüyoruz, onlar 2250 € + ilaclar dediler ilaclarda 1000€ civarinda tutuyomus..bende vazgecmis durumdayim türkiye den cünkü burda da ayni ücret hem oralara gelip perisan olmayiz 1 ay boyunca evimizin rahatliginda yaptiririz..
eger sende özel düsünürsen baaya bir parayi gözden cikartman gerekiyo

Dünyanın en sabırlı annelerinin listesi:Saruboceq:

2) Ces_nar..........................................19 Ocak :CüvCüv:
3) Edika………...…..........…..……..…........….26 Ocak :CüvCüv:
4) Dryaaa22…………...…….......................28 Ocak :CüvCüv:
5) İrena…………………...…………...................22 Şubat :CüvCüv:
6) Ejder77...........................................12 Mart hihoyyyt
7) İbem77............................................12 Mart sositososito
8)Efsane30..........................................14 Mart gamyoncuiremsu
9) Biricik mericik................................16 Mart :sm_cool:
10) Demet_yaren................................17 Mart :lepi:
11) Bernereco......................................20 Mart
12) Alin..................................................21 Mart :teytey:

iyi aksamlar aşılamam tutmadım yıkıldım ama ayaktayım tabı 4 saat agladıktan sonra arkadaslarım gekdı tesellı için onlardan allah razı olsun insallah bizlerde bırgun insallah buraya hamilayım dıye yazarız tam 5 yıl 60 ay oldu bekliyoruz gece gunduz ansızın gelıverse mutlu etse annesını umutla kalın

kızlar bende kullanıyorum jelden ama ben günde ikitane sabah akşam kullanıyorum...ilk kez kullandığım için geçikme yapıp yapmadığını bilmiyorum ...ama inşallah böyle bişey olmaz....
birde aşılamanın 11 günü test yaptırsam çıkarmı aceba fikri olan varmı....

Amin canım inşallah dediğin gibi tuttururuz bu defa. Belirti falan var mı hiç sende?
günaydın alin
kasıklarımda çok sancı var ilk günden beri, göğüslerim de şis ağrıyor, bunlar ilk aşılamamda 1-2 gün olup sonra kaybolmuştu....
ancak şu da var ki, 1 senelik tedavi sürecimde her ay bu hamilelik belirtilerinin her türlü olasılığını yaşadım...o yüzden pek umutanmak istemiyorum... ama 3-4 gün sonra idrar testi yapmak için bir şey beni dürtüyor...
sende var mı belirti neyim:)))

kan testinde yaptırırsan çıkar ama bi-iki gün saha bekle istersen...
belirtin var mı arkadaşım

kan testinde yaptırırsan çıkar ama bi-iki gün saha bekle istersen...
belirtin var mı arkadaşım

bugün bel ağrım başladı berna cım birde birkaç gündür sağ kasığımda bir şeyler var gibi sanki arada seğeriyor yada ne bileyim tarifi zor bişey hissediyorum.....

slm kızlar.biricik canım listenden silebilirsin beni.maalesef 3.de tutmadı.bizede tüp bebek yolu göründü((((((((((((((( bizler evlat sahibi olmak için uğraşacaz demekki böyle.yapacak bişey yok herşeyin hayırlısı olsun.bekleyen arkadaşlar inşallah güzel haberler alırsınız.

Canım ben de akşam evde test yaptım negatif çıktı. Bütün gece ağladım. Şimdi başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum. Sen adet mi oldun, test mi yaptırdın? Tüp bebek için ne zaman görüşeceksiniz doktorla. Biz benim yaşımın tutmasını beklicez rapor için. Şafak nerden baksan 1 sene yani...

senağlama
Sevgili Biricik ve ejder77 öncelikle geçmiş olsun İnşAllah sonraki tedavilerinizde başarılı olursunuz.Bugün benimde test günümdü ama 3 gün önce adet oldum 3.Aşılamamda başarısız ama sağlık olsun.Demek ki meleklerimiz için şuan hayırlı değilmiş ki gelmek istemediler .Yalnız değilsiniz birçok arkadaşımız var.Bizlerin duygularını yaşayan ve paylaşan kader dostlarımız var. Lütfen ümidimizi kaybetmeden yolumuza kaldığımız yerden devam edelim.Moralimizi bozmayalım.Herkese sağlıklı ve bebişli günler diliyorum.:1hug:

Sakın ağlamayın bakın bebelere siz lazımsınız ilerde olacak inş değilmi hayırlı ise böyle dicez küsmek yok.Bebekler olacak inş ama zamanını bekliyor inş.:enbuyukkk:

kizlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
cok mutluyum coooooookkkkkkk
pozitif cikti idrar test sonucu sükürler olsun,bunca zaman tedavi olduk asilama su bu derken tam biraktik yildik derken kendiliginden olduuu..
simdi size dua ediyorum insallah biran önce size bu mutlulugu yasarsiniz

Adete az kaldı ...Ahanda bakınn benim Kırmızı kartt Treni yola çıkmış bilee karttlarr kırmızlanmaya hazırlanıyorrr...Aşılamada vagonun bacasından Fooossssslamışş bile.Benim ise herşeye rağmen yüzüm gülüyor:roflol::roflol:

Adaşım tebrikler kızlar ayaklarınızı sürüyüp gelin hamiş çok çıksın topikden inş:)

Gözünüz aydın...Sağlıklı bir hamilelik geçirmen ve kucağına alman dileğiyle.

Tekrar tebrikler canm.Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin yavrunua.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…