sonunda ayrı yataklarda yatıyoruz.

senilk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
348
182
73
hanımlar,
herkesin ayrı bir derdi var.benimki de eşimle,geçenlerde kız kardeşim sözlendi,eşim damadı istemiyor istemediği gibi de söze gitmeme izin vermedi bağrışmalar falan oldu konu kapandı. Bu sefer nişanda da erken gitmek istedim en azından anneme yardım edeyim diye ona da Allahtan abim yanımdaydı o dedi ayıp olur erken gitmezsen diye o sebeble erken gittik ama yok damatla konuşmayacaksın,surat asacakcın falan bin bir türlü şeyler söyledi,neyse gittik nişanda anneme yardım ediyorum servise falan damatta o ara hep salondaydı eşim yardım ettiğimi ve damadın yanımıza yakın yerde olduğunu görünce kızdı,4 gündür sen niye yardım ediyorsun o çoçuk ordayken niye sen kalkıyorsun niye sözümü dinlemiyorsun diyip tartıştık ve yatakları ayırdı,eşim şimdi salonda yatıyor.
ne yapacağımı bilmiyorum.
ben onun için herkesi ve herşeyi silerken bunu yapması sinirime dokunuyor.
sizce ne yapayım,nasıl konuşayım.

hayır resmen psikolojik şiddet uyguluyor.hazırladığım yemeği bile yemiyor,kendisi tekrar hazırlıyor.

Ayy yemesin ya çok mu dert.
Temiz çamaşır da beklemesin ütülü gömlek de ama.
Tavır yapıyorsan hakkını ver de sen ona.
Bak nasıl kuyruk kıstırıp yanaşıyor.. :)

Niye bir başkasının seni şekillendirmesine,senin adına karar vermesine söz sahibi olmasına izin veriyorsun.Bir başkası için herkesi herşeyi silersen,bir gün bu yanlışla yüzleşmek zorunda kalırsın.Ve sanırım o gün bugün.
Eşinin,senin kardeşinin nişanlsı hakkında fikir yürütme söz söyleme isteyip istememem hakkı yok.Hatta söz söyleyecek en son kişi bile değil.Karar kardeşinin.Herkesi sevmek zorunda değiliz.Ama insani ilişkileri zedelememek açısından biraz saygılı davranmak zorundayız.Senin kardeşinin kocası kocanı sevmeseydi ve kardeşinde sırf bu yüzden uzak soğuk dursaydı ne hissederdin.
Bu kadar dizginleri başkasının eline vermeyin hayatlarınızda.Ayırırsa ayırsın yatağını.

Eşinizin yaptığı saçmalık.
sonuçta kardeşiniz evleniyor, kardeşinizin eşi, sizi zaten bağlamaz.
Fakat ablası olarak sizin onun yanında ve yardımında olmanız önemli.
Hem ailevi olgular açısından, hem de ablalık göreviniz açısından.
Bunu anlamayacak kadar kör mü?

Bugün bunu yapan adam, yarın kardeşinin evine de gitmene müsade etmez.

Ama bir de şu var, sorun ne onu bilmiyoruz?
Damada bu kadar cephe almasını gerektirecek damat ne yaptı?
Ayıbı, suçu, kabahati ne?
Onu da söylersen o zaman daha doğru yanıtlar veririz.

hayır resmen psikolojik şiddet uyguluyor.hazırladığım yemeği bile yemiyor,kendisi tekrar hazırlıyor.
Size böyle davranan bi adama neden yemek hazırlıyosunuz?Alttan alması gereken o tavır yapması gereken sizken neden böyle davranıyosunuz?

Yeni damatla eski damat arasinda baska bir sey mi olmusta.. yada yeni dmadin size özel bir yanlısı mi oldu hu neyin tavri tribi..

yeni damadın bize karşı bir yanlışı olmadı,bir ara kardeşimi kötü bir durumdayken bıraktı ve sonra yeniden görüşmeye başladılar.
eşime göre bu kötü bir şey.Ama bunu bir türlü eşime anlatamıyoruz,o onların kararı diye.

aferin canım çok güzel yapmışsın. tüm ipleri eşine veren kadınlara sinir oluyorum. boynunuza ip bağlamaya ramak kalmış.
gerçekten çok haklısınız,ozamanlar küçüktüm ve cahildim,burdan tüm kızlar okusun öyle ipler kimsenin eline verilmesin,sonradan böyle sorunlar oluyor.

Damadı beğenmediyse kardeşinize fikirlerini anlatsın. Eğer gerçekten yanlış kişiyse kardeşiniz karar verir. Siz oraya damada hizmet etmeye gitmiyorsunuz kardeşinizin özel gününü anlamlı kılmaya ve ablalık görevinizi yapmaya gidiyorsunuz. Bence eşinize hiç yüz vermeyin.

aslında annem,babam ben herkes karşı kardeşimin nişanlısına ama yapacağımız bir şey yok.
benim karşı olma sebebim benim yaşadıklarımın aynısını yaşayacak,buna eminim çünkü onda kendimi görüyorum.

kız kardeşinizden ona neymiş başka bir derdi mi var acaba kardeşinizden bir beklentisi olabilir mi

bunu söyledim ama kabul etmiyor,sinirden kendimi yiyip bitiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…