• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonumuz ne olacak peki?

konu açan kardeşimize ufak bir nasihat bol bol haber oku canım. münevveri hatırla ve onunn gibi nicesini. ne cesaret sende 2. gördüğün biriyle nasıl sabahlarsın. ya kadın taciri olsa, esrarkeş olsa deşse seni yada üzerinde sadistçe şeyler denemeye kalksa kime kaçıcaktın o saatte. kusura bakmayın ama şimdiki çocukların aklı okuldan çok aşka meşke çalışıyo. bunca kişinin dediğinde bir doğruluk payı vardır canım kafanın dikine değil doğru olana git. sana en baştan yalan söyleyen birinden de gelecek falan beklemen çok büyük hata olur :50: çok üzülüyorum çoookkk :50:

çok doğru bir yorum. :68:

Canım babasının işi varmış ondan gelecekmiş beni de görecekmiş diyorsun da seni neden görecek kocaman adam , oğluda senin yaşlarında değil ki görmek istesin. Birde sanki yıllar süren veya iyice evliliğe giden bir yanınız varmış gibi tanışacaksınız.

evet bence de neden babası geliyormuş, ne gerek var yani. sanki senelerdir çıkıyorlar da, işi ciddiye almak için işin içine aile de griyor....hiç gerek yok böyle şeylere. daha bunlar çocuk yahu.

Ya diyorum ki daha çocuk , ağır konuşma !
Ama elalemın ne oldugu belirsiz ( ki zaten yalancıymış ) adamıyla daha 2 gunlukken gece sokaklarda sabahlıbılen bırı cocuklugu aşmış demektir?

ya siz gençlerde hiç akıl yokmu ? Allahın size verdiği aklı nerelerde kullanıyorsunuz
Bide soruyorsunuz '' Sonumuz ne olucak diye ''

Bak yavrum sonun ne olur bılıyormusun : bu kafayla gidersen ; okumazsın , maddı manevı elınde hıcbır gücün yeteneğin olmaz , işte bulursun birtane böyle erkek karısı olur cocuklar yapar hayatını geçirisin ..

Sizin bu yaşta Hayata dair idealleriniz olmalı , sınavlarınız hayat mucadelesıne adımlarınız olmalı ..
Ama yok siz ınternetten koca bulun kendinize .. sevgili yapın ..
Hayata geleceğe ne kadar dar bakıyorsun öyle .. Allah akıl versın yazık ..
15'li yaşlar heyecanlı yaşlar .. ama herseyın bir ölçüsü olmalı
Erkek arkadaşta olmalı ama gece sabahlıycak cinsten değil.. Ailene uzuldum senın gb bır evlatları oldugu için ..
İnsan aılesıne kıyamaz ..

Babasının istanbulda işi varmış sanırım o yüzden geliyor gelince benlede görüşmek istiyormus.
İlerde belki bu yaptıklarımı hatırlayıp pişman olcam, kızıcam kendime ben neler yapmısım diye veya karsıma cok daha güzel biri cıkcak dogru zamanda bunlarıda biliyorum.
Şuan aklımda o var bir anda söküp atamıyorum ki canım acıyor yaşadıklarımızı düşününce. :43:

ne yaşadın ki, hiç bişey

bence aklına başına al, derslerine asıl, face nide tanımadığın insanları eklemeyi kes

realist düşünmek bu kadar zor olmasa gerek

18 yaşında bi erkek sadece içgüdüsel yani sadece hormonal hareket eder kızlar konusunda, seni sevdiği seveceği falan yok, seninde onu sevdiğin yok

hep bu diziler yüzünden oluyo bunlar, çocukluktan beri izleye izleye böyle oluyosunuz
:27::27:

Son düzenleme:
Yahu 15 yaşındasın sen. Okulundan dersanenden falan birini bulsana. 15 16 yaşında yaşadığımız ilişkileri aşk sanıyorduk hepimiz ana yok öyle bir şey.
Annene de ayrıca şaştım. Ben anneme netten biriyle tanıştım desem emin olmadan görüşme der. Görüşünce adı bu değilmiş ve aslında söylediği yerli de değilmiş desem benim asla onunla görüşmeme izin vermez ki yaşım 20. Bir de gece sokakta sabahlasam ne azar işitirim kimbilir.
Açıkçası çocuğun üniversiteye başlayacak olduğuna bile inanmıyorum insan ismini bile yalan söyleyebiliyorsa ondan her kötülüğü beklerim.
Bu arada babasıyla da çocukla falan da artık görüşme. Adamın seni alıp kaçırmayacağı ne malum?
Bu konuda sana tek tavsiyem yaşının insanı ol. Ona göre davran.

Back
X