Benim anlamadığım Van'da yasıyor diye mi soğumandan korkmuş ?
Canım ben biz konusurduk boyle insanlar hakkında msnde bazen insanların yasadıgı yer, tipi falan elestirirdik ben gülerdim falan o da benden o elektriği almıs tabi cekinmis simdi bu kız bana vanlıyım dersem köylü, kıro gözüyle falan bakar ayrılır diye. Ama aksine saygı duyardım bastan söyleseydi hiç birşey değişmezdi. Bide ben siteye resmimi koysam anlarsınız hiç 15 yasında durmuyorum 17-18 gibi cocukta cekinmis bu kız istanbulda yasıyor, güzel, alaycı benle dalga gecer diye..
Merhaba ablalarım en baştan anlatıyım size okuyan herkese simdiden tesekkür ederim. Ben 15 yasındayım lise 1e yeni gectim erkek arkadasımda 18 yasında üniversiteye baslıcak. Gelelim konuya bundan 7 ay önce subat ayında biz facebookta tanısmıstık birkac gün konusmustuk sonra numaralarımızı vermistik birkac hafta böyle konusuyorduk tüm gün artık cıkmaya baslamıstık 2. ayımızda annemi arayıp annemle tanısmıstı ankarada yasıyorum diyordu. Sonra gün geçtikce daha cok baglanmaya basladık sonunda 13 agustosda yanıma geldi istanbula ilk görüsmemizdi hersey cok güzel geçmişti. Sonra ankaraya döndü 22 agustosda. 3 eylülde yine geldi beni görmeye ben onu almaya gittim annemleri aradık gelceğimizi söyledim biraz kızdılar bagırdılar falan bizde o gece eve gitmedik dısarda sabahladık. Annemlerde polise haber vermis cocugun babasını aramıs. Sonra kimliğine bakmak istedim olmaz dedi cıkardım hattımı kırdım dedim bitti gidiyorum ben ulasamıcaksında artık bana dedi dur dur verdi kimliği. Bana kendini fatih diye tanıtmıstı ankarada yasıyorum demişti megersem adı baranmış vanda yasıyormus vanlıymıs. Ben ilkten hiç bişey demedim banka oturduk gözümden birkac damla yas döküldü dedi ben seni cok seviyorum affet beni korktum benden sogursun diye söyleyemedim kaybederim seni. Bende aşığım tabi birşey demedim sarıldım falan neyse sabah oldu. O gün öyle geçti saat oldu aksam 9 biz telefonları actık kardesi aradı abi polisler sizi arıyor diye sonra eve gitmeye karar verdik annemi aradım haber verdim annemde sivil polisleri cagırmıs eve gitmeden önce bana kendini adına hat aldı ben senle konusamazsam kafayı yerim falan dedi. Gittik eve eve girmemizle polislerin onu tutması bir oldu karakola gittik sonra 2 gece nezarette yattı bende evdeyim diyorum artık bitti ağlıyorum falan sonra cebim çaldı aradı işte dedi seni çok seviyorum sakın bırakma beni senin için onca sey yasadım neyse oyle konu kapandı ertesi gün bulustuk annemlere söyledim. 2 gün öncede döndü vana işte. Simdi ben napcam bilmiyorum kafamda öyle cok soru varki. Güvenim sarsıldı bi yandan bi yandan benim yüzümden ailesine rezil oldu, nezarette yattı :S Sizinde fikrinizi almak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?