sonunda ayrı yataklarda yatıyoruz.

eşin terbiyesiz ve görgü kurallarından bir haber belli ki.
insan kardeşinin nişanında el gibi oturup, annesine yardım etmez, kardeşinin eşini kötü gözlü görür mü ya hu ??
eşine hiç yüz verme ayırırsa ayırsın yatakları. hatta sen birleştirme uzat bence. senden özür dileyip kendini düzeltene kadar muhatap bile olma.
acaba eşinin bir açığını mı biliyor adam nedir bu kadar tavırlı olmalar .

kız kardeşinizden ona neymiş başka bir derdi mi var acaba kardeşinizden bir beklentisi olabilir mi
hayır,zamanında bizim evlenmemize izin vermemişlerdi.o çocuğa yapılan kadar kendisine o kadar toleranslı davranmadıkları için aklı sıra annemlere ve bana artistlik yapıyor ama bilmiyorki annemlerin zamanında bana yaptıklarını tekrarlamamak adına kardeşime farklı davranıyorlar.

1. kendinizi sevin
2. ayrı yatması ve bunu sorun etmesi onun ciddi problemli bi kafaya sahip olduğunu gösterir.
3. evli de olsan bekar da olsan önce kendine saygın olacak. bu konu da tek kelime bile ettirmemelisin. ne demek kız kardeşimin sözüne geç gidicem, yok yardım etmiycem falan. eşin 12 yaşında ya da kafa tramvası falan mı geçirdi?normal değil.

ben anlayamadım damadı bebeğenmemek gibi bir lüksü yok bence bir şeyinimi gördü bu kadar büyük tepkiler veriyor

kardeşimi bir ara zor durumda bırakıp,ayrılmıştı.
Kardesinize cokmu deger veriyor ondanmi yani. Normal sartlarda hadi neyse bi uyari yapilir ama illaki istiyoruz diyorsa kendileri bilir demesi lazim bu kadar olay cikartacak ne var yani

kardeşimi bir ara zor durumda bırakıp,ayrılmıştı.

Kusura bakma belki biraz ağır olacak ama
Kardeşine aşıkmış ta damada bilenmiş gibi tavırlar içinde.

Böyle değilse bile insana böyleymiş gibi düşündürüyor.
Kendine çeki düzen versin.
Emin ol bu şekilde devam ederse çevrenizdekiler de böyle düşünecektir.

Siz bu görüşünüzü eşinize söylediniz mi peki?
Bence bir de bu yönüyle yaklaşın.

Eşinizin yaptığını hala doğru bulmuyorum, fakat bunu durdurmakta sizin elinizde.
Benim eşim diyemez "annene gidemezsin, kardeşine gidemezsin, filanca damadınız ile selamlaşamazsın"
Ona kalmış birşey değil bu, bu benim meselem benim aile bağım.
Ben nasıl onun aile bağlarına bu şekilde müdahale edemezsem, o da edemez, nokta!

Siz de bu noktayı koyabilmelisiniz.
Aksi halde çok sorunlar yaşarsınız, çünkü bu "kardeş" hiç birşeye benzemez.
İlla görüşülecek, illa aynı ortamlarda bir araya gelinecek.
Sırf kendi yaşadıklarından dolayı, kardeşine ve damada diş bilemesi çok yanlış.

Eşiniz tam bir terbiyesiz kusura bakmayın.
Aileniz de damada karşı çok olumlu değilmiş zaten ama kardeşinizin hatrı için kabullenmişler. Eşinize ne yemek düşer biliyoruz hepimiz. Cürete bakın. Sizi göndermemek filan. Ve bu uğurda ayrı yatmak!
Ben olsam evden de gönderirim, gitsin gidebildiği yere kadar.. İnsanların seçimlerine saygı göstermek zorunda, ona kalmadı baldızın kimle evleneceği.

aynen dediklerinize katılıyor ve eşime de anlatıyorum ama tartışmaktan öte gidemedik bu konuda,en son tartışmada konuşmama kararı alıp,kendi kendine konuşmasını dinledim bu sefer de niye konuşmuyorsun bir cevap ver deyip tartıştı bende söyleyeceklerimi söyledim dedim ve yine kendi kendine konuşmaya devam etti.

Demekki kendisi ile barışık bir yapısı yok.
Olan olumsuz şeyleri içinde fazlaca büyüten birisi.
Boşverin derim.
Ayrı mı yatmak istiyor keyfi bilir.
Siz istifinizi bozmayın, fakat kardeşinizi de ailenizi de yalnız bırakmayın.
Sonra bu günler geri gelmiyor "keşke yanında olsaydım" dememeniz açısından önemli.

Ay böyle erkeklere sinir oluyorum. Ailenle, eşin arasında kalmak ne kötü bir durum! Çok zor bir hal...

Eş ararken, ailenize saygılı olması 1. Önceliğiniz olsun.

aa çok saçma senin kardeşinin kararı senin anne babanın bileceği bişi eşinin bu denli tepki vermesi kel alaka.kardeşini senin ve ailenin düşündüğünden çok düşünemez yadırgadım doğrusu.yatak ayırmayı gerektirecek bişi yaptığını sanmıyorum sana bu haksızlığı yapması da yine onun ayıbı.eşinle bunu konuş konu uzamadan bağırmadan.o senin kardeşin her şeyi ile sen ilgileneceksin kan bağın bunu gerektirir silemezsin onu.eşinin yalnış yaptığını anlaması gerekir.

eşim kendi ailesine karşıda öyle,hatayı kabul etmiyor.Herkes onun sözünü dinleyecek.
offff
yani sonunda başıma dert olmayacağını bilsem boşanmayı bile düşünüyorum.

Ay böyle erkeklere sinir oluyorum. Ailenle, eşin arasında kalmak ne kötü bir durum! Çok zor bir hal...

Eş ararken, ailenize saygılı olması 1. Önceliğiniz olsun.
aynen tüm evlenecekler okumalı,o zamanlar akıl bir karış havada oluyor,insan aşık olunca karşıdakinin yanlışlarını göremiyor.

damat ne yaptı ki eşinize de bu kadar kinci. en önemlisi sizin kardeşiniz ya el gibi mi davranacakmışsınız nişanda vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…