- Konu Sahibi biricik mericik
-
ARKADAŞLAR progestron testi aşılama sürecinde yapılıyormu?bir de yazınızda jel ile ilaç yazılı bunları doktor tüm aşılama olanlara mı veriyor yoksa gerekli olanlara mı?özel hastanede olmama rağmen konu hakkında çok az bilgiye sahibim.birde listeye eklenmek mi gerekiyor 18 mart aşılama günüm.
selam arkadaşım bende dün ne yazık ki olumsuz sonuçla karşılaştım .üzülme diycem ama ne kadar işe yarar bilmiyorum. bu senin kaçıncı denemen bilmiyorum ama dün ben ağlamaktan gözlerimi açabilince olumsuz sonuç alan kişilerin hikayelerini okudum başka sitelerde. insanlar 5. 6. tüp bebekten sonra bile denemeye devam ediyorlar yılmamışlar. işte o zaman kendime kızdım niye ağladığıma.ben biraz kendimi toplayım yeniden deniycem inş bu sefer yüzümüz güler herkese bol şans:ecrin_bebek:a.s.
zero55 seninle aynı gün aşılamamız olmuştu inan çok üzüldüm benim de içimde bi sıkıntı var sen en iyisini yapmışsın ben hala bekliyorum
selam arkadaşlar bu gün doktora gittim ve prolaktin hormonunun 80 küsürlerde olduğunu gördüm üzüldüm ilaca başladım zaten hipotiroidim bide hiperprolaktin çıktı yani aşılama da ondan tutmamış doktorun dediğine göre. bu ay hormonları düzeltip artık sonrasına bakıcam. ama sizler için de bol bol dua edicem.allah hepimiz için en hayırlısını versin kib.
canım prolaktin çok çabuk değişiklik gösterirmiş.stresten de etkilenir demişti doktorum biliyorum söylemek çok kolay uygulamak zor ama rahat olmamız lazım bol şanslar
doğru söylüyorsun arkadaşım doktorumda aynı şeyi söyledi mr çekilecek cuma günü her ihtimale karşı dostineks diye ilaca başladım bebek fikri zaten başlı başına insanı strese sokuyor ama artık bıraktım çünkü ben şu an bingölde ve asker eşiyim eşimde uzun süreli görevlere gidiyor artık ta ki birdaha ki kışa kadar 15 günde sadece bir gece eve geliyor yani benim hayaller bidaha ki kışa ama kısmet hiç de belli olmaz allah istedikten sonra demi.yani kısacası artık stres yapacak bir şeyim kalmadı. ama inş sizler bir an önce bebişlerinizi alırsınız kucağınıza hepinize bol şans. kaydirigubbakcemile2
]
slm bende yeni üyeyim 12 martta aşılama belli olacak. merak içindeyim,aşılama sonrası crinio jel kulanıyorum.herkes de olan şikayetler dışında kabızlık şikayetim var hamile olan arkadaşlar test yapmadan anlaşılır mı bu kasık bel ağrıları ve göğüslerde hassasiyet hepsi aynı ilk aşılamam ve olursa allahtan olmazsa da allahtan diyorum biz elimizden geleni yapalım da inş. herkes anne olur.:
arkadaşlar 1.aşılamam olmadı bi kaç ay ara vericez bekleyen herkese bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?