Sonunda ayrildim... Yapamadim...

violetworld

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
356
236
103
36
Hani bir konu acmistim, ailesi beni istemeyen erkek arkadasimla ilgili. (eski konum burada: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ailesi-tanismaya-geliyor-ama.1062398/)

Sonunda net kararimi verdim ve ayrildim. Bana cok kizdi, hep sakin olan birisi "sen kendini kandiriyorsun, dediklerinle yaptiklarin uyusmuyor, cesaretsizsin aslinda, "teamwork" diyordun ama simdi bu lafina guluyorum sadece" dedi, canim cok yandi... :(

Ailesi geldikten 1 hafta sonra annesini aradim - erkek arkadasimla konusup karar vererek - gorusmemizi rica ettim garip ciksada, gorustuk, sakin normal konustuk ama bana net sekilde beni kabul etmeyeceklerini (bosanmis oldugum icin) ve "gidin evlenin isterseniz ama kalbime tas basarim onu evlatliktan reddederim, bizi yok sayin" dedi, bende hic boyle birsey yapmayacagimizi dedim, herseyin rizayla olmasini istedigimi dedim, bos... "bu seninle son gorusmem, fikrim degismeyecektir" dedi. Bayram esnasiydi diye ellerimle hediye hazirladim, rica ettim kabul etmesini ama etmedi, almadi.

Ablasina yazdim, bayramini tebrik ettim ve sizinle aslinda cok iyi anlasabiliriz, aramizdaki yanlis anlasilmalari asip mutlu aile olabiliriz dedim, ama oyle aci laflar saydirdi ki... hatirlarken bile canim aciyor. Neredeyse kufurler yagdirarak "benim nasil iyi davranmami bekleyebilirsin? gecmisindeki hatanin safligindan oldugunu diyorsun ama saflik degil akilsizsin, simdi onun bedelini bizmi odeyecegiz" dedi bana :( :( :( bu sanki tekerlekli bir insana "sen ozurlusun, uzak dur" demek gibi oldu. :(

Erkek arkadasim (*eski) bu esnada tatildeydi, moralini bozmak istemedim, 3 gun tuttum kendimi. Tatilden dondukten sonra bu is olmaz, ayrilmamiz lazim dedim, oda saydirdi iste... cok kizdi, "hep fikir degistiriyorsun, korkuyorsun, cesaretsizsin" dedi. Guya onun fikri bu: razi olmasalar bile biz evleniyoruz, mutlu-mesut yasiyoruz ve onlarda eninde sonunda mutlulugumuzu gorup teslim oluyorlar. Happy End. Oldu.

Ha, bu arada, ablasiyla ilgili tek laf etmedim, haberi yok olanlardan, denilenlerden. Onemi yokki zaten.

Not. En kalbimi kiran durum su: annesi bize geldiginde "bu is olmayacak" demisti ama ogluna boyle birsey demedigini soyluyor, ve beni tanisma icin cagirdiklarini soyluyor, oyle birsey olmadi, ama annesi "biz onu cagirdik, gelmedi" diyor ve ODA INANIYOR! Cildiracam ya. Neden inaniyor? Guya ben yuzlesmek, ailemin yaninda "evet bende istiyorum" demek istememisim. Ya neden yapayim boyle sey, aptalmiyim ben :( Allahim neden aci cekiyorum :(

Erkek arkadasiniiz sizi seviyor sanki anlamadigim sey neden size inanmadığı...ailesine karşı koyabilicek erkekler sadece güclü karakterli olanlardır...eger sevgiliniz güclü bir karakterse ona dönün sizi ezdirmeyecektir ve fakat tam tersiyse hayatiniz boyunca ezilirsiniz dönmeyin sakın...

Erkek arkadasiniiz sizi seviyor sanki anlamadigim sey neden size inanmadığı...ailesine karşı koyabilicek erkekler sadece güclü karakterli olanlardır...eger sevgiliniz güclü bir karakterse ona dönün sizi ezdirmeyecektir ve fakat tam tersiyse hayatiniz boyunca ezilirsiniz dönmeyin sakın...

Ezdirmeyecegini soyluyor, o tip birisi degil, ezdirecegini sanmiyorum ama annesinin yalan soyleyebileceginide aklina getirmiyor sanki... Ben zaten ailesiyle benim aramda kalmasin diye bu adimi attim. En son konusmamizda "benimleysen kimse bir laf soyleyemeyecektir" demisti. Ama soyleyecekler, biliyorum, zor durum yaranacak :(

Hemde 2side kocasindan hayir gormemis kadinlar... vicdan yok bunlarda. ablasina oncesinde "keske oyle demeseydiniz, soz yarasi agir" demistim, 10 kat fazlasini dedi. Hic insafi yok

El parmaklarindan hangisini kesip atabilirsin. hicbirini degilmi? Onlar onun ailesi..Sevgilin seni korusun kollasin eninde sonunda EL KIZI olarak zoraki siginti gibi istenmeyen gelin olmaktansa , simdi uzulmen daha hayirli.. Herseyde vardir bir hayr..

