Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
reblid hanım ben tam 5 kez hamıle kaldım hepsını normal yolla kaldım ne zaman aklımdan cıktı o zaman hamıle kaldım en sonuncusunuda dıyet yaptım 7 kılo vermeye calısırken hamıle kaldım prof verdı dıyetı banada clexan verdıler ama hemen dustu etı azyedım tavuk serbest kuruyemıs salam sosıs sucuk bezelye bulgur brokolı cukulata kahve kasar peynırı hıc yemedım hamıle kaldım ama yınıde dustu asılama yaptım tutmadı cok kotuydum ancak kendıme geldım 2, start vermek için kendıme gelmeyı beklıyom

ibem77 allah yardımcın olsun valla okuyunca çok üzüldüm bende kendime üzülüp dururdum seni çok iyi anlıyorum ben iki kez kaybettim ve artık tekrar aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok çok zor günlerdi şimdi hamile kalmayı çok istiyorum ama inan çok da korkuyorum kaçıncı haftalarda kaybettin bebeklerini iğneye rağmen neden durmadı anlamadım değerlerin çok mu düşük
ama senin bu saydıklarına bundan sonra bende dikkat edicem ve ilk görüşmemizde doktoruma mutlaka hatırlatıcam bana yardımcı oldun çok sağol . bu arada ben bu hafta nürolojiye gittim prolaktin yüksek çıktığı için mr istediler ordaki doktor ömür boyu risk altındasın her an bir beyin kanaması kalp krizi her şey olabilir dedi sürekli kan sulandırıcı ilaçlar kullanmam gerektiğini söyledi .allahım sen yardımcımız ol ne olur artık bekletme bizi ben hep verdiklerine de aldıklarına da şükrediyorum bu bir sınavsa ama bazen dayanamıyorum ... offfff bak sana moral vereceğime canın sıktım kusura bakma inş en kısa zamanda yeniden bebeğine kavuşursun ve ömrünün sonuna kadar hep yanında kalır annesi ben inanıyorum ki bir yerlerde bizi bekliyorlar bi gün gelecek

benım elım kesıldıgınde hıc kanamıyor adetım oncedenv 4 gun olurdu sımdı 2 gun bende aspırın kullanıyorum folbıol glukofen kullanıyom mayıs yada hazıranda statr yapacaz

selam ibem77 canım senin değerlerin çok düşük galiba benim kesilince bir yerim epey bi kanıyor anlamadım benim protein s ve antitrombin 3 düşük senin de aynı mı allah yardımcın olsun hepimizin

arkadaşlar öncelikle özür dilerim ben de aşılama yapanlar listesindeydim malesef yine tutmadı internetimde sorun olduğu için geç haber verebildim benimle aynı kaderi paylaşan herkeze sabır diliyorum

Dünyanın en sabırlı annelerinin listesi
1) Ces_nar..........................................1 9 Ocak :CüvCüv:
2) Edika………...…..........…..……..…...26 Ocak :CüvCüv:
3) Dryaaa22…………...……..................28 Ocak :CüvCüv:
4) ırena…………………...………….........22 Şubat :CüvCüv:
5) EliFatihEFU.....................................15 Şubat :CüvCüv:

liste cok gerilerde kalmisti biricikte kaboldu yine yok ortalikta varmi tedavi olupta sonuc bekleyenler tren yola cikti hanimlar hadi yeni yolcular bekliyoruz
ayy hamile smile niye cikmiyo yaa sinir oldum kac kez edit ettim

Son düzenleme:
umarım umutlarımız tükenmeden rabbim bebeğimizi verir kucağımıza çok korkuyorum çok etrafımdaki bütün arkadaşlarım hamile off allahım ne olur bize de nasip et.rabbim kimine böyle arattırıyor samanlıkta iğne arar gibi kimininde başından aktarıyor o da kıymetini bilmiyor bir haksızlıktır gidiyor bence
sabır allahım sabırr...

Allah yazmadıysa bebek nasıl gelsin sölermisin cicişim :) dünyada yiyecek ekmeği olduğu zaman sormaz üzülmeyin siz hem:)

inş arkadaşım inş bende o günü sabırsızlıkla bekliyorum .elbette inanıyorum kucağımıza allah nasip ederse bir gün o güzel bebişlerimizi alacağız.

kızlar az önce arkadaşlarım geldi oturmaya 4 kişi idiler birinin bebeği var 3 ü hamile. ve konuşulan tek mevzu doğal olarak bu ben kendimi kusurlu hatalı suçlu hissediyorum sanki bir şeyleri ben yapamıyormuşum gibi geliyor. bu bize verilen bir cezamı diye düşünmeden kendimi alamıyorum . hiç sabrım da umudum da kalmadı soranlara artık korunuyorum bebek istemiyorum diyorum . onlarla birlikte gülüp eğlenir gözükürken içim kan ağlıyor .niye ben...çok üzgünüm sizide üzdüm ama dertleşebileceğim beni anlayan kimse yok hep içime atmaktan bunaldım . gelecekse güzel gün artık bir an önce gelsin . canım çok yanıyor daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.
:teselli:

