- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
hayır,zamanında bizim evlenmemize izin vermemişlerdi.o çocuğa yapılan kadar kendisine o kadar toleranslı davranmadıkları için aklı sıra annemlere ve bana artistlik yapıyor ama bilmiyorki annemlerin zamanında bana yaptıklarını tekrarlamamak adına kardeşime farklı davranıyorlar.kız kardeşinizden ona neymiş başka bir derdi mi var acaba kardeşinizden bir beklentisi olabilir mi
kardeşimi bir ara zor durumda bırakıp,ayrılmıştı.Damattan ona ne anlamadim istememe gerekcesi neymis?
Kardesinize cokmu deger veriyor ondanmi yani. Normal sartlarda hadi neyse bi uyari yapilir ama illaki istiyoruz diyorsa kendileri bilir demesi lazim bu kadar olay cikartacak ne var yanikardeşimi bir ara zor durumda bırakıp,ayrılmıştı.
kardeşimi bir ara zor durumda bırakıp,ayrılmıştı.
hayır,zamanında bizim evlenmemize izin vermemişlerdi.o çocuğa yapılan kadar kendisine o kadar toleranslı davranmadıkları için aklı sıra annemlere ve bana artistlik yapıyor ama bilmiyorki annemlerin zamanında bana yaptıklarını tekrarlamamak adına kardeşime farklı davranıyorlar.
yani yine de yaptığı çok saçma Allah size kolaylık versin.çok yüz verilmişkardeşimi bir ara zor durumda bırakıp,ayrılmıştı.
aynen tüm evlenecekler okumalı,o zamanlar akıl bir karış havada oluyor,insan aşık olunca karşıdakinin yanlışlarını göremiyor.Ay böyle erkeklere sinir oluyorum. Ailenle, eşin arasında kalmak ne kötü bir durum! Çok zor bir hal...
Eş ararken, ailenize saygılı olması 1. Önceliğiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?