Ya bu olayları neden türk filminde hastalığını gizleyen hulya koçyiğit mevzuuna döndürüyorsunuz
Alın mesajlaşmaları şak şak ss olarak atın adama,hayat toz pembe değil korkakta değilim ama ailenin tavrına bakılırsa olmaz diyip geçin
Haklıyken haksız duruma düşürmekte kadınlarımızın üstüne yok

Boşver bekar erkek çok evlenirsen huzurun olmaz annesi de taş basarım oğlumun yerine demiş araları bozulmasın bu şekilde sevseniz de huzur olmazdı. Aynı şekilde anneniz sizi reddetse evlenmenizi istemese siz evliliğinizde mutlu olur muydunuz

Ya bu olayları neden türk filminde hastalığını gizleyen hulya koçyiğit mevzuuna döndürüyorsunuz
Alın mesajlaşmaları şak şak ss olarak atın adama,hayat toz pembe değil korkakta değilim ama ailenin tavrına bakılırsa olmaz diyip geçin

Bu kezde " gordun mu bak . ne cirkefmis bizi birbirimize dusurmeye calisiyor bu kadin " denmezmiydi .. Ne gerek var onlarin seviyelerine dusmeye..

Ahmaklara verilecek cevap, sükûttan ibarettir.

Bu kezde " gordun mu bak . ne cirkefmis bizi birbirimize dusurmeye calisiyor bu kadin " denmezmiydi .. Ne gerek var onlarin seviyelerine dusmeye..

Ahmaklara verilecek cevap, sükûttan ibarettir.
İyide adamın hayatından çıkıp gidiyorum dönmemek üzere
Ailesi 70 sülalesi ne demiş umrumda olur mu
Atmasam da herşeyi diyecekler,bu insanlara gerektiğini vermeyince aklı selim akıllı değil,enayi olunuyor maalesef.

El parmaklarindan hangisini kesip atabilirsin. hicbirini degilmi? Onlar onun ailesi..Sevgilin seni korusun kollasin eninde sonunda EL KIZI olarak zoraki siginti gibi istenmeyen gelin olmaktansa , simdi uzulmen daha hayirli.. Herseyde vardir bir hayr..
bende oyle dusundum :(

Oncesinde oyle yapmistim, aksi efekt verdi "kiz herseyi hemen yetistiriyor, bak nasil yilan" denildi, hakliyken haksiz duruma dustum. neymis, konusmalari gostermek etik degilmis...

Sevince Kiyilamiyor Malesef... Ayrilsanda Kirilip Yikilsanda Kiyilamiyor.. Dediginiz gibi yapilsa ne gececek ele hicc..Güzeli güzel yapan ‘edep’tir, edep ise güzeli sevmeye sebeptir.
Onlar hakkettiklerini fazlasiyla yasayacaklar..

‘kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz’

Sevdik sustuk.. Yandik sustuk.. Üzüldük sustuk..
Yalniz kaldik yine sustuk.. Tek bir sey konusturdu bizi.. O’na (c.c.) sigindik.

Oncesinde oyle yapmistim, aksi efekt verdi "kiz herseyi hemen yetistiriyor, bak nasil yilan" denildi, hakliyken haksiz duruma dustum. neymis, konusmalari gostermek etik degilmis...
Çünkü onlar aşırı saygılı ve etik davranıyor. Ben varya sevgilimden emin olsam ve sevsem elimden geleni yaparım. Ama yanlış anlama ben kötülük etmem ama bana yapılan hiç bi kötülüğü de yutmam.gerisi zaten sevgilinde bitiyor

Ne kadar çirkef bir aileymiş bunlar evlenseniz bile rahatlik vermezler oğlumda oğlum diye kapilara dayanirlar.çok geriler ayrilar bu kadar boş konuşuyorlar kendilerine döner kendileri de yaşar evlenip boşanmayi kalp kirarken kendilerinin basina gelecegini dusunmiyorlar

Ne çiğ insanlarmış.
Cahil insanlardan gerçekten nefret ediyorum.
Sakın kendinize olan özsaygınızın, güveninizin sarsılmasına izin vermeyin Herkes bu denli cahil değil. Beynini kullanabilen, bilinçli, güzel insanlar da var. Umarım siz de onlardan biriyle bir gün karşılaşır mutlu bi aile kurarsınız (eğer hayaliniz buysa).

Keşke size konuştuğunun yarısını ailesine konussaymis.. mecbur musun savaşmaya yıpranmaya üzülmeye.. boşanmış olduğun için hem de.. seni istemediklerini söyleyen insanları senin hayatına sokan eski sevgilin ama sen cekeceksin.. çok gıcık oldum bi de cesaretten bahsediyor.. seninle böyle konuşacak cesareti ailesine verdiğinden bahsetsin biraz da.. hiç üzülmeyin allah kurtardı sizi.. canım kızım diyip sizi kucaklayacak 100 bin aile varken bırakın patlasınlar.. ay çok sinir oldum yaa.. kusura bakmayın..

Back
X