sonunda ayrı yataklarda yatıyoruz.

Kardeşinin nişanlısı sapıkmışcasına abartmış eşin. Öyle bi durum olabilr mi

iki yıl önceki mesajın:

baldızını bu kadar kıskanması saçma.

Kız yerinde olsam "hayirdir kardesime mi aşıksın neden bu kadar istemiyorsun sen bu çocuğu, bak böyle saçma tavırlar icine girme artik yanlis anlamaya basladim" derdim.

Damadi istememe gibi bi hakki olamaz onun sonucta o da damat. Ona mi soracaklardi "kizi verelim mi" diye. Saçmalığa bak.

Onun sacmaliklari yüzünden kiz kardesinin nisaninda düğününde bulunamayacak mısın?

Kendisine sor bakalim "ben senin erkek kardesinin aldigi kizi istemesem sen ne düşünürsün ne sacma olur degil mi? üstelik seni de nişana düğüne gondermesem naparsin tamam deyip oturur musun?" diye sor bi.

Eşin neden bu duruma bu kadar takılmış anlamadım acaba daha önce bir husumeti fılan bır zıtlık durumumu oldukı kardesının sözlüsüyle yani bir problem yoksa boyle bırsey neden yaptı anlam veremedım bence bıraz fazla abartmıs yatakları ayırmak fılan konusup derdi neymıs ogrenmelısın sonucta o senın kardesın evlendıkten sonra sende ıstemıyorsan gorusmeyebılırsın ama evlenen kadar her adımında ablası olarak yanında olman gerekır

damat kötüyse kocana ne ortak iş mi yapacak.
sen oraya annene yardım etmek için gidiyorsun damatla iki tavla atmaya değil.
kendi küsen kendi barışır.
eşin "bizi ezdi"derken kız kendi yuvasını kuruyor annen baban bir şey demezken eşin aşiret başı olmaya soyunmuş.

Eşinize ne kız kardeşinizin kiminle evlendiğinden?
O ailede kendisi neyse diğer damat da o.
Karışmaya hakkı yok.

Eşin çok bencil biri. Ayrıca yaşı kaç olursa olsun, hala çocuk. Zordur böyle adamlarla uğraşmak. Kısaca ömür törpüsü diyorum ben o tiplere. Çekilmez..

arkadasim bu kadar onemsemeyin su erkek milletini .... bir erkek icin herseyi silmek falan sanki kendileri buulunmaz bir nimet saniyorlar aman elimizden kacmasin diye herseye katlanilmis ....
yapman gereken ilk sey kendi hayatini onun hayatindan ucuz gormemek ... kocadan million tane bulunur anne kardes bulunmaz ....

Eşin niye karışiyor onane...ayni durumu bende eniştemle yaşadmm eşimi bi türlü kabullenemedi onun yüzünden şu an ablamla görüşmüyorum hayir tasasi ona mi düştü o ne karişiyor derdi ne..

+1

Ne alaka kiz kardesinizin sozlusunde ne var ki esiniz bu kadar tepki veriyo ve sen niye esin icin aileni akrabalarini niye siliyosun yatymazsa yatmasin seninle bosver

Valla aklima ilk o geldide söyleyemedim

Söz hakkı varmış gibi davranması saçma geldi ne alaka karışıyor. İstemiyorda ne demek annesi babası abisi ablası varken ona ne oluyor ki? Bişeyini mi gördü damadın ? Kızlardeşinize zır gitmek için mi yapıypr yoksa bişeyleri mi kıskanıyor?

O kim olarak damadi istemiyomus?
Kendisi de damat.
Izin verme haddini vermemelisiniz.Birakin nerde yatarsa yatsin.Asil siz onunla yatmayin sizi boyle zor durumda biraktigi icin.

aynen tüm evlenecekler okumalı,o zamanlar akıl bir karış havada oluyor,insan aşık olunca karşıdakinin yanlışlarını göremiyor.

Ailem 10 gündür biz de. Eşim, annemler herkes mutlu, doğumu bekliyoruz.

Annem uzanmıştı tv karşısında, eşim ona battaniye getirdi, örttü. Sohbetleri, samimiyetleri, ikisinin de birbirine sevgisi... herşey beni mutlu ediyor.

Ama herşey karşılıklı saygı ve sevgi. Ben de eşimin ailesine öyleyim. Onları çok seviyorum, onlar da beni kendi kızları gibi görüp sevdiler. Sağolsunlar.

Ya damat isterse ruh hastası olsun manyak olsun ona ne ??Onu ne ilgilendirir hayat senin kardeşinin o uyarısını yapar kenara çekilir müdahale etmeye hakkı yok.
Yeri geliyor anne baba bile evladına karışmıyor saygı duyuyor hayatına eşin kim oluyor yani el oğlu nihayetinde.
Mutsuz olacaksa da kardeşin olacak boşanacaksa da o boşanacak onun hayatı yani.
Valla isteyen bana fesat desin ama eşinin kardeşinde gözü olabilir yani bu kadar itiraz etmesi öfkeli olması hiç normal değil açıkçası.
Bence eşin bi psikoloğa gitsin belki kendine bile itiraf edemiyordur.

Maalesef bir çocukla evlenmissiniz.tilkinin dönüp dolasacagi yer kurkcu dukkanidir birak ne hali varsa gorsun kafani dinle bu arada .kendi hizmetini kendi yapsin paşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…