bu kafa ile devam edersen sonun hiç hayırlı olmaz.
15 yaşında neyine güveniyorsun hiç tanımadığın biriyle buluşuyorsun üstüne bir de beraber sabahlıyorsunuz
dünyada olup bitenlerden haberin yok galiba böyle aklı 5 karış havada gezersen başında daha kötü olaylar gelebilir.
valla aynen katılıyorum resmen şok geçirdim annen sizin görüşmenize artık pek karşı çıkmıyor mu yani?
bu nasıl bir rahatlıktır
bir de aileler mi tanışacak?
yok artık daha neler yahu bu iş baştan sona anormal
masum bir erkek arkadaş olsa neyse facebooktan tanışıyorlar çocuğun kimliği baştan sona yalan
3 yaş yetişkinler için önemli bir yaş farkı değil ama tatlım ama sen ergenliğin ortalarına bile yeni girmiş sayılırsın
gidip ders çalış ders çalışmayı sevmiyosan kitap oku resim yap müzik aleti çal ne bileyim yeni şeyler bul kendine
burda ablalarım eminim anlarlar 15 yaşında bir kızın fiziği bile yeni yeni yetişkinlerinkine yaklaşmaya başlar yani yarı çocuk görünümlüler burda seni ezmeye yada aşağılama çalışmıyorum ben de iki sene önceki halimi düşünüyorum da ne kadar değişmişim
resmen ağzım açık kaldı okuyunca dehşet içinde kaldım
lütfen kendine çeki düzen ver sonra viracocha'nında dediği gibi başına çok kötü şeyler gelcek
bu rahatlığı da üstünden at bizim toplumumuzda bunlar normal şeyler değil medeni olmak da bu değil
kusura bakmayın resmen donup kaldım biraz ağzıma gelenleri yazmış gibi oldum.