Beynin yaydığı kimyasallardan kaynaklı sorunlar yaşıyorsun. Altı aydır ilaç kullanmana rağmen iyileşme görmüyorsan, doktorunla yeniden bir görüş.Isin garibide o zaten hiç bir sorunum yok ama yine kurtulamıyorum bu hislerden
Bugün gittim baska bir doktora ilacımın hafif geldigini soyledım o da kendi doktorum gibi devam etmemi söyledi kendi doktorumda ılk halimi gördügü icin ki gittigimde bitkisel hayatta gibiydim bu ilacın bana fayda ettigini soyluyor bende kabul edıyorum fiziken ilk halıme gore daha iyiyim hayattan zevk alamama yasama karsı isteksizlik devam ediyor her sey anlamsız gelıyor ve icimden hic bir sey yapmak gelmıyor dedım kendı doktorumada dıger doktoruma da onlar da zamanla olacak seyler dıyor altı ay oldu tükendım sabredıcek gücü bulamıyorum artık kendıAcaba doktor mu degistirsen
Bugün gittim baska bir doktora ilacımın hafif geldigini soyledım o da kendi doktorum gibi devam etmemi söyledi kendi doktorumda ılk halimi gördügü icin ki gittigimde bitkisel hayatta gibiydim bu ilacın bana fayda ettigini soyluyor bende kabul edıyorum fiziken ilk halıme gore daha iyiyim hayattan zevk alamama yasama karsı isteksizlik devam ediyor her sey anlamsız gelıyor ve icimden hic bir sey yapmak gelmıyor dedım kendı doktorumada dıger doktoruma da onlar da zamanla olacak seyler dıyor altı ay oldu tükendım sabredıcek gücü bulamıyorum artık kendım de en agır depresyon bıle ılacsız en az altı ayda gecebılıyor ben ılac kullandıgım halde hala bu durumdayımDaha öncede söylemiştik
Belki doktorunu değiştirmelisin ,ilaçlarını değiştirir belki
Ama yinede sanki bir gelişme var canım
Önce bukadar cevap vermiyordun gelen yorumlara,aklımda öyle kalmış
Şimdi farkettim her yoruma cvp vermeye çalışıyorsun
Bence bu da güzel bir gelişme
Bence iyileşeceksin inşallah
Lütfen doktorunu değiştir dene belki faydası olacak
Bugün gittim baska bir doktora ilacımın hafif geldigini soyledım o da kendi doktorum gibi devam etmemi söyledi kendi doktorumda ılk halimi gördügü icin ki gittigimde bitkisel hayatta gibiydim bu ilacın bana fayda ettigini soyluyor bende kabul edıyorum fiziken ilk halıme gore daha iyiyim hayattan zevk alamama yasama karsı isteksizlik devam ediyor her sey anlamsız gelıyor ve icimden hic bir sey yapmak gelmıyor dedım kendı doktorumada dıger doktoruma da onlar da zamanla olacak seyler dıyor altı ay oldu tükendım sabredıcek gücü bulamıyorum artık kendım de en agır depresyon bıle ılacsız en az altı ayda gecebılıyor ben ılac kullandıgım halde hala bu durumdayımAcaba doktor mu degistirsen
Sebepsız degıl benım boyle hıssetmem alı ay once agır depresyon gecırdım o gün bugündür böyleyimSabret şu mubarek günlerde. Vardır Rabbimin bir hayrı. Şu sıralar bende aynı psıkolojideyim ne ilaç ne terapi kendi kendimi iyi yapmaya çalışıyorum.
Sen neden kendini böyle hissediyorsun peki
Benim de doktora gitmem gerekiyor fakat benim ilaç kullanmam yasak ben de bekliyorum haziranı sonra tekrar başlayacağımBugün gittim baska bir doktora ilacımın hafif geldigini soyledım o da kendi doktorum gibi devam etmemi söyledi kendi doktorumda ılk halimi gördügü icin ki gittigimde bitkisel hayatta gibiydim bu ilacın bana fayda ettigini soyluyor bende kabul edıyorum fiziken ilk halıme gore daha iyiyim hayattan zevk alamama yasama karsı isteksizlik devam ediyor her sey anlamsız gelıyor ve icimden hic bir sey yapmak gelmıyor dedım kendı doktorumada dıger doktoruma da onlar da zamanla olacak seyler dıyor altı ay oldu tükendım sabredıcek gücü bulamıyorum artık kendım de en agır depresyon bıle ılacsız en az altı ayda gecebılıyor ben ılac kullandıgım halde hala bu durumdayım
Bu söze de, söyleyenine de, onun söylediği her ama her söze de hayranım. Bana hep yaşama ve direnme gücü verir. Sizin de aynı gücü bu söz sayesinde hissetmeniz, sanatın ve sanatçının insanları iyileştirme gücünü bir kez daha gösterdi bana.Ayyy yorum yapmadan edemedim. Alıntıladığınız sözü. Dibe vurduğumu hissedip silkelenmek istediğimde her yere yazmıştım. Arkasına sözü daha çok benimseyeceğim filmlerde izleyerek dahada iyi hissetmeye başlamıştım. Tüylerim diken diken oldu okuduğum an
