- Konu Sahibi biricik mericik
-
umarım umutlarımız tükenmeden rabbim bebeğimizi verir kucağımıza çok korkuyorum çok etrafımdaki bütün arkadaşlarım hamile off allahım ne olur bize de nasip et.rabbim kimine böyle arattırıyor samanlıkta iğne arar gibi kimininde başından aktarıyor o da kıymetini bilmiyor bir haksızlıktır gidiyor bence
sabır allahım sabırr...
kızlar az önce arkadaşlarım geldi oturmaya 4 kişi idiler birinin bebeği var 3 ü hamile. ve konuşulan tek mevzu doğal olarak bu ben kendimi kusurlu hatalı suçlu hissediyorum sanki bir şeyleri ben yapamıyormuşum gibi geliyor. bu bize verilen bir cezamı diye düşünmeden kendimi alamıyorum . hiç sabrım da umudum da kalmadı soranlara artık korunuyorum bebek istemiyorum diyorum . onlarla birlikte gülüp eğlenir gözükürken içim kan ağlıyor .niye ben...çok üzgünüm sizide üzdüm ama dertleşebileceğim beni anlayan kimse yok hep içime atmaktan bunaldım . gelecekse güzel gün artık bir an önce gelsin . canım çok yanıyor daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.
:teselli:
sağol arkadaşım allah bu uğurda uğraşan herkese sabır versin aslında en çok ihtiyacımız olan şey bu; sabır. hep derler ya allah dağına göre kış verir diye ben iki kez kaybettim bebeğimi ilkini kaybettikten sonra tekrar olursa yaşayamam sanıyordum ikinciyi de kaybettim . yaralandım çok acı çektim ama şimdi tekrar istiyorum kısmet bakalım bu sefer beni neler bekliyor .. tüm bunlar karşısında bize lazım olan tek şey ise sabır...
geçmiş olsun canım çok acı gerçekten
bu sefer tutar ve bebişin hep seninle olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?