Alıyorum altı aydır ilaç kullanıyorumDepresyondasınız, geçmiş olsun. psikolojik yardım almalısınız. Başka çaresi yok.
Isin garibide o zaten hiç bir sorunum yok ama yine kurtulamıyorum bu hislerdenSeni bu duruma iten bi eksiklik bi neden olmalı. Belli bir nedeni var mı söyleyebileceğin?
Altı aydır yok mutlu numarasi yapıyorum sadece ailem uzulmesin diyeBir insan 24 saat mutlu olamaz zaten
Yokmu hiç mutlu olduğunuz anlar?
Arkadaşın da dediği gibi eksiklik olabilirIsin garibide o zaten hiç bir sorunum yok ama yine kurtulamıyorum bu hislerden
Sanmıyorum lakin öyle bile olsa bu aşk bir iki günde bulunacak bir şey değil ki ben zaten ailem ile arkadaşlarım ile mutluydum bu hastalığa yakalanmadan önce şimdi hiç biriyle hiç bir şey yapmak ne içimden geliyor ne de zevk veriyorArkadaşın da dediği gibi eksiklik olabilir
Mesala aşk gibi ? Olabilir mi
Daha öncede söylemiştikSanmıyorum lakin öyle bile olsa bu aşk bir iki günde bulunacak bir şey değil ki ben zaten ailem ile arkadaşlarım ile mutluydum bu hastalığa yakalanmadan önce şimdi hiç biriyle hiç bir şey yapmak ne içimden geliyor ne de zevk veriyor
O zaman başka ilaç al ,başka ilaç olmuyorsa başka uzmanAlıyorum altı aydır ilaç kullanıyorum
Ayyy yorum yapmadan edemedim. Alıntıladığınız sözü. Dibe vurduğumu hissedip silkelenmek istediğimde her yere yazmıştım. Arkasına sözü daha çok benimseyeceğim filmlerde izleyerek dahada iyi hissetmeye başlamıştım. Tüylerim diken diken oldu okuduğum anŞair ne demiş:
“Yok öyle umutları yitirip karanlıkta savrulmak
Aynı gökyüzü altında bir direniştir yaşamak.”
Amaç edinin kendinize, sosyal sorumluluk projelerine katılabilirsiniz, başkalarının hayatına anlam katarak o anlamsız bulduğunuz şeyleri anlamlandırabilirsiniz. Sizin silkinip kendinize gelmeye ihtiyacınız var.
Olmuyor iyilesemiyorum hayat bitmiş benim için her şeyi yasamısım ve bitmiş ... hiç bir şey zevk vermiyor her şey bos her şey anlamsız kime derdimi söylesem spor yap hobi bul diyorlar olmuyor bu bambaska bir seymis hiç bir şey yapamıyorum zorla diyorlar olmuyor zorlayamıyorum elimde degil hayatı sorguluyorum yaptığım her şeyi sorguluyorum yediğim yemeği bile sorguluyorum yemek bile anlamsız geliyor televizyon izlemek kitap okumak gezmek her sey bos anlamsız altı aydır yaşıyorum ama öylesine....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?