Beni anlayan bir yorum yaptınız sagolun, çünkü kimse anlamıyor bu hastalığı yasamayanlar spor yap gez toz neyin eksik şımarıklık yapıyorsun diyorlar ben zaten bunları yapmaya çalışıyorum zorlada olsa ama hiç bir zevk almıyorum mutlu değilim sürekli sorguluyorum bunları niye yapıyorum niye yaşıyorum her şey boş anlamsız gibisinden, maneviyata yoneldim dayanma gücü veriyor bana ama bazen onu yapacakda güç ve istek bulamıyorum kendimde ve iyilesecekmiyim eskisi gibi hayatı sevebilecekmiyim onu da bilmiyorum işte en zoruda bu..Senin gibi o kadar çok insan var kı inan bunu bil yalnız sen bu durumda değilsin Rabbim sıfanı versin spor yap hobi edın dıyemıycegım çünkü cok saçma bunları yapabilecek gücü hissettiğin an zaten
İyileşmiş olursun bol bol dua et maneviyata yönel kuran tefsırleri oku hayatın anlamını öğrendikçe daha ıyı hıssedebılırsın
Ruhsal hastalıklar genetık veya bıyolojık temelli görünse de bence ruhun AC bırakılmasından kaynaklanıyor gezip tozmak gibi dünyevi eğlenceler ruhu beslemiyor ruh maneviyat istiyor namaz istiyor sız yapmıyorsunuz dur diye demiyorum genel olarak söylüyorum dünyadan zevk alarak mutlu olmaya çalıştığımız gibi ruhumuzu da doyurmaya çalışmalıyız kı ruh ve beden uyum içinde yasayabılsınBeni anlayan bir yorum yaptınız sagolun, çünkü kimse anlamıyor bu hastalığı yasamayanlar spor yap gez toz neyin eksik şımarıklık yapıyorsun diyorlar ben zaten bunları yapmaya çalışıyorum zorlada olsa ama hiç bir zevk almıyorum mutlu değilim sürekli sorguluyorum bunları niye yapıyorum niye yaşıyorum her şey boş anlamsız gibisinden, maneviyata yoneldim dayanma gücü veriyor bana ama bazen onu yapacakda güç ve istek bulamıyorum kendimde ve iyilesecekmiyim eskisi gibi hayatı sevebilecekmiyim onu da bilmiyorum işte en zoruda bu..
İçlerinde adını hatırladığım tek film "Kim'in adası" konusu biraz saçma gibi gelebilir size çok beğenmiştim. Hatta bazı yerlerde ağlamışlığım bile var :)Bu söze de, söyleyenine de, onun söylediği her ama her söze de hayranım. Bana hep yaşama ve direnme gücü verir. Sizin de aynı gücü bu söz sayesinde hissetmeniz, sanatın ve sanatçının insanları iyileştirme gücünü bir kez daha gösterdi bana.
İzlediğiniz filmleri öğrenmek isterdim, ben de izleyeyim. Eminim onlar da çok şey katacaktır hayatıma.
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun. Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de aynı durumdayım. Nasıl anlatacağımız bilmiyorum tedavi görüyordum ancak hamile olduğumu.öğrenince bırakmak zorunda kaldım şuan tekrar başladım. Kelin ilacı olsa kendine kullanırmış. Sabretmekten başka yapacak bişey yok ibadet etmeye başla inşallah iyi gelirBeni anlayan bir yorum yaptınız sagolun, çünkü kimse anlamıyor bu hastalığı yasamayanlar spor yap gez toz neyin eksik şımarıklık yapıyorsun diyorlar ben zaten bunları yapmaya çalışıyorum zorlada olsa ama hiç bir zevk almıyorum mutlu değilim sürekli sorguluyorum bunları niye yapıyorum niye yaşıyorum her şey boş anlamsız gibisinden, maneviyata yoneldim dayanma gücü veriyor bana ama bazen onu yapacakda güç ve istek bulamıyorum kendimde ve iyilesecekmiyim eskisi gibi hayatı sevebilecekmiyim onu da bilmiyorum işte en zoruda bu..
Namaz kıl herşey düzelecek inşallahBugün gittim baska bir doktora ilacımın hafif geldigini soyledım o da kendi doktorum gibi devam etmemi söyledi kendi doktorumda ılk halimi gördügü icin ki gittigimde bitkisel hayatta gibiydim bu ilacın bana fayda ettigini soyluyor bende kabul edıyorum fiziken ilk halıme gore daha iyiyim hayattan zevk alamama yasama karsı isteksizlik devam ediyor her sey anlamsız gelıyor ve icimden hic bir sey yapmak gelmıyor dedım kendı doktorumada dıger doktoruma da onlar da zamanla olacak seyler dıyor altı ay oldu tükendım sabredıcek gücü bulamıyorum artık kendı
Bugün gittim baska bir doktora ilacımın hafif geldigini soyledım o da kendi doktorum gibi devam etmemi söyledi kendi doktorumda ılk halimi gördügü icin ki gittigimde bitkisel hayatta gibiydim bu ilacın bana fayda ettigini soyluyor bende kabul edıyorum fiziken ilk halıme gore daha iyiyim hayattan zevk alamama yasama karsı isteksizlik devam ediyor her sey anlamsız gelıyor ve icimden hic bir sey yapmak gelmıyor dedım kendı doktorumada dıger doktoruma da onlar da zamanla olacak seyler dıyor altı ay oldu tükendım sabredıcek gücü bulamıyorum artık kendım de en agır depresyon bıle ılacsız en az altı ayda gecebılıyor ben ılac kullandıgım halde hala bu durumdayım
İyileşebildi mi peki arkadasınızAynı senin durumunda bir arkadasım vardı çok iyi bir okulda okurken sorunları Yüzünden okulu Bıraktı .
Bunu yaşamayan anlayamaz yani sizi . O Yüzden iyi bir terapist bulup yardım alın eğer bir işe yaramıyorsa da terapistini değiştirin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?