canım sakın öyle düşünme ben bişeyleri yapamıyorum diye:1no2:
çünkü bizde inşlallah birgün bebeklerimize kavuşucaz ve daha çok kıymetini bilicez onlardan
hiç oof demicez Rabbim bizi deniyor şuan
bende senin gibiyim ben ne zamandır uğraşıyorum olmuyo arkadaşım ilk denemede daha neyin ne olduğunu anlamadan hamile kalmış ama konuşmaları bana ne kadar bilinçsiz geliyor bazen ellerindekilerin değerini bilmiyorlar sanki

hele bir arkadaşım kaç yaşında eğitimli kız daha yumuratanın çatladığı zamanı doktorun söylediğini bile bilmiyor ben bahsedince şaşırdı öyle bir dokto var mı diye düşün işte
ama onlarında şuçu yok kolaylıkla gebe kalmışlar araştırmalarına gerek bile kalmamış
ben bazı şeyleri hormonları falan anlatınca garip garip bakıyorlar nerden biliyosun gibisinden fisfisfis

olsun ben Rabbime çok inanıyorum biz de sabredicez hepimiz çocuklarımıza hayırlı zamanda kavuşucaz inşallah yeterki doğru zaman gelsin
biraz mücadeleli ama olsun kıymetini bilicez
sen de sakın canını sıkma hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz artık eşime bile anlatmak istemiyorum onu da üzmek sıkmak istemiyorum çok takıyosun diyo
aileme de hiç söylemedim yeni yeni çocuk istiyoruz diyorum ne yapıyım sonra iyice stress olucam

kedini hiç üzme Rabbim her zaman bizimle sakın unutma...

catdog çok teşekkür ederim desteğin için bu gün biraz daha iyim tabi bu hafta benim için daha duygusal daha zor geçti birazda ondan geçen yıl 15 nisan da kürtaj olmuştum 11 haftalık bebeğime onun acısı bir kez daha depreşince içimde bidi üstüne arkadaşlar ...
allah elbette hep yanımızda hep diyorum verdiklerine de aldıklarına da şükürler olsun .. ama insanın canı bazen öğlesine çok yanıyor ki , çaresizlik o kadar kötü bir duygu ki isyan etmemk için zor tutuyor insan kendini ama gelecekler biliyor ve inanıyorum .. ama allahım duy artık bu feryadımızı ve yolla bize meleklerimizi..
allah tüm isteyenlerin senin de yardımcın olsun bizi bizden daha iyi anlayan kimse yok eşlerimiz bile dediğin gibi ben artık bir defter tutuyorum . meleğimsiz geçen her gün içimden geçenleri oraya yazıyorum bazen de buraya bu beni rahatlatıyor.
inş şans bizden yana olur...hepinize sevgiler güzel tatlı hayırlı bebişler diliyorum

canım sen de sağol bebeğine çok üzüldüm ama en azından hamile kalabiliyorsun bide bu açıdan bak
Allah sabır versin canım

sağol arkadaşım allah bu uğurda uğraşan herkese sabır versin aslında en çok ihtiyacımız olan şey bu; sabır. hep derler ya allah dağına göre kış verir diye ben iki kez kaybettim bebeğimi ilkini kaybettikten sonra tekrar olursa yaşayamam sanıyordum ikinciyi de kaybettim . yaralandım çok acı çektim ama şimdi tekrar istiyorum kısmet bakalım bu sefer beni neler bekliyor .. tüm bunlar karşısında bize lazım olan tek şey ise sabır...

geçmiş olsun canım çok acı gerçekten
bu sefer tutar ve bebişin hep seninle olur inşallah

ben arkadaslarımın cocuklarını beraber buyuttumher sabah uykularını yemeklerını hastalanıslarını ılk adımlarını anne deyıslerını hep anlattılar ben dınbledım ortak oldum ama eve gıdınce agladım yoksa dınlemeyınce kıskanc yada anlamaz cocugu yok gaddar dıyebılıyorlar

ibem sana katılıyorum arkadaşlarım hamilelik süreçlerini ağızları kulaklarında anlatıyorlar hakları da tabi bu duyguyu doya doya yaşamalılar ama ben onların o mutluluklarını gördükçe içim kan ağlıyor birisi kıskanıyor gözü kaldı demesin diye onlarla daha fazla ilgileniyorum bu çok zor ama geçecek allahım isteyen tüm kullarınının kucağını boş bırakmasın. bu arada reglime5 gün var ama 4 gündür göğüslerim ağrımaya başladı erken olmam eğer bi aksaklık olacaksa gecikir.2. bebeğimde de bu kadar erken göğüslerim belirti vermeye başlamıştı ama umutlanmakta istemiyorum biliyorum yine olmayacak ama yine de sizler dua edin herkese sevgiler bol şanslı günler ...

arkadaşlar merhaba . kimse uğramamış anladığım kadarı ile ama ben yine de yazmak istiyorum bu şekilde biraz olsun rahatlıyorum.sizlere bir kaç gün önce göğüslerimin hassaslaştığından bahsetmiştim hala devam ediyor ama dün çok az bir iki damla kahve rengi akıntı geldi bu günde vc de sadece sildiğimde geldi ama damla bile değil . reglim normalde salı günü. oofff herşeyden umutlanır olduk acaba bu yerleşme kanaması mı diye düşünmekten umutlanmaktan kendimi alamıyorum.. allahım ne olur umutlarımızı boşa çıkarma sizlerde dualarınızı eksik etmeyin.. hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…