- 1 Kasım 2017
- 356
- 236
- 103
- 36
- Konu Sahibi violetworld
Ek olarak, o olani biteni anlamayip kendince sacma sapan yorumlayan erkek arkadasinin da sana "cesaretsiz" diyerek suc bastirmasina izin verme lutfen.. Ailesinin cirkefliklerinin farkinda degil, vermis cesareti millet at kosturuyor, bir de kalkmis seni suçluyor.. Seni gectim, ailene yaptıkları da buyuk saygısızlık, cok cirkin.. Sifr bosandin diye cekmek, kabullenmek zorunda misin tum bu sıkıntıları? Seni suclamak yerine erkek gibi durup cozum bulsaydi beyefendi..
Ne kadar uzuldugunu tahmin edebiliyorum ama lutfen kendini suclu, kusurlu!, eksik gorme, hissetme.. Sen bi suc islemedin, kim ister bosanmayi? Sen Allah in kulusun, cok degerli bi kadinsin, bunu sakın unutma.. O arsiz kadinlara onca seye ragmen guzelce yaklasabilmen bile onlardan kalite olarak kat kat ustun oldugunu gosteriyor..
Bu şirret aile bosanmani bahane ediyor ama emin ol hic evlenmemis biri de gelse baska huzursuzluk cikaracaklar, bu tipler boyle seylerden beslenir..
Zaten 1 kere canin yanmis, adimlarini daha temkinli atmalisin, hele ki kendini bu kadar belli etmis bir aileyle "seviyorum" diyerek bi yola girmeyi aklindan bile geçirme ne olursun.. Yaninda durup seni kollayacak, saadet icinde yasatacak bi adam goremiyorum ben bu hikayede, ne yazik ki..
Cok tesekkur ederim, bu destege o kadar ihtiyacim vardi ki...