hayır resmen psikolojik şiddet uyguluyor.hazırladığım yemeği bile yemiyor,kendisi tekrar hazırlıyor.
Niye bir başkasının seni şekillendirmesine,senin adına karar vermesine söz sahibi olmasına izin veriyorsun.Bir başkası için herkesi herşeyi silersen,bir gün bu yanlışla yüzleşmek zorunda kalırsın.Ve sanırım o gün bugün.hanımlar,
herkesin ayrı bir derdi var.benimki de eşimle,geçenlerde kız kardeşim sözlendi,eşim damadı istemiyor istemediği gibi de söze gitmeme izin vermedi bağrışmalar falan oldu konu kapandı. Bu sefer nişanda da erken gitmek istedim en azından anneme yardım edeyim diye ona da Allahtan abim yanımdaydı o dedi ayıp olur erken gitmezsen diye o sebeble erken gittik ama yok damatla konuşmayacaksın,surat asacakcın falan bin bir türlü şeyler söyledi,neyse gittik nişanda anneme yardım ediyorum servise falan damatta o ara hep salondaydı eşim yardım ettiğimi ve damadın yanımıza yakın yerde olduğunu görünce kızdı,4 gündür sen niye yardım ediyorsun o çoçuk ordayken niye sen kalkıyorsun niye sözümü dinlemiyorsun diyip tartıştık ve yatakları ayırdı,eşim şimdi salonda yatıyor.
ne yapacağımı bilmiyorum.
ben onun için herkesi ve herşeyi silerken bunu yapması sinirime dokunuyor.
sizce ne yapayım,nasıl konuşayım.
Size böyle davranan bi adama neden yemek hazırlıyosunuz?Alttan alması gereken o tavır yapması gereken sizken neden böyle davranıyosunuz?hayır resmen psikolojik şiddet uyguluyor.hazırladığım yemeği bile yemiyor,kendisi tekrar hazırlıyor.
ben onun için herkesi ve herşeyi silerken
gerçekten çok haklısınız,ozamanlar küçüktüm ve cahildim,burdan tüm kızlar okusun öyle ipler kimsenin eline verilmesin,sonradan böyle sorunlar oluyor.aferin canım çok güzel yapmışsın. tüm ipleri eşine veren kadınlara sinir oluyorum. boynunuza ip bağlamaya ramak kalmış.
kız kardeşinizden ona neymiş başka bir derdi mi var acaba kardeşinizden bir beklentisi olabilir mihanımlar,
herkesin ayrı bir derdi var.benimki de eşimle,geçenlerde kız kardeşim sözlendi,eşim damadı istemiyor istemediği gibi de söze gitmeme izin vermedi bağrışmalar falan oldu konu kapandı. Bu sefer nişanda da erken gitmek istedim en azından anneme yardım edeyim diye ona da Allahtan abim yanımdaydı o dedi ayıp olur erken gitmezsen diye o sebeble erken gittik ama yok damatla konuşmayacaksın,surat asacakcın falan bin bir türlü şeyler söyledi,neyse gittik nişanda anneme yardım ediyorum servise falan damatta o ara hep salondaydı eşim yardım ettiğimi ve damadın yanımıza yakın yerde olduğunu görünce kızdı,4 gündür sen niye yardım ediyorsun o çoçuk ordayken niye sen kalkıyorsun niye sözümü dinlemiyorsun diyip tartıştık ve yatakları ayırdı,eşim şimdi salonda yatıyor.
ne yapacağımı bilmiyorum.
ben onun için herkesi ve herşeyi silerken bunu yapması sinirime dokunuyor.
sizce ne yapayım,nasıl konuşayım.
bunu söyledim ama kabul etmiyor,sinirden kendimi yiyip bitiriyorum.Damadı beğenmediyse kardeşinize fikirlerini anlatsın. Eğer gerçekten yanlış kişiyse kardeşiniz karar verir. Siz oraya damada hizmet etmeye gitmiyorsunuz kardeşinizin özel gününü anlamlı kılmaya ve ablalık görevinizi yapmaya gidiyorsunuz. Bence eşinize hiç yüz vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?