sonunda ayrı eve çıkıyorum ama?

Ütü masam var ama ütüm yok.kim aldı çok merak ediyorum:)))
Süpürge
Kahvaltılık seti
Fırın
Misafir takm seti
Tencereler
Borcam da var
Çatal bıcak kaşık takımı var 2 tane
Yemek takımı
Mtfak havluları
Beyaz eşya ve mobilya yarn alncak
Tost makinası
Çaydanlık
Havlular
Bittı.bukadar var sadece.:((

Bu yazdıklarına bakarak yazıyorum toplu olarak :))
Banyoya paspas takımı
Banyo sabunluk takımı
Banyo rafları metal vs.

Mutfak için:
Bulaşıklık
Baharatlık takımı
Çeşitli boylarda kavanozlar
saklama kapları
Plastik kase / leğen vs
Kepçe spatula vs takımı
Mutfağa örtü takımı
Günlük kullanmalık bardak takımları kupalar vs ve tabaklar (çeyizindekiler gunluk olmaz)
Servis tepsileri
Sürahi
Peçetelik
Amerikan servisleri
Duvar saati

Odalar için
Halı yolluk vs
Süs dekorasyon eşyaları
Örtü
Saatler çerçeveler fln.

Ev terligi en az 3 tane, banyo takimi paspas, bol bol kasik catal ama en az 2 takim olsun cok lagzim oluyo,fazladan 6 li cay kasiklari al, tahta kasik seti al, minik paspaslar dan al mutfak onu icin,lavabo oni icin. Buyuk minderler yaptir en az 3 tane balkon keyfi icin sart :) benim istanbul desenli var cesit cesit hemde dekoratif kullaniyorum, kahve makinasi alabilirsin turk kahvesi icin migrosta 26 lira:) deterjan kabi alabilirsin dekoratif. Haa bide kirli sepetini unutma:) aklima geleni yazdim. Bide ekmek kutusu al cok
lagzim oluo

Teşekkür ederm bunlar çok lazm aslnda.ben not alyrum .yazdıklarnzn hepsni yazdm hçbri yok çünkü.aklnza gelirse yazarmsn zahmet olmazsa.?:(((

Bu yazdıklarına bakarak yazıyorum toplu olarak :))
Banyoya paspas takımı
Banyo sabunluk takımı
Banyo rafları metal vs.

Mutfak için:
Bulaşıklık
Baharatlık takımı
Çeşitli boylarda kavanozlar
saklama kapları
Plastik kase / leğen vs
Kepçe spatula vs takımı
Mutfağa örtü takımı
Günlük kullanmalık bardak takımları kupalar vs ve tabaklar (çeyizindekiler gunluk olmaz)
Servis tepsileri
Sürahi
Peçetelik
Amerikan servisleri
Duvar saati

Odalar için
Halı yolluk vs
Süs dekorasyon eşyaları
Örtü
Saatler çerçeveler fln.

Çok teşekkür ediyorum bunlarıda yazıyorum hemen:)

Teşekkür ederm bunlar çok lazm aslnda.ben not alyrum .yazdıklarnzn hepsni yazdm hçbri yok çünkü.aklnza gelirse yazarmsn zahmet olmazsa.?:(((

Bak akloma geldi kesinlokle pirinc bulgur seker icin 3,5 litrelik kavanoz al 5 tane cok rahat oluyo hersey duzenli duruyo. Dograma tahtasi, bicak seti,minik guvec takimi kullanacaksan, küllük:) vileda seti iyisinden olsun,mikrofiber bez al bol bol ozellekle buzdolabu ve plazmayu bununla sil ama makinaya atma elinse yika. Sakin borcam alma sana ev gormeye gelenlee zaten tonla getirir. Dahada yok aklima gelen

yeni eviniz şimdiden hayırlı olsun :) aslında şimdilik sizi idare edecek şeyleri alın, sonra yavaş yavaş tamamlarsınız, bana göre şu anda su ıstıcı, çay makinesi yada mikrodalga gereksiz, onlar sonrada alınır...
siz gün içinde en çok neleri kullanıyorsunuz, onları bir düşünüp, bir liste yapsanız daha iyi olur. ben her şeyimi almıştım güya ama mandal, tuzluk, bulaşık leğenini hatta masa-sandalyeyi unutmuştum :)
bir evde eksik bitmezki, ben kaç yıllık evliyim ama hala eksiklerim var :)
ihtiyaçlar, eksikler zamanla kendini gösterir, siz şimdilik gerekli gördüğünüz şeyleri alın, sonrasındada hoşunuza giden şeyleri yavaş yavaş alırsınız.

