Sonumdan korkuyorum

Cok sagolun Allah razı olsun bugünden ıtıbaren yapmaya baslıyorum ınsallah bana da faydası olur sizde mi yasadınız bu rahatsızlıgı

Mutlaka vardır bir sebep tabi iyi bir klınık psıkolog arıyorum bulursam hemen baslıycam ınsallah terapıye

Resmen aklımın icindekilerini yazdınız düsüncelerimi okudunuz elimde degıl ama bır daha yasarsam ne yaparım nasıl dayanırım sonum ne olacak hayatım bu hastalıklamı gececek ya da daha kötüsünümü yasıycam aklımda sürekli bunlar var bir bırakabılsem düşünmeyi nasıl yaparım bunu bilmiyorum

Mantıklı düşün, sen bu söylediklerini düşünerek bu hastalıktan kurtulabileceğini düşünüyor musun? Senin bu kadar düşünmemen gerek. Bu yüzden meşgul olman gerek. Güzel ortamlara girmelisin, çevrende güzel insanlar olmalı. Yeni insanlar. Ya da ne bileyim kendine ufak ufak hedefler koy bir şeyler yapmaya başla. Söylemesi kolay deme, yapmaya mecbursun. Yoksa bütün gün oturup düşünerek korktuğun yola gidersin. Senin fazla düşünecek zaman bulamaman gerek bence. Birinci gün olmaz, ikinci gün olmaz, ama bir gün mutlaka olur, geçer. Unutma her şey beyninin içinde.

Cok tesekkur edıyorum oncelıkle bu güzel ve umut dolu yazınız icin.. sızın ve dıger arkadasların tavsıyelerı hem benım hem de benım durumda olan dıger arkadaslar ıcın cok degerlı. Umarım bende bır gun ne kadar güzelmis hayat diyebilirim. sevgiyle kalın...

Cok sagolun Allah razı olsun bugünden ıtıbaren yapmaya baslıyorum ınsallah bana da faydası olur sizde mi yasadınız bu rahatsızlıgı

Evet sonbahar aylarında yaşadım kışa kadar sürdü. 6 tane kursum vardı. Çok hevesle kayıt olmuştum. Hepsini iptal ettim. Gidecek gücüm yoktu çünkü. Çocuğuma, evime dahi yetemiyordum. Kışın dr'a gittim. Verdiği ilaçların çoğu midemi ağrıttı (gastritim var) 12 ilaç denedik. O dönem daha çok yıprandım. "Allahım ya şifasını ver ya canımı al artık çok yoruldum" diye ağladığım çok oldu.
En son kullandığım ilacı şükür ki yarım alabiliyorum. Tam aldığımda da kemik ağrısı yapıyor.
Ocak ayından beri kullanıyorum. Şükür o zamana göre çok iyiyim.
Sebepsiz ağlamalarım yok, suçluluk hissim yok.
3 haftalıgına ailemin yanına gittim. O çok iyi geldi bana. Dönünce de yalnız kalmamaya çalıştım. Arkadaşlarımla ya dışarda buluştum, ya da onları eve davet ettim. Sağolsunlar çok destekleri oldu. Bu okuduğum duadan da fayda gördüm inan. Tuhaf bir iç huzuru verdi. İnşallh sen de bir an önce kendini çok iyi hissedersin.

Amin inşallah kesinlikle inanç insanı ayakta tutuyor dayanma gücü veriyor

Youtube de yazar hikmet anıl öztekinin videoları var senin Sorularına çok güzel cevap vermiş ben bunaldıgımda tekrar tekrar dinliyorum çok güzel ilaç gibi

Bence bi tiroidlerine baktır. Onunda belirtileri depresyon hali yaratıyor. Ilk öğrendiğimde odamdan hic cikmadan yaşayan biriydim.
yok degerlerıme baktırdım hepsı normal cıktı zaten doktoruma sordum degerlerın düsük olsa dahi bu kadar agır depresyon gecırmene sebep olmaz dedı

Destek al bacım. 11 aylık tedaviden snra zımba gibiyim bin şükür.

Kesinlikle inancım ayakta tuttuyor benı zaten insallah atlatırım yaşamış atlatmış kisileri gormek onlardan geçecek lafını duymak en büyük umut bana

Vesvese bu donemde en buyuk düşman. Ic sesin hic gecmeyecek duzelmeyecek vs der duyma o sesi bi süre sonra kesiyo çenesini:) Ve emin ol bu surecleri atlatip tekrar normal hayatina döndüğünde diger insanlardan daha fazla mutlu olmayi ogreniyorsun. Algilarin açılıyor. Küçük detaylarda mutlulugu kesfediyorsun. Aklina geldikce 66 defa Ya Allah cek. Bu esma kalp ritmini bile düzenliyormus

Evet ne yapsam da o sesten kaçamıyorum sürekli aklımda olumsuz kotu düsünceler hemen okuyorum zaten vesvese geldıgı zaman bunuda çekerim cok sagol tek dılegım eskısı gıbı hayatn kıymetini tekrar anlayabilmek

Çok sağolun Rabbim hepimize şifa versin inşallah

Benimde hayata karsi istegim yok denilebilir.
Eskiden heyecan duyup zevk aldigim seyler bana sacma geliyor.
Benimkinin nedeni var senin de vardir belki farkinda degilsindir.
Yasayan bilir cok zor.

Daha önce de konuşmuştuk seninle. İlaçlarla çok ama çok iyiydim. İlacı bıraktım, başa döndüm. 2 gündür sahursuz oruç tutuyorum, uyku, iştah gitti. Dün bacaklarım kasıldı gece tuvalete kalkamadım. Aklımda aynı düşünceler. Çok zor arkadaşım. Her şey anlamsız geliyor. Öleceksek salak mıyız süsleniyoruz, ev alıyoruz, zengin olmaya çalışıyoruz? Çocuk neden yapayım, bir sürü çile çekip ölecek?? Sabahın köründe işe gidiyoruz, neden akşam karnımız doysun diye. Yaşamak çok ama çok saçma geliyor. Benim sonum da hiç iyi değil. Göğsümde yangın var 3 gündür. Çok ama çok kötüyüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…