Bide bu sorunlar yüzünden eşimle tartıştım oda benle konuşmuyor 2 gündür ayrı yatıyor.
Eşim kardeşin bizi ezip geçti o sevgilisyle biraraya asla gelmem evine gitmem sende gidemezsin dedi bana bende o benim karedşim karışamazsın dedim eşim gidersen kötü olur vs.gibi laflar etti ben kardeşime sen abilik yapmazsan o çocuk kardeşimi sahipsiz bulur ezer nolur öyle konuşma gitmemezlik yapma kardeşimi savun dedim benim hiç mi hakkım yok üzerinde hakkımı helal etmem deyince bizimki kızdı ne yaptım yemeği yiyor ne benimle konuşuyor ne yapacağımı bilmiyorum.
Eşin neden bu duruma bu kadar takılmış anlamadım acaba daha önce bir husumeti fılan bır zıtlık durumumu oldukı kardesının sözlüsüyle yani bir problem yoksa boyle bırsey neden yaptı anlam veremedım bence bıraz fazla abartmıs yatakları ayırmak fılan konusup derdi neymıs ogrenmelısın sonucta o senın kardesın evlendıkten sonra sende ıstemıyorsan gorusmeyebılırsın ama evlenen kadar her adımında ablası olarak yanında olman gerekırhanımlar,
herkesin ayrı bir derdi var.benimki de eşimle,geçenlerde kız kardeşim sözlendi,eşim damadı istemiyor istemediği gibi de söze gitmeme izin vermedi bağrışmalar falan oldu konu kapandı. Bu sefer nişanda da erken gitmek istedim en azından anneme yardım edeyim diye ona da Allahtan abim yanımdaydı o dedi ayıp olur erken gitmezsen diye o sebeble erken gittik ama yok damatla konuşmayacaksın,surat asacakcın falan bin bir türlü şeyler söyledi,neyse gittik nişanda anneme yardım ediyorum servise falan damatta o ara hep salondaydı eşim yardım ettiğimi ve damadın yanımıza yakın yerde olduğunu görünce kızdı,4 gündür sen niye yardım ediyorsun o çoçuk ordayken niye sen kalkıyorsun niye sözümü dinlemiyorsun diyip tartıştık ve yatakları ayırdı,eşim şimdi salonda yatıyor.
ne yapacağımı bilmiyorum.
ben onun için herkesi ve herşeyi silerken bunu yapması sinirime dokunuyor.
sizce ne yapayım,nasıl konuşayım.
vay bee zaman değiştirmemiş bunu gördüm şimdi.iki yıl önceki mesajın:
baldızını bu kadar kıskanması saçma.
Eşin niye karışiyor onane...ayni durumu bende eniştemle yaşadmm eşimi bi türlü kabullenemedi onun yüzünden şu an ablamla görüşmüyorum hayir tasasi ona mi düştü o ne karişiyor derdi ne..hanımlar,
herkesin ayrı bir derdi var.benimki de eşimle,geçenlerde kız kardeşim sözlendi,eşim damadı istemiyor istemediği gibi de söze gitmeme izin vermedi bağrışmalar falan oldu konu kapandı. Bu sefer nişanda da erken gitmek istedim en azından anneme yardım edeyim diye ona da Allahtan abim yanımdaydı o dedi ayıp olur erken gitmezsen diye o sebeble erken gittik ama yok damatla konuşmayacaksın,surat asacakcın falan bin bir türlü şeyler söyledi,neyse gittik nişanda anneme yardım ediyorum servise falan damatta o ara hep salondaydı eşim yardım ettiğimi ve damadın yanımıza yakın yerde olduğunu görünce kızdı,4 gündür sen niye yardım ediyorsun o çoçuk ordayken niye sen kalkıyorsun niye sözümü dinlemiyorsun diyip tartıştık ve yatakları ayırdı,eşim şimdi salonda yatıyor.
Kusura bakma belki biraz ağır olacak ama
Kardeşine aşıkmış ta damada bilenmiş gibi tavırlar içinde.
Böyle değilse bile insana böyleymiş gibi düşündürüyor.
Kendine çeki düzen versin.
Emin ol bu şekilde devam ederse çevrenizdekiler de böyle düşünecektir.
Ne alaka kiz kardesinizin sozlusunde ne var ki esiniz bu kadar tepki veriyo ve sen niye esin icin aileni akrabalarini niye siliyosun yatymazsa yatmasin seninle bosverhanımlar,
ben onun için herkesi ve herşeyi silerken
Valla aklima ilk o geldide söyleyemedimKusura bakma belki biraz ağır olacak ama
Kardeşine aşıkmış ta damada bilenmiş gibi tavırlar içinde.
Böyle değilse bile insana böyleymiş gibi düşündürüyor.
Kendine çeki düzen versin.
Emin ol bu şekilde devam ederse çevrenizdekiler de böyle düşünecektir.
aynen tüm evlenecekler okumalı,o zamanlar akıl bir karış havada oluyor,insan aşık olunca karşıdakinin yanlışlarını göremiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?