bana göre elzem olanlar ;

baharatlık, banyo ve mutfak havluları, çamaşır asacağı, mandal, tuvalet fırçası,
sabunluk, tahta kaşıklar, kepçeler, su bardağı, çay bardağı, şekerlik, sürahi, çaydanlık,
çatal bıçak takımları, nevresimler, yorgan, pike, yastık, battaniye,
wc için maşrapa ( bumuydu onun adı bilemedim şimdi) , ayna, nihale, kek kalıbı, bulaşık süngeri,
yer silmek için vileda, cam ve toz bezleri, ekmek kutusu, masa örtüsü

ilk aklıma gelenler bunlar, umarım işinize yarar

Bak akloma geldi kesinlokle pirinc bulgur seker icin 3,5 litrelik kavanoz al 5 tane cok rahat oluyo hersey duzenli duruyo. Dograma tahtasi, bicak seti,minik guvec takimi kullanacaksan, küllük:) vileda seti iyisinden olsun,mikrofiber bez al bol bol ozellekle buzdolabu ve plazmayu bununla sil ama makinaya atma elinse yika. Sakin borcam alma sana ev gormeye gelenlee zaten tonla getirir. Dahada yok aklima gelen

Temzlik aletlerni untydum bk:)
Ay yazdklarn hepsine a bunu untmşm dyorum.)evet ya ev borcamdan geçlmez şmdi;)

yeni eviniz şimdiden hayırlı olsun :) aslında şimdilik sizi idare edecek şeyleri alın, sonra yavaş yavaş tamamlarsınız, bana göre şu anda su ıstıcı, çay makinesi yada mikrodalga gereksiz, onlar sonrada alınır...
siz gün içinde en çok neleri kullanıyorsunuz, onları bir düşünüp, bir liste yapsanız daha iyi olur. ben her şeyimi almıştım güya ama mandal, tuzluk, bulaşık leğenini hatta masa-sandalyeyi unutmuştum :)
bir evde eksik bitmezki, ben kaç yıllık evliyim ama hala eksiklerim var :)
ihtiyaçlar, eksikler zamanla kendini gösterir, siz şimdilik gerekli gördüğünüz şeyleri alın, sonrasındada hoşunuza giden şeyleri yavaş yavaş alırsınız.

bana göre elzem olanlar ;

baharatlık, banyo ve mutfak havluları, çamaşır asacağı, mandal, tuvalet fırçası,
sabunluk, tahta kaşıklar, kepçeler, su bardağı, çay bardağı, şekerlik, sürahi, çaydanlık,
çatal bıçak takımları, nevresimler, yorgan, pike, yastık, battaniye,
wc için maşrapa ( bumuydu onun adı bilemedim şimdi) , ayna, nihale, kek kalıbı, bulaşık süngeri,
yer silmek için vileda, cam ve toz bezleri, ekmek kutusu, masa örtüsü

ilk aklıma gelenler bunlar, umarım işinize yarar

Işe yaramaz mı canım bunlarn hç biri xok evde :((
Sıfırdan bşlyorum zaten.yazdklarnıda not aldm sagol canım.aklnza geldkçe yazarmsn:)

Çok sagol.senin yazdklarndanda yoktu bende.burdaki arkadaşlar söylemese maşrapasz mandalsz terliksz kalcktm :))

:1: :1:

evet arkadaşların söyledikleride çok güzel, kesme tahtası, çamaşır sepeti, terlik vs. böyle düşününcede kolayca gelmiyor insanın aklına, iyiki açmışsınız konuyu, herkes aklına geleni yazsa eksikler kolayca tamamlanır.

:1: :1:

evet arkadaşların söyledikleride çok güzel, kesme tahtası, çamaşır sepeti, terlik vs. böyle düşününcede kolayca gelmiyor insanın aklına, iyiki açmışsınız konuyu, herkes aklına geleni yazsa eksikler kolayca tamamlanır.

Gerçekten yazmasalar dı ne aklma gelirdi ne alırdm.iyi oldu herkese teşekkür sanada öpüçük.

Merhaba hayırlı olsun :) Evlilik hazırlığı listeleri oluyor internette onlara bakabilirsin. İrfan sende olanları eleye eleye olmayanları bul. Patates soğan sepeti, süzgeç, rende , havlu askısı vs. Bunlar geldi aklıma genelde ilk akla gelmeyin sonradan alınan şeyler :D

Ben sana bişey diyim mi.
Sen yarın gir bi japon pazarına, orası küçük şeylerin yeri, fiyatlar da 2-3 tl falan hep.
Butun reyonları gez, gördükçe alırsın. Böyle ufak tefek saymakla bitmez şu an eksik illa kalır çünkü.

Evet bende akşama dogru japon pazarna gtçem orda bzen herşey oluyor;))

Back
X